Tratare vene capilare, Milia, papiloame si angioame

#IubesteRomaneste Stiai ca lungimea totala cumulata a venelor rosii sparte (spider veins) tratate pana acum in clinicile aBeauty Clinique este echivalenta cu suprafata totala a semnului Hollywood? Profita de 15% REDUCERE la tratamentele ThermaVein impotriva venelor capilare. #ExperientaFaceDiferenta in #RezultateCuAparate

Contacteaza-ne acum si te vom ajuta sa scapi de ele rapid, eficient si in siguranta. Tratamentul ThermaVein® disponibil exclusiv in clinicile aBeauty Clinique ® este testat clinic si ofera rezultate exceptionale de mai bine de 9 ani.

Ce au in comun aBeauty Clinique ® si Harvard?

Raspuns: aparatura ThermaVein®, superlativul in tratarea venelor capilare sparte, a punctelor Milia (puncte albe mici), a papiloamelor (negilor pediculati) si a angioamelor senile (cherry angioma).

Reteaua de clinici aBeauty Clinique ® este singura din Romania care ofera acest tratament revolutionar al acestor afectiuni si prima din lume care dispune deja de modelul nou al aparaturii ThermaVein® ce va fi lansata in 2018, aparatura disponibila momentan doar profesorilor doctori de la Harvard.

Astfel, aBeauty Clinique ® isi mentine promisiunea de a oferi mereu clientilor si pacientilor sai cea mai noua si performanta aparatura din domeniul estetic disponibila in lume. Rezultatele vorbesc de la sine, iar in randurile urmatoare iti vom prezenta beneficiile acestui tratament.

In cele ce urmeaza vei descoperi viitorul.

Vei descoperi cum te putem ajuta sa scapi intr-un mod absolut sigur, precis si eficient de afectiuni despre care nu credeai pana acum ca se pot trata cu un disconfort minim si in deplina siguranta.

Ai una din aceste afectiuni?

1. Vene capilare sparte (Telangiectazie)

Vene capilare sparte

Vene capilare sparte pe picioare, glezne, fata sau nas? Sunt acele ”vinisoare rosii” denumite si venectazii care au un aspect inestetic si iti apar in diferite zone ale corpului indiferent ce ai face.

Stai fara griji, dupa tratamentul nostru nu numai ca te vom ajuta sa scapi de aceasta afectiune, dar iti garantam ca aceasta nu se va repeta in aceeasi zona. In plus, spre deosebire de lasere, IPL sau alte tratamente similare solutia noastra are disconfort minim si siguranta maxima, fara contraindicatii.

Venele rosii dispar ca prin minune pentru totdeauna!

Poti observa in videoclipul de mai jos cum functioneaza.

Rezultate instant. Disconfort minim. 100% sigur.

Bun venit in viitor!

2. Milia

Puncte Milia

Ai puncte albe ”de grasime despre care cosmeticienii iti spun ca se pot scoate doar cu acul, dar ca vor aparea din nou la un moment dat? Nu mai e cazul. Solutia noastra trateaza permanent aceasta afectiune denumita Milia.

Aparatura noastra revolutionara cristalizeaza fiecare punct alb Milia stimuland organismul sa-l elimine si sa sigileze zone permanent. Astfel nu numai ca vei scapa de aceste puncte albe inestetice, dar vei avea si garantia ca ele nu mai apar in acelasi loc.

3. Papiloame cutanate (negi pediculati)

Papiloame

Papiloamele cutanate apar de obicei unde exista frecare intre piele si alte materiale: gat, barbie, zona ochilor, partea superioara a spatelui, axile, zona inghinala etc.

Nu mai este nevoie nici sa te sperii de papiloame si nici sa mai traiesti cu aceasta problema inestetica. Tratamentul nostru ThermaVein® elimina permanent, in siguranta si cu disconfort minim papiloamele cutanate.

Nu este nevoie sa traiesti cu ele toata viata. La aBeauty Clinique ® avem tehnologia viitorului care te ajuta sa scapi de toate aceste probleme fara riscuri si fara durerile provocate de lasere sau alte aparate de acest gen.

4. Angioame senile (cherry angioma)

Cherry Angioma

Punctele rosii indicate mai sus se numesc angioame senile (cherry angioma). Daca suferi de aceasta problema inestetica trebuie sa stii ca tehnologia viitorului ThermaVein® le elimina permanent intr-un mod sigur si precis.

Nu-ti face griji, pentru ca angioamele senile (cherry angioma) pot fi tratate in siguranta in clinicile aBeauty Clinique ®. Aparatura si tehnica noastra izoleaza zona fara durere si te scapa de aceste puncte rosii in maximum 10 zile dupa efectuarea tratamentului.

#IubesteRomaneste Stiai ca numarul total cumulat de puncte albe Milia, papiloame si angioame tratate pana acum in clinicile aBeauty Clinique este echivalent cu numărul de ghiocei care pot rasari pe un teren de aproximativ 874 de metri patrati? Profita de 15% REDUCERE la tratamentele ThermaVein impotriva punctelor albe Milia, papiloamelor si angioamelor. #ExperientaFaceDiferenta in #RezultateCuAparate

Ai una din aceste afectiuni?

Contacteaza-ne acum si te vom ajuta sa scapi de ele rapid, eficient si in siguranta. Tratamentul ThermaVein® disponibil exclusiv in clinicile aBeauty Clinique ® este testat clinic si ofera rezultate exceptionale de mai bine de 9 ani.

Giulia Anghelescu la aBeauty CliniqueSunt placut impresionata de clinicile aBeauty si de oamenii profesionisti si prietenosi de acolo.Giulia Anghelescu


Peste 5 ani de studii clinice, protocoale unice, rezultate masurabile si experienta in solutii personalizate.

 

Alternativ, ne poti contacta si telefonic sau pe email:

Rezultatele noastre vorbesc de la sine

ThermaVein® este superlativul in tratarea venectaziilor

  • Suntem increzatori ca ThermaVein® reprezinta cel mai sigur si permanent tratament pentru telangiectazie, afectiune cunoscuta si sub denumirea de vene capilare sparte, vinisoare sparte sau vene spider.
  • Tehnologia ThermaVein® a livrat mereu rezultatele asteptate si a devenit astfel foarte rapid cel mai aclamat tratament al venectaziilor si a venelor spider utilizat de profesionistii si clinicile de renume din intreaga lume.
  • ThermaVein® foloseste un proces cunoscut drept Termocoagulare. Acest proces sigileaza peretii venelor capilare sparte, acestea disparand instantaneu si permanent. Procesul poate fi realizat impreuna cu scleroterapia.
  • Avatanjul aparatului nostru este ca un curent foarte jos de 4MHz este utilizat in timpul tratamentului. Curentul de frecventa joasa si faptul ca sangele nu este afectat face din ThermaVein® un aparat sigur si usor de operat.

Beneficii

Spre deosebire de IPL si Lasere, ThermaVein® nu cauzeaza probleme pigmentare. Trateaza punctele rosii, o varietate de probleme vasculare si capilarele sparte.

Cand este folosit in combinatie cu scleroterapia, ThermaVein® este solutia perfecta pentru tratarea venelor de pe picioare. Acul steril de unica folosinta este acoperit cu o pelicula izolatoare care protejeaza pielea actionand targetat si livrand tratamentul cu precizie.