🛡️ La aBeauty e sigur 👉 Vezi măsurile

Tratament Facial cu Celule Stem

Spune bun venit evoluției!

Tratamentul facial inovator cu celule stem este acum în România, doar în rețeaua de clinici aBeauty Clinique. Biotehnologie pură realizată prin artă inginerească. Cel mai puternic skin-treatment neinvaziv.

Sfârșitul de septembrie te așteaptă cu o super-ofertă la cel mai bun tratament facial neinvaziv, cea mai nouă tehnologie și cele mai bune rezultate. Un tratament facial ce acționează pe 4 dimensiuni. Te vei îndrăgosti pe loc. Obține 19% reducere la prima ședință individuală și până la 17% la pachete.

* La finalul acestei pagini cu informații ai un formular care te va conduce direct către colecția noastră de prețuri online după ce îl completezi. Mergi la finalul paginii dacă vrei direct o ofertă.

Tratamentul cu Celule Stem AAPE Skin - o combinație unică de growth factors extrași din celule stem adipos-derivate ce induc sinteza de colagen pentru efect de protecție, prevenție, vindecare, întinerire și regenerare.

 

 

 De ce Tratamentul cu Celule Stem AAPE Skin ?

1. Îmbunătățește circulația, fapt ce oferă o piele vitalizată, cu aspect uniform.

2. Activează producția de colagen. Cu ajutorul colagenului, pielea rămâne întinsă și se împiedică apariția ridurilor și a laxității pielii. De asemenea, colagenul reduce efectele nocive ale factorilor externi datorită rolului de hidratare și regenerare pe care acesta îl are.

3. Diminuează țesutul pielii deteriorate, oferind calmare și regenerare.

4. Elimină problemele de îmbătrânire luptând cu radicalii liberi.

5. Netezește pielea oferind o textură uniformă pentru un ten care nu își arată vârsta.

 

Cum funcționează?

Pentru a înțelege cum funcționează AAPE, mai întâi ar trebui să înțelegem cum este facut. 

Primul pas constă în colectarea celulelor stem Mezenchimale din țesutul adipos (grăsime). Celulele stem Mezenchimale sunt celule stem adulte care se pot diferenția în mai multe alte tipuri de celule (celule pentru cartilaje, mușchi, maduva oaselor, oase, etc).De asemenea, celulele stem adulte pot fi gasite în corpul fiecărui adult. Important este însă să înțelegem că noi nu introducem celule stem în organismul pacienților noștri, ci folosim mai degrabă urmatoarea lor abilitate unică: Majoritatea celulelor din corpul nostru au abilitatea de a trimite mesaje către alte celule cu ajutorul unor molecule mesager. Însă, cele mai puternice semnale sunt transmise de către celulele stem adulte.

Această abilitate le permite celulelor stem adulte să reacționeze rapid la schimbările din mediile lor înconjuratoare, devenind astfel un fel de analist și manager al organismului uman. Astfel, ele reacționează la condițile mediilor lor înconjuratoare și transmit semnale (prin secretarea moleculelor mesager) către celulele din jurul lor, influențând astfel atributele acestora.

La laboratoarele Prosmeics, celulele stem mezenchimale recoltate sunt stocate în condiții speciale. Aceste condiții speciale determină celulele stem recoltate să secrete moleculele mesager menționate anterior, trimițând în mod special comenzi pentru creșterea de noi vase de sânge, creșterea producției de diferite tipuri de colagen, elastină și generarea factorilor de creștere.

Aceste molecule mesager sunt colectate și introduse în produsul final AAPE Prostemics (Advanced Adipose-Derived Stem Cell Protein Extracts). 

De exemplu, atunci când abordăm probleme precum căderea părului, celulele mesager unice care vizează creșterea noilor vase de sânge sunt deosebit de importante.

Unul dintre principalele motive pentru pierderea părului este lipsa fluxului de sânge în regiune și moartea ulterioară a foliculilor de păr. Creșterea de noi vase permite regenerarea foliculilor de păr din zonă. Acest proces poate fi considerat opusul epilării definitive prin ND-Yag, de exemplu.

Pe măsură ce îmbătrânim, tenul nostru suferă pierderi în fermitate din 2 motive principale.

Mai întâi, pe măsură ce îmbătrânim celulele noastre produc din ce în ce mai puțin colagen. Se estimează că producem cu aproximativ 1% mai puțin colagen în fiecare an după ce am împlinit 21 de ani. Acest lucru înseamnă că până la 50 de ani am pierdut aproape 30% din producția noastră de colagen.

Al doilea aspect important este faptul că atunci când ajungem la vârsta de 40 de ani producția noastră de elastină este aproape inexistentă. Elastina în sine este o proteină foarte durabilă care poate rezista până la 80 de ani, însă factorii externi precum poluarea sau stresul fizic o pot distruge mai devreme.

Pentru a combate acest aspect, AAPE Skin introduce molecule mesager care susțin sinteza colagenului, precum și al elastinei în celulele dermice.

 

👍 Recompensăm punctualitatea

Vino la timp la ora și la data stabilită telefonic cu colegii noștri și primești:

👩‍⚕️ Un diagnostic profesional realizat de specialiști

🎁 Un cadou de bun venit generat automat la sosire

💰 Diagnosticul nu va presupune nici un cost

  Verifică-ți bine agenda și nu lăsa nimic să stea în calea frumuseții și sănătății tale.

  După completarea formularului te vom redirecționa automat către 🏥 Clinica Virtuală, astfel încât să-ți faci o idee legată de prețuri și să comanzi online dacă dorești.

  Giulia Anghelescu la aBeauty CliniqueSunt placut impresionata de clinicile aBeauty si de oamenii profesionisti si prietenosi de acolo.Giulia Anghelescu


  Peste 5 ani de studii clinice, protocoale unice, rezultate masurabile si experienta in solutii personalizate.

   


  Alternativ, ne poți contacta și telefonic la:

   

 • București ➡️ 0747 034 850
 • Brașov ➡️ 0743 292 200
 • Cluj Napoca ➡️ 0754 642 256
 • Constanța ➡️ 0758 837 016
 • Galați ➡️ 0748 884 160
 • Iași ➡️ 0748 484 802
 • Timișoara ➡️ 0738 953 333

 •