Inject─âri ­čĺë Toxin─â Botulinic─â Riduri

Riduri


Solicit─â Consulta╚Ťie Gratuit─âAi impresia c─â i╚Ťi apar din ce ├«n ce mai multe riduri? Probabil nu este doar o impresie, ci un adev─âr. Din p─âcate, pe m─âsur─â ce ├«mb─âtr├ónim, pielea noastr─â ├«╚Öi pierde din propiet─â╚Ťile care o fac s─â aib─â un aspect t├ón─âr. Injectarea cu Toxin─â Botulinic─â┬á├«mpotriva ridurilor este din ce ├«n ce mai solicitat─â, fiind minim invaziv─â, ╚Öi oferind rezultate vizibile imediat.

Dac─â ├«╚Ťi dore╚Öti s─â ├«╚Ťi tratezi ridurile prin injectare cu acid hialuronic, recomandarea noastr─â este s─â solici╚Ťi o consula╚Ťie gratuit─â sau s─â verifici oferta actual─â din magazinul online┬ádin care po╚Ťi comanda imediat ╚Öi vei fi contactat─â pentru o programare ├«n clinic─â.

Verific─â oferta actual─â┬áÔ×í´ŞĆ Ofert─â Injectare riduri cu Toxin─â Botulinic─â

Ce efect are Toxina Botulinic─â?

Pentru a ├«n╚Ťelege de ce toxina botulinic─â poate estompa ridurile, trebuie mai ├«nt├ói s─â ├«n╚Ťelegem cum func╚Ťioneaz─â leg─âtura dintre creier ╚Öi mu╚Öchi, ├«n cazul nostru, mu╚Öchii faciali de expresie.

├Än creier exist─â o substan╚Ť─â numit─â aceticolin─â, aceasta este responsabil─â de transmiterea mesajului de contrac╚Ťie de la nerv, la mu╚Öchi. Uneori o anomalie la nivelul creierului sau a m─âduvei spin─ârii, poate duce la apari╚Ťia de mesaje exagerate sau necoordonate c─âtre mu╚Öchi

Toxina Botulinic─â ├«mpiedic─â desc─ârcarea de acetilcolin─â de la nivelul termina╚Ťiilor nervoase c─âtre mu╚Öchi, fapt ce blocheaz─â comanda anormal─â de la creier. Aceasta reduce spasmul muscular, expresiile anormale c├ót ╚Öi durerea sau tensiunea asociate.

Factori care duc la apari╚Ťia ridurilor

 • V├órsta. Pe m─âsur─â ce ├«mb─âtr├ónim, pielea devine mai pu╚Ťin elastic─â ╚Öi mai fragil─â. Sc─âderea produc╚Ťiei de uleiuri naturale usuc─â pielea ╚Öi o face s─â par─â mai ├«ncre╚Ťit─â
 • Gr─âsimea din straturile profunde ale pielii se diminueaz─â. Acest lucru duce la l─âsarea pielii ╚Öi se formeaz─â linii ╚Öi riduri mai profunde.
 • Expunerea la razele UV. Radia╚Ťia ultraviolet─â care accelereaz─â procesul natural de ├«mb─âtr├ónire, este cauza principal─â a ridurilor. Expunerea la lumina UV distruge ╚Ťesutul conjuctiv, fibrele de colagen ╚Öi elastin─â, care se afl─â ├«n stratul mai profund al dermei.
 • Fumatul poate accelera procesul obi╚Önuit de ├«mb─âtr├ónire al pielii, contribuind la apari╚Ťia ridurilor. Acest lucru se datoreaz─â modific─ârilor surselor de s├ónge a pielii.
 • Expresiile faciale cum ar fi ├«ncruntarea sau z├ómbirea, duc la linii fine ╚Öi riduri.

Apari╚Ťia ridurilor┬áESTE NATURAL─é, ├ÄNS─é le putem estompa cu succes.

├Än cei 6 ani x 5 Clinici am dezvoltat cele mai eficiente proceduri, pentru a putea oferi┬áSolicit─â consulta╚Ťie gratuit─ârezultate optime, iar aparatura ╚Öi tehnologia utilizat─â este considerat─â una de Top ├«n industria Esteticii.┬á

├Än Clinicile aBeauty pute╚Ťi beneficia de inject─âri riduri cu Toxin─â Botulinic─â, efectuate de unul din cei 7 medici cu care clinicile noastre colaboreaz─â. Pentru un rezultat optim, consulta╚Ťia este gratuit─â ╚Öi are rol de a satiface c├ót se poate de bine dorin╚Ťele tale.

Verific─â oferta actual─â┬áÔ×í´ŞĆ┬áOfert─â Injectare riduri cu Toxin─â Botulinic─â

Programeaz─â acum un tratament ├«n una din Clinicile noastre aBeauty Clinique┬« ╚Öi un Consilier de Estetic─â ├«╚Ťi va prezenta cele mai bune oferte actuale!

 

Completeaz─â formularul de contact de mai sus ori de c├óte ori dore╚Öti s─â te contact─âm ╚Öi s─â consul╚Ťi catalogul online de pre╚Ťuri.┬áAlternativ, ne po╚Ťi contacta ╚Öi telefonic la +40748884160

 

DE CE SĂ ÎȚI TRATEZI Ridurile LA ABEAUTY CLINIQUE® ?

aBeauty Clinique┬á┬« este ├«n prezent cea mai mare re╚Ťea de clinici de estetic─â corporal─â ╚Öi facial─â neinvaziv─â ╚Öi minim invaziv─â din Rom├ónia.┬áCu o experien╚Ť─â de peste 6 ani, 5 clinici ╚Öi 7 medici, ├«╚Ťi oferim┬áGaran╚Ťia Calit─â╚Ťii ├«n Estetic─â.

 • Substan╚Ťe originale: folosim doar acid hialuronic de top achizi╚Ťionat pe canale oficiale de la furnizori.
 • Substan╚Ťe valabile:┬áacidul hialuronic se afl─â┬á├«n termenul de valabilitate ╚Öi poate fi injectat ├«n siguran╚Ť─â.
 • Substan╚Ťe depozitate corect: transport─âm ╚Öi p─âstr─âm acidul t─âu hialuronic la temperatura optim─â de efect.
 • Ace ╚Öi fiole unice: acul t─âu e numai al t─âu. Fiola ta de acid hialuronic e numai a ta. La noi e╚Öti ├«n siguran╚Ť─â.
 • Op╚Ťiuni de anestezie: avem multiple op╚Ťiuni de anestezie ├«n func╚Ťie de toleran╚Ťa ta la disconfort.
 • Pre╚Ťul include tot: ├«n pre╚Ťul unei inject─âri sunt incluse consulta╚Ťiile, acidul hialuronic┬á╚Öi presta╚Ťia medicului.
 • Medici preg─âti╚Ťi interna╚Ťional:┬ánoi lucr─âm cu medici care au rezultate, nu doar publicitate ╚Öi renume.

Toate elementele men╚Ťionate anterior reprezint─â detalii la care probabil unele persoane nu s-au g├óndit. Asta face diferen╚Ťa dintre servicii de 5 stele ╚Öi servicii de 3 stele. C├ónd vii la┬áaBeauty Clinique┬á┬« ╚Ötii c─â alegi mereu s─â te respec╚Ťi cu servicii medicale de 5 stele. Ne adres─âm persoanelor care pun siguran╚Ťa ╚Öi calitatea ├«naintea pre╚Ťului.

├Än clinicile noastre aBeauty Clinique din ╚Ťar─â exist─â o multitudine de aparate, substan╚Ťe ╚Öi proceduri care te pot face s─â previ ├«mb─âtr├ónirea prematur─â sau s─â reduci semnele de ├«mb─âtr├ónire ale tenului.