Strălucește la început de martie cu aproape 700 lei reducere la injectare buze cu acid hialuronic

Cum numai mâine, nu-i poimâine, mai avem foarte puțin până pe 1 sau 8 martie. Așa că ți-am pregătit ceva special, ca să strălucești când primești mărțișoare pe 1 Martie și flori, cadouri și bomboane pe 8 Martie.

Dacă îți dorești cele mai frumoase și feminine buze în luna martie, știi bine că acum este cel mai bun moment pentru a opta pentru o injectare cu acid hialuronic în buze.

Profită de aproape 700 lei reducere per mililitru la injectarea cu acid hialuronic în buze și bucură-te de această super ofertă care expiră curând!

Poți achiziționa astfel o injectare pentru volumizarea buzelor cu acid hialuronic la prețul promoțional de numai 1.199 lei, scăzut pentru o perioadă limitată de timp de la prețul normal de 1.894 lei.

Atenție, se pot achiziționa maximum 2 ml per cont de client cu această ofertă, așa că îți recomandăm să te grăbești pentru că stocul este limitat!

Te consiliem înainte?

Completează formularul de contact, iar cel mai apropiat specialist aBeauty Clinique te va contacta pentru a te consilia gratuit înainte de a investi în viața, sănătatea și frumusețea ta.

4 comentarii la „Strălucește la început de martie cu aproape 700 lei reducere la injectare buze cu acid hialuronic”

 1. Trebuie comandata online aceasta oferta sau merge luata si direct din clinica? Ca astazi aveam programare sa vin la epilare si as vrea sa cumpar si oferta la buze.

  Răspunde
  • Bună ziua dna Păduraru! Sigur, puteți cumpăra această ofertă și direct din clinică când veniți. Sau dacă doriți să discutați cu noi mai rapid și nu aveți timp să ne sunați, puteți să completați formularul de contact din acest articol și vă sunăm noi cu prioritate. O zi frumoasă!

   Răspunde
 2. Oferta este valabila si la acidul hialuronic Amalian? Pentru ca eu Amalian vreau. A vazut si dna doctor ca rezultatele mi-au tinut mult mai mult decat la Juvederm.

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Item added to cart.
0 items - lei