Epilare Definitiva SPL cu Yperion Or-Light

Scapa de parul nedorit pe termen foarte lung cu o metoda moderna, confortabila si eficienta!

In lumea aBeauty cand zici toamna, zici epilare definitiva! Alege Epilarea Definitiva cu cea mai performanta aparatura! Incepe acum si profita de reducerea de 19%!

* La finalul acestei pagini cu informatii ai un formular care te va conduce direct catre colectia noastra de preturi online dupa ce il completezi. Mergi la finalul paginii daca vrei direct o oferta.

Or-Light este cel mai nou aparat original de epilare deftinitiva SPL de ultima generatie dezvoltat in Paris de producatorul francez Yperion ®. Uita de vechea tehnologie IPL si scapa de riscurile anumitor lasere dioda. Noua generatie SPL este la noi.

Epilare Definitiva

De ce epilare definitiva la aBeauty Clinique ®

Aparatura de top este obligatorie pentru fundamentul celor mai bune rezultate. Insa protocoalele de tratament, sistemul nostru de training si tehnicile de aplicare a terapiilor ne diferentiaza pozitiv.

Avem mai multe clinici, mai multi oameni, mai multe ore de tratamente, mai multe rezultate, mai multa experienta. Consideram ca toate aceste lucruri fac din aBeauty Clinique ® mereu alegerea numarul 1.

Cum actioneaza epilarea definitiva

Prin procesul de epilare definitiva se distrug radacinile firelor de par aflate in derm cu ajutorul caldurii si luminii. Un tratament efectuat corect nu va mai permite cresterea altor fire de par.

In momentul nasterii, in dermul corpului nostru exista aproximativ cinci milioane de foliculi pilosi (radacini ale firelor de par).

Acesti foliculi produc par de tip velus (puf) pana la intrarea in pubertate, cand sub influenta hormonilor sexuali, o parte dintre foliculii care produceau par velus se transforma si produc par de tip terminal – fire groase si pigmentate mult mai intens.

Epilarea definitiva se efectueaza cu succes atunci cand efectul obtinut se mentine cel putin cat intreaga durata a unui ciclu complet de crestere a firelor de par.

Exista 3 faze a cresterii firului de par:

  1. Anagena
  2. Catagena
  3. Telogena

Epilarea definitiva are cel mai bun efect pe parul aflat in starea anagena de crestere, urmand ca ceilalti folicul pilosi aflati in starea catagena sau telogena sa fie distrusi la urmatoarele sedinte de epilare.

Ce beneficii obtii prin epilare definitiva

  • Indepartarea parului nedorit din anumite zone
  • Prevenirea cresterii firelor de sub piele (foliculita)
  • Prevenirea iritatiilor cauzate de metode traditionale
  • Sedintele de epilare se realizeaza mult mai rar
  • Procedura are un disconfort redus
  • Productia de colagen este stimulata

In lumea aBeauty cand zici toamna, zici epilare definitiva! Alege Epilarea Definitiva cu cea mai performanta aparatura! Incepe acum si profita de reducerea de 19%!

Completeaza formularul pentru detalii in privat si te vom redirectiona catre colectiile de preturi.

Giulia Anghelescu la aBeauty CliniqueSunt placut impresionata de clinicile aBeauty si de oamenii profesionisti si prietenosi de acolo.Giulia Anghelescu


Peste 5 ani de studii clinice, protocoale unice, rezultate masurabile si experienta in solutii personalizate.

 

Alternativ, ne poti contacta si telefonic sau pe email:

Rezultate epilare definitiva

Poze before after epilare definitiva

Epilare definitiva before after

Rezultate inainte si dupa epilare definitiva

Completeaza formularul de contact de mai sus ori de cate ori doresti sa te contactam si sa consulti catalogul online de preturi. De asemenea, ne poti contacta telefonic sau pe email daca iti este mai la indemana: