🛡️ La aBeauty e sigur 👉 Vezi măsurile

Slăbire & Fermitate SonicSlim

Redefinește forma corpului și redă fermitatea pielii

Cea mai recentă generație de tratamente corporale, folosește o tehnică nouă ce are la bază Ultrasunetele Focusate de Înaltă Intensitate, care permite reducerea volumului de grăsime și obținerea unui lifting  neinvaziv al pielii.

Sfârșitul de septembrie îți aduce 31% reducere la prima ședință individuală și până la 28% la pachete, ca să poți să slăbești localizat și să îți redobândești fermitatea pielii.

* La finalul acestei pagini cu informații ai un formular care te va conduce direct către colecția noastră de prețuri online după ce îl completezi. Mergi la finalul paginii dacă vrei direct o ofertă.

SonicSlim este un protocol de tratament unic aBeauty Clinique ce contribuie la slăbirea localizată și tratarea lipsei de fermitate a pielii prin tehnologie nouă cu ultrasunete concentrate de înaltă intensitate și cu două autofrecvențe de adâncime pentru eficiența specifică tipului de țesut. 

 

Tratament Anticelulita CellFIT

 

De ce Tratamentul pentru Slăbire & Fermitate SonicSlim?

 1. Reduce țesutul adipos.
 2. Îmbunătățește elasticitatea pielii.
 3. Redefinește forma corpului.
 4. Previne îmbătrânirea prematură a pielii.
 5. Reduce volumul țesutului adipos distribuit neuniform.
 6. Redă fermitatea pielii.

 

 

CUM ACȚIONEAZĂ TRATAMENTUL ?

Energia livrată în adâncime (1,3 cm) de către dispozitiv, face posibilă distrugerea adipocitelor, prin generarea de leziuni microtermale (încălzirea țesutului țintă) si nu doar golirea acestora de conținut. O dată distruse, aceste adipocite sunt eliminate treptat de către organism, tratamentul fiind neinvaziv.

Atunci cand dispozitivul este setat să lucreze cu o lungime de undă mai redusă (0,8 cm), acesta va ajuta la îmbunătățirea laxității și la uniformizarea țesutului. Țesutul țintă este reprezentat de fibrele de colagen și elastină. Fiecare impuls generat va crea un punct de retragere al pielii, prin distrugerea controlată a fibrei de colagen. Fibroblasiții sunt stimulați să producă fibre noi de colagen și elastină, de o calitate mai bună într-un timp mai scurt, pentru a restabili fermitatea pielii.

 

Cu ajutorul experimentelor clinice, oamnenii de știință au descoperit că sonda poate concentra energie cu ultrasunete pentru a ajunge în stratul profund al pielii. Această tehnică oferă rezultate cu un real efect de lifting și de reducere a țesutului adipos fără a fi necesară o intervenție chirurgicală.

 

👍 Recompensăm punctualitatea

Vino la timp la ora și la data stabilită telefonic cu colegii noștri și primești:

👩‍⚕️ Un diagnostic profesional realizat de specialiști

🎁 Un cadou de bun venit generat automat la sosire

💰 Diagnosticul nu va presupune nici un cost

  Verifică-ți bine agenda și nu lăsa nimic să stea în calea frumuseții și sănătății tale.

  După completarea formularului te vom redirecționa automat către 🏥 Clinica Virtuală, astfel încât să-ți faci o idee legată de prețuri și să comanzi online dacă dorești.

  Giulia Anghelescu la aBeauty CliniqueSunt placut impresionata de clinicile aBeauty si de oamenii profesionisti si prietenosi de acolo.Giulia Anghelescu


  Peste 5 ani de studii clinice, protocoale unice, rezultate masurabile si experienta in solutii personalizate.

   


  Alternativ, ne poți contacta și telefonic la:

   

 • București ➡️ 0747 034 850
 • Brașov ➡️ 0743 292 200
 • Cluj Napoca ➡️ 0754 642 256
 • Constanța ➡️ 0758 837 016
 • Galați ➡️ 0748 884 160
 • Iași ➡️ 0748 484 802
 • Timișoara ➡️ 0738 953 333

 •