Slăbire Localizată

Criolipoliză

Solicită Consultație GratuităTratamentul de slăbire localizată prin Criolipoliză și VelaShape este una dintre cele mai eficiente metode de luptă împotriva țesutului adipos care se acumulează în corpul nostru din ce în ce mai ușor pe măsură ce înaintăm în vârstă. Dieta, exercițiile fizice și rutina zilnică influențează creșterea în volum a celulelor grase(adipocite) mai ales pe abdomen și coapse, iar aspectul estetic rezultat nu este deloc unul care ne avantajează. O dată ce acest țesut adipos crește în volum, cu greu îl putem ține sub control mai ales în zona abdomenului și coapselor.

Dorești să îți tratezi țesutul adipos prin slăbire localizată? Recomandarea noastră este să soliciți o consultație gratuită sau sau să verifici oferta actuală din magazinul online din care poți comanda imediat și vei fi contactată pentru o programare în clinică.

Verifică oferta actuală ➡️ Ofertă Tratamente Slăbire localizată

 

Tratamentele VelaShape și de Criolipoliză te ajută să lupți împotriva țesutului adipos localizat cu o eficiență maximă.

Solicită Consultație GratuităÎn cei 6 ani x 5 Clinici am dezvoltat cele mai eficiente proceduri, pentru a putea oferi rezultate optime, iar aparatura și tehnologia utilizată este considerată una de Top în industria Esteticii. 

În Clinicile aBeauty puteți beneficia de o selecție de tratamente și proceduri pentru reducerea volumului țesutului adipos localizat. Prin tratamentele noastre celulele grase sunt reduse iar cricumferința zonei tratate devine din ce în ce mai redusă. Tratamentul de Criolipoliză împreună cu Tratamentele VelaShape, alături de procedurile dezvoltate de noi pentru rezultate și eficiență îți pot oferi silueta pe care o cauți.

Verifică oferta actuală ➡️ Ofertă Tratamente Slăbire localizată

Programează acum un tratament în una din Clinicile noastre aBeauty Clinique® și un Consilier de Estetică îți va prezenta cele mai bune oferte actuale!

DE CE SĂ Urmezi tratamente de Slăbire localizată LA ABEAUTY CLINIQUE® ?

aBeauty Clinique ® este în prezent cea mai mare rețea de clinici de estetică corporală și facială neinvazivă și minim invazivă din România. Cu o experiență de peste 6 ani, 5 clinici și 7 medici, îți oferim Garanția Calității în Estetică.

  • Aparatură originală: folosim doar aparate originale achiziționate pe canale oficiale de la furnizori.
  • Protocol unic de proceduri: terapiile noastre sunt optimizate pentru a livra cele mai bune rezultate posibile cu aparatul utilizat.
  • Medici pregătiți internațional: noi lucrăm cu medici care au rezultate, nu doar publicitate și renume.

Toate elementele menționate anterior reprezintă detalii la care probabil unele persoane nu s-au gândit. Asta face diferența dintre servicii de 5 stele și servicii de 3 stele. Când vii la aBeauty Clinique ® știi că alegi mereu să te respecți cu servicii medicale de 5 stele. Ne adresăm persoanelor care pun siguranța și calitatea înaintea prețului.