Termeni si conditii

TERMENII SERVICIILOR

PRIVIRE DE ANSAMBLU

Acest site este operat de aBeauty Clinique®. Pe tot parcursul site-ului, termenii "noi" si "al nostru" se refera la aBeauty Clinique®. aBeauty Clinique® iti ofera acest site, inclusiv toate informatiile, instrumentele si serviciile disponibile de pe el, conditionate de acceptarea termenilor si conditiilor mentionate mai jos.

Vizitand site-ul nostru si / sau cumparand ceva de la noi, accesezi un “serviciu” si prin urmare esti de acord cu urmatorii termeni si conditii ("Termeni de utilizare", "Termenii"), inclusiv cu termenii si conditiile suplimentare mentionate aici sau la care este facuta referire printr-un link extern.

Acesti Termeni si conditii se aplica tuturor vizitatorilor site-ului fara excepie.

Te rugam sa citesti cu atentie termenii inainte accesarii sau utilizarii site-ului nostru. Prin accesarea acestuia esti de accord sa respecti acesti termeni de serviciu. Daca nu esti de acord cu termenii si conditiile prezentului acord, atunci nu accesa site-ul sau nu utiliza niciun tip de serviciu.

Orice caracteristici noi sau instrumente care sunt adaugate la magazinul curent sunt de asemenea sub aceeiasi Termeni de Serviciu. Poti revedea cea mai recenta versiune a termenilor de serviciu in orice moment pe aceasta pagina. Ne rezervam dreptul de a actualiza, modifica sau inlocui orice parte din acesti termeni de serviciu si de a posta actualizari si/sau modificari pe site-ul nostru.

Este responsabilitatea ta sa verifici aceasta pagina in mod periodic pentru a observa orice schimbare. Daca continui sa folosesti site-ul dupa acele schimbari inseamna automat ca acestea au fost acceptate de catre tine.

Magazinul nostru foloseste platforma Shopify Inc. Ei ne ofera cele necesare ca sa iti oferim serviciile si produsele noastre.

SECTIUNEA 1 – TERMENII MAGAZINULUI ONLINE

Prin acceptarea acestor termeni de utilizare, declari ca esti cel putin varsta majoratului in statul sau provincia ta de rezidenta, sau ca esti la varsta majoratului in statul sau provincia ta de resedinta si ne-ai dat consimtamantul pentru a permite unui minor al carui ii esti tutore legal sa acceseze acest site.

Nu poti utiliza produsele noastre in orice scop ilegal sau neautorizat si nici nu poti, la utilizarea serviciului, incalca nicio lege din jurisdictia ta (inclusiv dar nu limitat la legile drepturilor de autor).

Nu ai voie sa transmiti orice virus sau orice alt tip de natura distructiva.
Incalcarea oricarui dintre termeni va duce la o reziliere imediata a serviciilor tale.

SECTIUNEA 2 - CONDITII GENERALE

Ne rezervam dreptul de a refuza efectuarea unui serviciu din orice motiv, in orice moment.

Ai inteles ca informatiile (excluzand informatiile cardului de credit), pot fi transmise necriptat si pot implica (a) transmisii prin diferite retele; si (b) modificari pentu a se conforma si adapta la cerintele tehnice de conectare la retele sau dispozitive. Datele cardului de credit sunt intotdeauna criptate in timpul transferului peste retele.Esti de acord sa nu reproduci, duplica, copia, vinde, revinde sau exploata orice parte a serviciului, sa folosesti serviciile sau accesul la un serviciu sau orice contact pe site-ul prin care serviciul este furnizat, fara permisiune scrisa de catre noi.

Paragrafele folosite in acest acord sunt incluse doar pentru comoditate si nu vor limita sau afecta in orice fel acesti termeni.

SECTIUNEA 3 - ACURATETEA, COMPLETITUDINEA SI ACTUALITATEA INFORMATIILOR

Noi nu suntem responsabili daca informatiile puse la dispozitie pe acest site nu sunt corecte, complete sau actuale. Materialul de pe acest site este prevazut doar cu informatii generale care ar trebui sa nu fie invocate sau folosite ca unicul motiv pentru a lua decizii fara consultarea unei surse mai precise, mai complete sau mai actualizate de informare. Daca te bazezi doar pe materialul de pe acest site iti asumi raspunderea in totalitate.

Acest site poate contine anumite informatii istorice. Informatiile istorice nu sunt neaparat actuale si sunt furnizate cu scop de referinta. Ne rezervam dreptul de a modifica continutul acestui site in orice moment, dar nu avem nici o obligatie de a actualiza informatiile de pe site-ul nostru. Esti de acord ca este responsabilitatea ta sa monitorizezi modificarile aduse site-ul nostru.

SECTIUNEA 4 – MODIFICARI LA IMAGINI SI PRETURI

Preturile produselor noastre se pot modifica fara preaviz.
Ne rezervam dreptul de a putea modifica sau intrerupe un serviciu (sau o parte din continutul acestuia) in orice moment fara a oferi o notificare in avans.
Nu suntem respunzatori fata de tine sau orice parte terta pentru orice modificare, schimbare de pret, suspendare sau intrerupere a serviciului.

SECTIUNEA 5 – PRODUSE SAU SERVICII (dupa caz)

Anumite produse sau servicii pot fi disponibile exclusiv online prin intermediul site-ului. Aceste produse sau servicii ar putea avea o cantitate limitata si pot fi returnate sau schimbate in conformitate cu Politica Returnarilor.

Am facut toate eforturile pentru a afişa cat de precis posibil culorile si imaginile produselor noastre. Nu putem garanta ca monitorul computerului de afişare nu va altera culorile, generand astfel o lipsa de exactitate a culorilor.

Ne rezervam dreptul, dar suntem obligati, sa limitam vanzarile de produse sau serviciile noastre pentru orice persoana, regiune geografica sau jurisdictie. Ne putem exercita acest drept de la caz la caz. Ne rezervam dreptul de a limita cantitatile de orice produse sau servicii pe care le oferim.

Toate descrierile produselor sau stabilire a preturilor de produs se pot schimba la orice moment fara preaviz, la discretia noastra exclusiva. Ne rezervam dreptul de a intrerupe orice produs in orice moment. Orice oferta pentru orice produs sau serviciu de pe acest site este oprita unde este interzisa.

Nu garantam ca produsele, serviciile, informatiile, sau alte materiale achizitionate sau obtinute de tine iti vor satisface asteptarile, sau ca orice erori in cadrul unui serviciu vor fi corectate.

SECTIUNEA 6 - ACURATETEA INFORMATIILOR DE FACTURARE SI CONTUL

Ne rezervam dreptul de a refuza orice comanda ne este plasata. Avem abilitatea de a limita sau anula antitatile cumparate pe persoana/ pe familie/ pe comanda. Aceste restrictii pot include comenzi plasate de catre sau sub acelasi cont de client, acelasi card de credit, si/sau comenzi care utilizeaza aceleasi date de facturare si adresa de expediere.

In cazul in care vom face o schimbare sau vom anula o comanda, vom incerca sa te anuntam prin e-mail si/sau telefon/adresa de facturare prevazute in momentul in care comanda a fost facuta. Ne rezervam dreptul de a limita sau interzice comenzile care, dupa judecata noastra, par a fi plasate de dealeri sau distribuitori.

Esti de acord sa oferi date complete si exacte legate de informatiile contului tau pentru toate achizitiile efectuate la magazinul nostru. Esti de acord sa actualizezi cu promptitudine contul si alte informatii, inclusiv adresa de email si numere de card de credit si datele de expirare, astfel incat sa putem finaliza tranzactiile tale si sa te putem contacta, dupa cum este necesar.

Pentru mai multe detalii accesati Ploticile de Retur.

SECTIUNEA 7 – UNELTE OPTIONALE

Iti putem oferi accesul la uneltele unor alte firme pe care noi nu le monitorizam si nu avem niciun control asupra lor.

Confirmi si accepti faptul ca noi oferim acces la astfel de instrumente "ca atare" si "cum sunt disponibile" fara garantii, reprezentari sau conditii de orice fel si fara nici o mentiune. Noi nu avem nici o responsabilitate legata utilizarea de instrumentelor oferite de o a alta firma implicata.

Orice utilizare a instrumentelor optionale oferite prin intermediul site-ul este in intregime la propriul tau risc si discretie si va trebuie sa te asiguri ca esti familiarizati cu termenii la care sunt supuse instrumentele furnizate /tratamentele oferite de o alta componenta.

Si noi am putea introduce noi servicii care ar putea fi sau nu afisate pe site (incluzand aparitia unor noi instrumente). Aceste noi servicii/ instrumente vor fi supuse sub aceeiasi Termeni de Serviciu.

SECTIUNEA 8 – LINKURILE CATRE O COMPONENTA EXTERNA

Un anumit tip de continut, produse sau servicii disponibile prin intermediul serviciului nostru pot include materiale provenite de la alte componente externe.
Aceste link-uri catre partile terte te pot directiona catre site-uri care nu sunt afiliate cu noi.

Noi nu suntem responsabili pentru examinarea sau evaluarea continutului sau acuratetii si noi nu garantam si nu avem nici o raspundere sau responsabilitate cu privire la continutul acestor siteuri externe, sau cu privire la produsele si serviciile oferite de acestea.

Nu suntem raspunzatori pentru orice prejudicii sau daune legate de cumpararea sau folosirea de bunuri, servicii, resurse, continut sau orice alte tranzactii efectuate in legatura cu siteuri externe.

Te rugam sa revizui cu atentie politicile si practicile unor siteuri externe si asigura-te ca le-ai inteles inainte de a te angaja in orice tranzactie. Plangerile, cererile, preocuparile sau intrebarile referitoare la al treilea component al tranzactiei produse trebuie directionat catre terti.

SECTIUNEA 9 - COMENTARII, FEEDBACK SI ALTE DEPUNERI

Daca, la cererea noastra, ne vei trimite anumite comentarii, emailui, subscireri (spre exemplu ca urmare a participarii tale la un concurs), sau daca fara cererea noastra ne vei trimite anumite idei, sugestii, propuneri, planuri sau orice alt tip de materiale intelectuale online, prin email, sau prin posta, esti de acord cu faptul ca noi putem, in orice moment si fara a fi restrictionati sa editam, copiem, distribuim, publicam , traduce sau sa folosim in orice fel orice comentariu pe care ni l-ai trimis. Nu avem nici o responsabilitate de a (1) pastra comentariile secrete; (2) plati orice compensatie pentru comentarii; (3) raspunde la orice comentariu.

Putem dar nu avem obligatia sa monitorizam, editam sau eliminam continutul pe care noi il consideram ilegal, ofensator, amenintator, calomniator, defaimator, pornografic, obscen sau in orice altfel inacceptabil care poate incalca orice parte de proprietate intelectuala sau acesti Termeni de Serviciu.

Esti de acord ca toate comentariile tale nu vor incalca nici un drept al oricarei parti terte, inclusiv drepturile de autor, marca, confidentialitate, personalitate sau alte drepturi personale sau de proprietate. Esti de acord ca nu vei posta comentarii care ar contine materiale calomniatoare sau altfel ilegale, abuzive sau obscene, sau ca nu vor contine orice virus sau alte programe malware care ar putea afecta in orice mod functionarea serviciului sau a siteului nostru.

Nu poti utiliza o adresa falsa de e-mail, pretinzand ca esti altcineva sau orice alta metoda ce ar putea sa ne induca in eroare pe noi sau pe companiile terte cu privire la originea de oricarui comentariu. Esti singurul responsabil pentru orice comentarii vei face si exactitatea lor. Noi nu avem nici o responsabilitate si nu ne asumam nici o responsabilitate asupra comentariilor postate de catre tine pe o pagina externa.

SECTIUNEA 10 – INFORMATII PERSONALE

Orice informatie colectata prin site-ul nostru este tratata conform Termenilor de Confidentialitate. Pentru a accesa Termenii de Confidentialitate.

SECTIUNEA 11 - ERORI, INEXACTITATI SI OMISIUNI

Ocazional pot exista informatii pe site-ul nostru sau la Servicii care contin erori tipografice, inexactitati sau omisiuni care se pot referi la descrierea produselor, preturi, promotii, oferte, taxele de transport produs, ori de tranzit si disponibilitatea. Ne rezervam dreptul de a corecta, actualiza, modifica sau anula comezi daca orice informatie a Serviciulu sau orice informatie legata de site este incorecta. Aceste modificari le putem face oricand fara a trimite o notificare in prealabil (chiar si dupa ce ti-ai trimis deja comanda).

Nu suntem obligati sa actualizam sau sa clarificam orice informatie a Serviciului sau orice informatie legata de site, incluzand dar nelimitanduse la informatiile despre pret (exceptand modificarile ilegale). Nici o actualizare specificata a Serviciului sau a siteului, nu ar trebui sa fie considerate un indicator al faptului ca toate informatiile au fost actualizate.

SECTIUNEA 12 - INTERZIS UTILIZARII

In plus fata de alte interdictii stabilite in Termenii de Serviciu, este interzisa utilizarea site-ului sau a continutului sau: (a) in orice scop ilegal; (b) pentru a solicita alte persoane sa efectueze sau sa participe in orice acte ilegale; (c) sa incalce orice reglementari de stat internationale, federale, provinciale, sau legi si ordonante locale; (d) pentru a incalca drepturile noastre de proprietate intelectuala sau drepturile de proprietate intelectuala ale altora; (e) pentru a hartui, abuza, insulta, defaima, calomnia, discredita, intimida sau discrimina bazat pe sex, orientare sexuala, religie, etnie, rasa, varsta, origine nationala sau handicap; (f) a prezenta informatii false sau inselatoare; g) pentru a incarca sau de a transmite virusi sau orice alt tip de cod rau intentionat care vor sau pot fi utilizate intr-un un fel care va afecta functionalitatea sau exploatarea serviciului sau a oricarei alta componenta a siteului; (h) pentru a colecta sau a urmari datele personale ale altora; (i) pentru a oferi spam, phish, pharm, virusi; (j)in orice scopuri obscene sau imorale; sau (k) pentru a interfera cu sau eluda functiile de securitate ale serviciului, sau ale site-ului. Ne rezervam dreptul de a rezilia utilizarea serviciului, sau accesul tau la site pentru incalcare oricaror termeni mentionati mai sus.

SECTIUNEA 13 - EXONERAREA DE RASPUNDERE; LIMITAREA RASPUNDERII

Noi nu garantam ca folosirea serviciilor va fi neintrerupta, mereu in parametrii temporali doriti, securizata sau fara de eroare.

Noi nu garantam ca rezultatele obtinute in urma folosirii unui serviciu vor fi exacte.

Esti de acord cu faptul ca putem anula un serviciu pe o perioada nedefinita de timp si ca putem scoate complet acel serviciu din gama noastra de servici fara a te anunta in prealabil.

Esti de acord cu faptul ca folosirea, sau incapacitatea ta de a folosi un serviciu este pe propriul tau risc. Toate produsele si serviciile livrate tie prin intermediul serviciului nostru sunt (cu exceptia cazului in mod expres specificat de noi) furnizate "ca atare" si "ca disponibile" pentru uz, fara reprezentare, garantii sau conditii de orice fel, explicite sau implicite, inclusiv toate garantiile implicite sau conditiie de vandabilitate, calitate comerciala, adecvare la un scop anume, durabilitate, titlu si neincalcarea dreptului comunitar.

Sub niciun caz vor fi aBeauty Clinique ®, directorii nostrii, ofiterii, angajatii, afiliatii, agentii, contractorii, internii, furnizorii, furnizorii de produse sau licentiatorii responsabili pentru orice rana, pierdere, cerere, sau orice alte daune directe, indirecte, incidentale, punitive, speciale, sau indirecte de orice fel, inclusiv, fara limitare la pierderea de profituri, pierderea de venituri, economii pierdute, pierderea datelor, costurile de inlocuire, sau pagube similare, bazate pe contract, prejudiciu (inclusiv neglijenta), responsabilitate stricta sau de alt fel, inrudite in orice fel cu folosirea da a serviciilor sau a produselor, incluzand, dar nelimitandu-se la orice erori sau omisiuni in orice continut, sau orice pierdere sau daune de orice natura suportate ca rezultat al utilizarii serviciului sau orice continut (sau produs) postat, transmis sau altfel facut disponibil prin intermediul serviciului, chiar daca este avertizata posibilitatea lor.

Deoarece unele state sau jurisdictii nu permit excluderea sau limitarea raspunderii pentru daunele indirecte sau accidentale, in aceste state sau jurisdictii, raspunderea noastra se limiteaza la nivelul maxim admis de lege.

SECTIUNEA 14 - ACORDAREA DE DESPAGUBIRI

Esti de acord sa despagubesti, aperi si consideri nevinovata compania aBeauty Clinique® si compania noastra ”umbrela”, filialele, partenerii, ofiterii, directorii, agentii, contractorii, licentiatorii, furnizorii de servicii, subcontractorii, furnizorii, stagiarii si angajatii fara de raspundere cu privire la la orice pretentie sau cerere, inclusiv preturile avocatilor, facute de catre orice terta parte din cauza sau care decurg ca urmare a incalcarii tale a acestor Termeni si Conditii sau a oricarui drept exercitat de catre noi sau o parte terta.

SECTIUNEA 15 - SEVERITATEA

In cazul in care orice prevedere a acestor Termeni de Utilizare se dovedeste a fi ilegala, nula sau inaplicabila, o astfel de prevedere, trebuie sa fie totusi, executata in masura permisa de legea aplicabila, si portiunea inaplicabila se considera a fi stearsa din acesti termeni de serviciu, o asemenea decizie nu afecteaza validitatea si aplicabilitatea celorlalte alte prevederi.

SECTIUNEA 16 - FINALIZAREA

Obligatiile partilor efectuate inainte de data terminarii colaborarii vor supravietui incetarii prezentului acord.

Acesti Termenii sunt in vigoare pana cand sunt reziliati de cate tine sau de noi. Poti rezilia acesti Termeni de Serviciu in orice moment notificandu-ne ca nu mai doresti sa utilizezi serviciile noastre, sau prin incetarea utilizarii site-ului nostru.

Daca noi consideram ca ai esuat, suspectam ca ai esuat, sa respecti orice tip de Termeni si Conditii, avem si noi puterea de a rezilia orice tip de colaborare (si/ sau de a refuza sa iti oferim anumite servicii sau parti din anumite servicii) iar tu vei fi in continuare asteptat sa platesti toate serviciile oferite de noi pana in momentul rezilierii, incluzand data rezilierii.

SECTIUNEA 17 – TOT ACORDUL

Esecul de a exercita sau pune in aplicare orice drept sau prevedere a acestor termeni de utilizare nu constituie o renuntare la aceste drepturi sau prevederi.
Acesti Termeni de Serviciu si orice politici sau reguli in vigoare postate de noi pe acest site si tote regulile legate de serviciul pentru care optezi reprezinta un acord si o intelegere intre noi si tine si guverneaza modul de utilizare a serviciului, inlaturand orice acorduri anterioare sau actuale, comunicatii si propuneri, indiferent daca acelea au fost orale sau scrise, intre tine si noi (incluzand dar nelimitandu-se la orice varianta precedenta a acestor termeni).

Orice neclaritati in interpretarea acestor termeni de utilizare nu va fi interpretata impotriva partii de redactare.

SECTIUNEA 18 – LEGEA IN VIGOARE

Acesti Termeni de Serviciu si orice acorduri separate prin care iti oferim servicii sunt guvernate si interpretate in conformitate cu legile in vigoare din Romania.

SECTIUNEA 19 – SCHIMBARI IN TERMENII DE SERVICIU

Poti revizui cea mai actualizata varianta a Termenilor de Serviciu pe aceasta pagina.
Ne rezervam dreptul de a modifica, actualiza sau inlocui orice parte a acestui document prin postarea modificarilor pe site. Este responsabilitatea ta sa verifici site-ul in mod constant pentru a observa orice modificare. Daca continui folosiriea site-ului dupa actualizarea acestor termeni ti-ai oferit automat acordul la acesti termeni.

SECTIUNEA 20 – INFORMATII DE CONTACT

Orice intrebari ai avea despre Termenii de Serviciu trebuie formulate catre hello@abeauty.ro