Scapă de țesutul adipos localizat începând cu 3 săptămâni, fără sport sau diete.

Tratamentul corporal neinvaziv de slăbire localizată denumit și ”alternativa liposucției” a ajuns la a III-a generație. Mai eficient, mai rapid, mai sigur. Protecție anti-freeze superioară. Pentru prima dată efect simultan și asupra celulitei.

Criolipoliza 3.0

Promoție 1-15 Octombrie

Profită acum de o reducere specială de 15% pentru ședințele individuale de Slăbire prin Criolipoliza 3.0 cu 1, 2 sau 3 aplicatori.

În plus, ai o reducere suplimentară garantată mereu dacă ai instalată aplicația aBeauty Clinique ®.

Completează acum formularul de contact de mai jos sau sună cea mai apropiată clinică pentru a afla detaliile și prețurile.

Ce este criolipoliza

Criolipoliza este o procedură localizată de slăbire sigură în urma căreia țesutul adipos este separat într-un aplicator și înghețat la o temperatură de -11 ℃.

În urma înghețării, 4 tipuri de acizi grași din 5 sunt cristalizați și distruși. Eliminarea acestora se realizează cu ajutorul masajului de drenaj limfatic efectuat la finalul ședinței de criolipoliză.

De asemenea, sistemul limfatic continuă să elimine acizii grași distruși pe cale naturală, pe parcursul următoarelor 3-4 săptămâni de regenerare celulară.

Rezultatele slăbirii prin criolipoliză constau în pierderea centimetrilor în circumferință, iar odată cu generația nouă de Criolipoliză 3.0 apar pentru prima dată la acest tratament și îmbunătățiri pe aspectul celulitei.

Criolipoliza 3.0

Criolipoliza 3.0 este noua generație de slăbire prin criolipoliză. Este mai rapidă, mai puternică, mai precisă și mai sigură decât predecesorii săi.

4 acizi grași din 5 sunt distruși la temperaturi de -5 ℃. Criolipoliza 1.0 ajungea la aceste temperaturi. Criolipoliza 2.0 ajungea la -8 ℃ oferind astfel un plus de eficiență.

Criolipoliza 3.0 ajunge în siguranță la temperatura de -11 ℃. Această performanță tehnologică permite rezultate mai bune într-un timp mai scurt.

În plus, pentru prima dată, acest dispozitiv de criolipoliză este singurul care are efect colateral și asupra celulitei odată cu reducerea țesutului adipos.


Beneficii

 • Slăbire localizată
 • Modelare corporală
 • Rezultate rapide
 • Protecție anti-freeze mai bună
 • Efect asupra celulitei
 • Tratare 2 zone simultan

Completează formularul pentru a accesa Clinica Virtuală și pagina cu prețuri.

Rezultate Criolipoliza

Vezi rezultatele reale.

Testimoniale

Vezi ce spun clienții noștri.
Recomand 100%
Am fost printre primele cliente ale noii criolipolize în Galați, iar rezultatele s-au văzut rapid.
Ioana P.
Este eficient
Tratamentul este eficient. Există un mic disconfort în primele 15 minute, dar merită.
Mirela G.
Se simte la blugi
Deși nu am ținut dietă, în aproape 3 săptămâni am scăzut 2 cm în circumferință.
George D.

Putere dovedită

 • -11 ℃ timp de 60 de minute
 • 7 nivele de vacuum pentru precizie
 • 3 aplicatori pot fi utilizați simultan
 • Dimensiuni pentru zone multiple
 • Tehnologie LED pentru confort sporit
 • Șoc termal pentru încălzirea țesutului
 • Sistem automat de ajustare a presiunii
 • Tehnologie disponibilă la aBeauty ®

Completează acum formularul de mai sus sau contactează direct una din clinicile noastre din București, Brașov, Constanța, Galați, Iași sau Timișoara.

De ce aBeauty Clinique ®

aBeauty​ Clinique ® este Garanția Calității în Estetică și cea mai mare rețea de clinici de estetică facială și corporală neinvazivă și minim invazivă din România.

Avem protocoale superioare de diagnoză și de lucru, aparatură testată cu rezultate dovedite, specialiști mai buni, pregătiți mai bine, și clinici premium.

Monitorizăm constant 196 de indicatori cheie astfel încât să ai parte de Garanția Calității în Estetică în orice clinică aBeauty ® din lume.