🛡️ La aBeauty e sigur 👉 Vezi măsurile

Tratare Celulită cu CellFIT

Tratarea celulitei poate fi uneori o problemă sau o provocare mai mare decât slăbirea în centimetri, reducerea în circumferință sau remodelarea corporală. 
 
Last chance! Ultima lună de vară în care te poți bucura de cele mai frumoase rochițe, costume de baie și pantaloni mulați este aici! CellFIT este cel mai puternic tratament neinvaziv împotriva celulitei. Ai 50% reducere la prima ședință și 24% reducere la pachete.
 
 

Tratament Celulită CellFIT

Tratament Celulita CellFIT

Vă prezentăm CellFIT, o soluție inovatoare bazată pe unde acustice de șoc ce are efect de reducere și ameliorare până și pe cel mai mare grad de celulită.

CellFIT are un generator de aer comprimat care creează o cantitatea optimă de energie cinetică ce se transferă în septurile fibroase și în proeminența grăsimii din dermul inferior.

Tratare Celulită

Țesutul se relaxează, se tonifică, fluxul sangvin se îmbunătățește, iar grăsimea din derm cu un volum mare și septurile fibroase (rigide) sunt atenuate, astfel încât aspectul de celulită (coajă de portocală) este redus semnificativ.

Slăbire Localizată

De asemenea, stimularea mecanică a sistemului vascular limfatic conduce la reducerea edemului H2O și, implicit, o mai bună eliminare a lipidelor din celulele adipoase subdermale. Acest lucru aduce cu sine nu numai reducerea celulitei, ci și scăderea în centimetri (slăbirea) mai ales la persoanele cu retenție mare de apă.

Tratament Anticelulita CellFIT

Tonifiere Piele

Un al beneficiu al tratamentului unic și inovator CellFIT, pe lângă tratamentul celulitei și slăbirea localizată, este un efect de tonifiere musculară ce susține efectul general de piele mai fermă și mai tânără.

Deoarece impulsurile acustice induc proliferarea fibroblastelor, se dezvoltă noi fibre de elastină și colagen. Astfel, pielea devine mai fermă, mai tânără și mai catifelată.

Nu numai că aspectul de coajă de portocală al celulitei va fi redus, iar stratul superficial de grăsime se va topi progresiv, dar pielea corpului tău va fi mult mai fină, vizibil mai tânără și implicit mai plăcută la atingere.

Zone Tratament

Fiind un tratament puternic și eficient, acesta se poate aplica doar pe anumite zone. Aceste zone sunt: coapse interne, coapse externe, zona fesieră și subfesieră. Practic, tratamentul se aplică în zonele unde celulita este cel mai pronunțată.

Rezultate

Tratament Celulita CellFIT Inainte
Tratament Celulita CellFIT Dupa

Majoritatea pacienților noștri descriu tratamentul CellFIT ca fiind suportabil din punct de vedere disconfort, acesta scăzând gradual de la începutul și până la finalul ședinței.

Rezultatele se pot vedea cu ochiul liber după primele 3 ședințe realizate cu un protocol special aBeauty (implică un tratament corporal suplimentar pe care îl includem sub formă de bonus la finalul protocolului CellFIT).

Recomandarea este de minimum 8 ședințe pentru o persoană cu celulită de gradul II și de minimum 10 ședințe pentru o persoană ce se confruntă cu stadii mai avansate de celulită, precum celulita de gradul III sau/și celulita fibroasă.

De asemenea, tratamentul anticelulit CellFIT este prietenos și cu alte tratamente corporale precum BodyShape (bazat pe radiofrecvență), CryoLipo (criolipoliză) sau după operațiile de slăbire prin liposucție - reducând riscul de a rămâne cu denivelări după o astfel de operație.

Pe lângă rezultatele foarte rapide care se observă încă de la prima ședință și pot fi măsurate după a treia ședință, există un efect pe termen lung al acestui tratament. Mai exact, chiar și după o perioadă cuprinsă între 3 și 6 luni de la efectuarea ultimei ședințe se poate observa o îmbunătățire a elasticității pielii de până la 95%.

Vrei să scapi de celulită?

Primul pas este programarea la un consult gratuit și lipsit de obligații cu un specialist aBeauty Clinique. Astfel, vom stabili care este cel mai eficient tratament anticelulitic specific nevoilor tale.

Completează formularul de mai jos sau sună în cea mai apropiată clinică aBeauty. După completarea formularului te vom redirecționa imediat către Clinica Virtuală, unde îți poți face o idee legată de prețuri sau poți comanda direct online anumite tratamente.

👍 Recompensăm punctualitatea

Vino la timp la ora și la data stabilită telefonic cu colegii noștri și primești:

👩‍⚕️ Un diagnostic profesional realizat de specialiști

🎁 Un cadou de bun venit generat automat la sosire

💰 Diagnosticul nu va presupune nici un cost

  Verifică-ți bine agenda și nu lăsa nimic să stea în calea frumuseții și sănătății tale.

  După completarea formularului te vom redirecționa automat către 🏥 Clinica Virtuală, astfel încât să-ți faci o idee legată de prețuri și să comanzi online dacă dorești.

  Testimoniale

  Vezi ce spun clienții noștri.

  Recomand 100%

  După două ședințe nu mi-am dat seama pe moment în oglindă, dar când am văzut pozele am zis wow!

  Camelia U.

  Mai puternic

  Am făcut VelaShape 3 până acum și pot spune că aparatul ăsta nou e mai puternic.

  Oana T.

  Simt la haine

  Nu am ținut dietă. Mâncat normal, fără sport. După 4 ședințe simțeam deja la haine.

  Simona D.

  De ce aBeauty Clinique

  aBeauty​ Clinique ® este Garanția Calității în Estetică și cea mai mare rețea de clinici de estetică facială și corporală neinvazivă și minim invazivă din România.

  Avem protocoale superioare de diagnoză și de lucru, aparatură testată cu rezultate dovedite, specialiști mai buni, pregătiți mai bine, și clinici premium.

  Monitorizăm constant 196 de indicatori cheie astfel încât să ai parte de Garanția Calității în Estetică în orice clinică aBeauty ® din lume.