La aBeauty e sigur. 👉 Vezi măsurile!

Tratament Facial SkinTera

 OFERĂ FEȚEI UN ASPECT PROFUND ÎNTINERIT ȘI TRATEAZĂ PROBLEMELE DERMATOLOGICE

 

Tu ce #Alegeri pentru #Sănătate și #Fumusețe faci #Azi ca să îți fie bine #Mâine?

 

* La finalul acestei pagini cu informații ai un formular care te va conduce direct către colecția noastră de prețuri online după ce îl completezi. Mergi la finalul paginii dacă vrei direct o ofertă.

Tratamentul facial SkinTera reprezintă o inovație pe care o lansăm în premieră în rețeaua națională de clinici aBeauty. Acesta este un tratament facial neinvaziv și nedureros, care nu implică perioadă de recuperare.

Acest tip de tratament este compus din 3 elemente pentru acțiune optimă rapidă, dar și pe termen mediu și lung. SkinTera combină tehnologia radiofrecvenței cu fototerapia și cu puternicele cocktailuri de substanțe ce conțin acid hialuronic pur, vitamineantioxidați ce luptă împotriva radicalilor liberi și peptide.

În funcție de substanța aleasă, respectiv Rejuvenate (pentru rejuvenare facială), Hydrate (pentru hidratare), Lighten (pentru luminozitate și reducere pete pigmentare), Clarify (pentru curățarea tenului acneic) sau GrowthFactor (pentru întinerire și fermitate) tratamentul SkinTera se potrivește mai multor tipuri de dorințe sau indicații estetice.

Prin intermediul aplicatorului din titan cu nano-denivelări, SkinTera transmite automat cantitatea optimă de radiofrecvență, încălzind țesutul. Pielea devine permeabilă, iar substanța aleasă pentru tratament pătrunde dincolo de epiderm, la joncțiunea dermică, exact acolo unde pielea are nevoie de acid hialuronic și substanțe nutritive - nu la suprafață unde acționează majoritatea altor tratamente faciale.

Astfel, tratamentul facial SkinTera va oferi rezultate pe loc datorită infuziilor introduse în profunzimea dermului, dar va crește implicit și fermitatea pielii chiar și după 3 luni de la prima ședință datorită rediofrecvenței ce ajută la reînnoirea fibrelor de elastină și colagen.

 

Completează formularul pentru detalii în privat și te vom redirecționa către colecțiile de prețuri.

👍 Recompensăm punctualitatea

Vino la timp la ora și la data stabilită telefonic cu colegii noștri și primești:

👩‍⚕️ Un diagnostic profesional realizat de specialiști

🎁 Un cadou de bun venit generat automat la sosire

💰 Diagnosticul nu va presupune nici un cost

  Verifică-ți bine agenda și nu lăsa nimic să stea în calea frumuseții și sănătății tale.

  După completarea formularului te vom redirecționa automat către 🏥 Clinica Virtuală, astfel încât să-ți faci o idee legată de prețuri și să comanzi online dacă dorești.

  Giulia Anghelescu la aBeauty CliniqueSunt placut impresionată de clinicile aBeauty și de oamenii profesioniști si prietenoși de acolo.Giulia Anghelescu


  Peste 8 ani de studii clinice, protocoale unice, rezultate masurabile și experiență în soluții personalizate.

   


  Alternativ, ne poți contacta și telefonic la:

   

 • București ➡️ 0747 034 850
 • Brașov ➡️ 0743 292 200
 • Cluj Napoca ➡️ 0754 642 256
 • Constanța ➡️ 0758 837 016
 • Galați ➡️ 0748 884 160
 • Iași ➡️ 0748 484 802
 • Timișoara ➡️ 0738 953 333
 •