Best Couple: Cuplurile câștigă împreună la aBeauty!

Luna iubirii este aici iar Cupidon iubește aBeauty și noi, de asemenea, ne dorim să aducem zâmbetul pe buze cuplurilor de pretutindeni. De aceea am creat campania „Best Couple”, ca tu, împreună cu persoana iubită, să vă bucurați de cele mai bune tratamente estetice de pe piață.

Ce e mai frumos decât să sărbătorești frumusețea iubirii împreună cu partenerul/partenera tău/ta?

Cadouri pentru jumătatea ta

Luna februarie este luna iubirii. Am sărbătorit Valentine`s Day iar acum ziua Dragobetelor bate la ușă. Dar știm foarte bine că dragostea trebuie sărbătorită în fiecare zi, de aceea te așteptăm cu o super promoție pentru cupluri ce durează până la sfârșitul lunii. 

Cumpără orice promoție standard din campania ”Luna iubirii continuă tradițional!” și, indiferent de valoare, jumătatea ta va primi un cadou la alegere: fie un tratament DualFit de 30 de minute pe zona abdominala, fie o ședință de tratament facial SkinTera SRS.

Detalii importante:

  • Ședințele cadou nu sunt transmisibile. Acestea sunt valabile doar pentru iubit sau iubită.
  • Ședințele pot fi folosite în termen de 30 de zile de la obținerea lor, până pe 30 martie.

Completează formularul

Ofertele sunt valabile în limita locurilor/stocurilor disponibile.

Oferta este valabilă până la sfârșitul lunii februarie 2022 și se aplică o singură dată la nivel de cont de client, indiferent de valoarea achiziționată dintr-o ofertă promoțională standard (nu se aplică la DragoBoxes sau la oferte care ating/depășesc un discount de 40%).

Bucură-te împreună cu persoana iubită de tratamente estetice Premium, de oferte și cadouri menite să vă facă fericiți în doi ❤️! Contactează-ne!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Item added to cart.
0 items - lei