Vergeturi Albe

 Vergeturi Albe

Solicită Consultație Gratuită

Vergeturile Albe cu lipsă de pigment sunt cunoscute drept vergeturi mature. În această etapă vergeturile se maturizează și devin albe, fapt ce indică amestecarea colagenului cu fibre de elastină anormal de subțiri. În acest stadiu, vergeturile își estompează culoarea din roșu în alb din cauza contractării vaselor de sânge, care lasă doar grăsimile de sub piele vizibile.

Dacă îți dorești să tratezi vergeturile albe, recomandarea noastră este să soliciți o consultație gratuită sau să completezi formularul de contact de mai jos și vei fi contactată de către un Consilier de Estetică care îți va oferi toate informațiile de care vei avea nevoie.

Cauzele apariției Vergeturilor Albe

Vergeturile apar de regulă în timpul unei sarcini sau din cauza variațiilor de greutate. Acestea pot apărea pe coapse, abdomen, sâni, fese sau mâini. Procesul prin care vergeturile apar este o ruptură la nivelul dermei, iar zona unde s-a petrecut ruptura este înlocuită de un țesut cicatricial, care nu are aceleași propietăți cu țesutul inițial. În primă fază, vergeturile au culoarea roșie deoarece vasele de sânge devin vizibile odată cu întinderea pielii, estomparea culorii roșii apare atunci când vergeturile sunt pe cale să se maturizeze și vasele de sânge s-au contractat. 

Vergeturile albe au UN ASPECT ESTETIC FOARTE NEPLĂCUT, împreună cu noi le poți trata.

Solicită Consultație GratuităÎn cei 6 ani x 5 Clinici am dezvoltat cele mai eficiente proceduri, pentru a putea oferi rezultate optime, iar aparatura și tehnologia utilizată este considerată una de Top în industria Esteticii.

În Clinicile aBeauty puteți beneficia de tratament împotriva Vergeturilor Albe. Tratamentul se numește Sublative, este minim invaziv și se realizează de către un terapeut cu ajutorul aparatului eTwo.

Programează acum un tratament în una din Clinicile noastre aBeauty Clinique® și un Consilier de Estetică îți va prezenta cele mai bune oferte actuale!

Completează formularul de contact de mai sus ori de câte ori dorești să te contactăm și să consulți catalogul online de prețuri. De asemenea, ne poți contacta telefonic sau pe email dacă îți este mai la ușor:

DE CE SĂ ÎȚI TRATEZI VERGETURILE Albe LA ABEAUTY CLINIQUE® ?

aBeauty Clinique ® este în prezent cea mai mare rețea de clinici de estetică corporală și facială neinvazivă și minim invazivă din România. Cu o experiență de peste 6 ani, 5 clinici și 7 medici, îți oferim Garanția Calității în Estetică.

  • Aparatură originală: folosim doar aparate originale achiziționate pe canale oficiale de la furnizori.
  • Protocol unic de proceduri: terapiile noastre sunt optimizate pentru a livra cele mai bune rezultate posibile cu aparatul utilizat.
  • Medici pregătiți internațional: noi lucrăm cu medici care au rezultate, nu doar publicitate și renume.

Toate elementele menționate anterior reprezintă detalii la care probabil unele persoane nu s-au gândit. Asta face diferența dintre servicii de 5 stele și servicii de 3 stele. Când vii la aBeauty Clinique ® știi că alegi mereu să te respecți cu servicii medicale de 5 stele. Ne adresăm persoanelor care pun siguranța și calitatea înaintea prețului.