S.I.M.P.L.U. BODY

Sigur Inovator Măsurabil Puternic Luxos Uimitor

Un corp cu forma dorită îți va aduce doar beneficii.

Poți obține forma dorită a corpului tău chiar și în zonele unde dieta sau exercițiile fizice nu au vrut să ofere nici un rezultate care să te mulțumească. Alege BodyShape, probabil cel mai puternic tratament corporal de acest gen de pe piață, cu 25% mai eficient decât tratamentele similare.

Votează pachetul de servicii preferat și te-ai înscris automat în tragerea la sorți pentru una din cele 10 ședințe de epilare definitivă laser sau marele premiu ce constă într-un pachet complet de stimulare electromagnetică avansată DualFit pentru Butt Lifting.

Urmărește în fiecare zi la ora 18:00 newsletter-ul nostru pentru a descoperi conceptul S.I.M.P.L.U. al zilei și votează unul din cele două pachete de servicii prezentate.

Dacă ai avea de ales între…

Pachet special de 3 x ședințe Slăbire & Remodelare Corpprală BodyShape S pe Abdomen, Coapse, Fese, Zona Lombară sau Brațe (30 min) - Acționează complet cu 4 tehnologii inovatoare care ajută la slăbirea în circumferință, remodelarea corporală și ameliorarea celulitei.
Pachet special de 3 x ședințe Slăbire & Remodelare Corpprală BodyShape S pe Abdomen, Coapse, Fese, Zona Lombară sau Brațe (30 min) – Acționează complet cu 4 tehnologii inovatoare care ajută la slăbirea în circumferință, remodelarea corporală și ameliorarea celulitei.
Pachet special de 3 x ședințe Slăbire & Remodelare Corporală BodyShape M pe Abdomen, Coapse, Fese, Zona Lombară sau Brațe (40 min) - Acționează complet cu 4 tehnologii inovatoare care ajută la slăbirea în circumferință, remodelarea corporală și ameliorarea celulitei.
Pachet special de 3 x ședințe Slăbire & Remodelare Corporală BodyShape M pe Abdomen, Coapse, Fese, Zona Lombară sau Brațe (40 min) – Acționează complet cu 4 tehnologii inovatoare care ajută la slăbirea în circumferință, remodelarea corporală și ameliorarea celulitei.

Ce ai alege?

După ce alegi pachetul de servicii care îți place mai mult și votezi pentru el, te vom redirecționa automat către pagina cu o super ofertă specială pentru acel pachet, ofertă pe care vei avea oportunitatea, opțional, de a o achiziționa online o singură dată.

Dacă ești pe telefonul mobil apasă START mai jos și votează.

Item added to cart.
0 items - lei