Slabire prin Criolipoliza CoolTech

Scapa de grasimea localizata si observa rezultate imediat dupa 3 saptamani de la prima sedinta!

In Septembrie redeschidem Atelierele de Remodelare Corporala! Pana pe 30 beneficiezi de cea mai tare Oferta - 37% Reducere la cea mai buna Criolipoliza

* La finalul acestei pagini cu informatii ai un formular care te va conduce direct catre colectia noastra de preturi online dupa ce il completezi. Mergi la finalul paginii daca vrei direct o oferta.

CoolTech este un aparat original de criolipoliza de ultima generatie dezvoltat de producatorul spaniol Cocoon ®. Acest aparat raceste tesutul actionat la -8 grade Celsius timp de 70 de minute.

Criolipoliza CoolTech

De ce criolipoliza CoolTech la aBeauty Clinique ®

Aparatura de top este obligatorie pentru fundamentul celor mai bune rezultate. Insa protocoalele de tratament, sistemul nostru de training si tehnicile de aplicare a terapiilor ne diferentiaza pozitiv.

De asemenea, garantam utilizarea unor membrane originale anti-freeze menite sa protejeze tesutul in timpul sedintei de slabire prin criolipoliza. Astfel aveti garantia ca procedura va este aplicata in conditii optime.

Avem mai multe clinici, mai multi oameni, mai multe ore de tratamente, mai multe rezultate, mai multa experienta. Consideram ca toate aceste lucruri fac din aBeauty Clinique ® mereu alegerea numarul 1.

Cum actioneaza criolipoliza CoolTech 

Criolipoliza Cooltech este o procedura ce actioneaza pe principiul vulnerabilitatii celulelor de grasime (adipocite) la schimbarile de temperatura. Inghetul prin criolipoliza cauzeaza un proces controlat de moarte a celulelor adipoase (apoptoza adipocitelor).

Criolipoliza CoolTech permite reducerea grasimii subcutanate in multiple zone ale corpului. Practic, corpul nostru are 5 tipuri de acizi grasi. Din cele 5 tipuri, 4 tipuri de acizi grasi pot fi distruse la -5 grade Celsius.

Terapia prin criolipoliza din clinicile aBeauty Clinique ® nu numai ca atinge aceasta temperatura optima (-5 °C), dar o si depaseste (-8 °C) pentru a oferi un plus de siguranta fata de rezultatele tratamentului.

Aparatul de criolipoliza CoolTech functioneaza cu un aplicator ajustabil bazat pe vacuum. Pe baza masuratorilor tale si a gradului de tesut adipos, aparatul va seta automat puterea vacuumului.

Tesutul adipos va fi tras de vacuum si incapsulat in interiorul aplicatorului pe tot parcursul sedintei de criolipoliza, astfel incat sa se produca apoptoza adipocitelor intr-o maniera controlata.

Cum functioneaza criolipoliza

Ce obtii prin criolipoliza CoolTech

  • Reducerea testutului adipos localizat
  • Remodelarea corporala
  • Scaderea in circumferinta
  • Imbunatatirea calitatii si aspectului pielii
  • Stimularea metabolismului celular

In Septembrie redeschidem Atelierele de Remodelare Corporala! Pana pe 30 beneficiezi de cea mai tare Oferta - 37% Reducere la cea mai buna Criolipoliza

Completeaza formularul pentru detalii in privat si te vom redirectiona catre colectiile de preturi.

Giulia Anghelescu la aBeauty CliniqueSunt placut impresionata de clinicile aBeauty si de oamenii profesionisti si prietenosi de acolo.Giulia Anghelescu


Peste 5 ani de studii clinice, protocoale unice, rezultate masurabile si experienta in solutii personalizate.

 

Alternativ, ne poti contacta si telefonic sau pe email:

Rezultate criolipoliza CoolTech

Before After Criolipoliza

Before After Criolipoliza Barbati

Completeaza formularul de contact de mai sus ori de cate ori doresti sa te contactam si sa consulti catalogul online de preturi. De asemenea, ne poti contacta telefonic sau pe email daca iti este mai la indemana: