50% reducere la tratamentul facial FaceTight

Luna mai continuă, așa cum v-am obișnuit, cu cele mai frumoase și super promoții iar de această dată v-am pregătit ceva la care suntem siguri că nu vă așteptați.

Clinica noastră îți oferă o nouă promoție incredibilă! Ai acum ocazia să beneficiezi de o reducere impresionantă de 50% la ședințele tratamentului facial FaceTight pentru fermitatea tenului tău.

Cu ajutorul acestui filler non-invaziv, poți obține un ten mai strălucitor, mai tânăr și mai ferm în doar câteva ședințe. Fie că dorești să reduci ridurile fine, să îmbunătățești textura pielii sau să îți tonifiezi tenul, tratamentul facial FaceTight este soluția ideală pentru tine.

Este important să știi că această reducere de 50% se aplică doar la ședințele individuale și nu se aplică la pachete. Mai mult decât atât, poți beneficia de maximum 3 ședințe cu această reducere de 50%.

Nu pierde această oportunitate unică de a obține un ten strălucitor și mai ferm cu ajutorul tratamentului facial FaceTight, la jumătate din prețul obișnuit. Programările se fac rapid și ușor, așa că nu mai sta pe gânduri și rezervă-ți acum o ședință la aBeauty Clinique!

Promoția expiră pe 31 mai!

Ai nevoie de asistență?

Dacă ai nevoie de asistență sau oferte personalizate nu ezita să ne contactezi. Te așteptăm cu drag în clinicile noastre aBeauty!

Completează formularul de contact de mai jos dacă vrei să te contactăm cu prioritate. Te vom redirecționa automat apoi către o pagină din care poți vedea noile prețuri și magazinul online.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Item added to cart.
0 items - lei

Descoperă abonamentele corporale!

X