🛡️ La aBeauty e sigur 👉 Vezi măsurile

Slabire prin Criolipoliza CoolTech

Scapa de grasimea localizata si observa rezultate imediat dupa 3 saptamani de la prima sedinta!

Vara Hot! Promotii Hot! Tratamente Hot! Potoleste-ti setea de reduceri cu 40% reducere la sedintele individuale de criolipoliza sau cumapara o sedinta de criolipoliza si primesti inca una cadou! Scapa de centimetri in plus incepand cu 3 saptamani de la prima sedinta

* La finalul acestei pagini cu informatii ai un formular care te va conduce direct catre colectia noastra de preturi online dupa ce il completezi. Mergi la finalul paginii daca vrei direct o oferta.

CoolTech este un aparat original de criolipoliza de ultima generatie dezvoltat de producatorul spaniol Cocoon ®. Acest aparat raceste tesutul actionat la -8 grade Celsius timp de 70 de minute.

Criolipoliza CoolTech

De ce criolipoliza CoolTech la aBeauty Clinique ®

Aparatura de top este obligatorie pentru fundamentul celor mai bune rezultate. Insa protocoalele de tratament, sistemul nostru de training si tehnicile de aplicare a terapiilor ne diferentiaza pozitiv.

De asemenea, garantam utilizarea unor membrane originale anti-freeze menite sa protejeze tesutul in timpul sedintei de slabire prin criolipoliza. Astfel aveti garantia ca procedura va este aplicata in conditii optime.

Avem mai multe clinici, mai multi oameni, mai multe ore de tratamente, mai multe rezultate, mai multa experienta. Consideram ca toate aceste lucruri fac din aBeauty Clinique ® mereu alegerea numarul 1.

Cum actioneaza criolipoliza CoolTech 

Criolipoliza Cooltech este o procedura ce actioneaza pe principiul vulnerabilitatii celulelor de grasime (adipocite) la schimbarile de temperatura. Inghetul prin criolipoliza cauzeaza un proces controlat de moarte a celulelor adipoase (apoptoza adipocitelor).

Criolipoliza CoolTech permite reducerea grasimii subcutanate in multiple zone ale corpului. Practic, corpul nostru are 5 tipuri de acizi grasi. Din cele 5 tipuri, 4 tipuri de acizi grasi pot fi distruse la -5 grade Celsius.

Terapia prin criolipoliza din clinicile aBeauty Clinique ® nu numai ca atinge aceasta temperatura optima (-5 °C), dar o si depaseste (-8 °C) pentru a oferi un plus de siguranta fata de rezultatele tratamentului.

Aparatul de criolipoliza CoolTech functioneaza cu un aplicator ajustabil bazat pe vacuum. Pe baza masuratorilor tale si a gradului de tesut adipos, aparatul va seta automat puterea vacuumului.

Tesutul adipos va fi tras de vacuum si incapsulat in interiorul aplicatorului pe tot parcursul sedintei de criolipoliza, astfel incat sa se produca apoptoza adipocitelor intr-o maniera controlata.

Cum functioneaza criolipoliza

Ce obtii prin criolipoliza CoolTech

 • Reducerea testutului adipos localizat
 • Remodelarea corporala
 • Scaderea in circumferinta
 • Imbunatatirea calitatii si aspectului pielii
 • Stimularea metabolismului celular

Vara Hot! Promotii Hot! Tratamente Hot! Potoleste-ti setea de reduceri cu 40% reducere la sedintele individuale de criolipoliza sau cumapara o sedinta de criolipoliza si primesti inca una cadou! Scapa de centimetri in plus incepand cu 3 saptamani de la prima sedinta

Completeaza formularul pentru detalii in privat si te vom redirectiona catre colectiile de preturi.

👍 Recompensăm punctualitatea

Vino la timp la ora și la data stabilită telefonic cu colegii noștri și primești:

👩‍⚕️ Un diagnostic profesional realizat de specialiști

🎁 Un cadou de bun venit generat automat la sosire

💰 Diagnosticul nu va presupune nici un cost

  Verifică-ți bine agenda și nu lăsa nimic să stea în calea frumuseții și sănătății tale.

  După completarea formularului te vom redirecționa automat către 🏥 Clinica Virtuală, astfel încât să-ți faci o idee legată de prețuri și să comanzi online dacă dorești.

  Giulia Anghelescu la aBeauty CliniqueSunt placut impresionata de clinicile aBeauty si de oamenii profesionisti si prietenosi de acolo.Giulia Anghelescu


  Peste 5 ani de studii clinice, protocoale unice, rezultate masurabile si experienta in solutii personalizate.

   


  Alternativ, ne poți contacta și telefonic la:

   

 • București ➡️ 0747 034 850
 • Brașov ➡️ 0743 292 200
 • Cluj Napoca ➡️ 0754 642 256
 • Constanța ➡️ 0758 837 016
 • Galați ➡️ 0748 884 160
 • Iași ➡️ 0748 484 802
 • Timișoara ➡️ 0738 953 333
 •  

   

  Rezultate criolipoliza CoolTech

  Before After Criolipoliza

  Before After Criolipoliza Barbati

  Completeaza formularul de contact de mai sus ori de cate ori doresti sa te contactam si sa consulti catalogul online de preturi. Alternativ, ne poți contacta și telefonic la +40748884160