Riduri Buze

Riduri Buze

Te coSolicită Consultație Gratuitănfrunți cu riduri pe buze și în jurul lor? Aceste riduri se mai numesc și "liniile fumătorului" chiar dacă nu apar doar la persoane fumătoare. Aceste riduri apar inevitabil odată cu înaintarea în vârstă și sunt cunoscute ca fiind extraordinar de dificil de ascuns, și atunci când îți dorești să porți ruj, acestea devin și mai accentuate.

Dacă îți dorești să tratezi ridurile de pe buze și din jurul lor, recomandarea noastră este să soliciți o consultație gratuită sau să completezi formularul de contact de mai jos și vei fi contactată de către un Consilier de Estetică care îți va oferi toate informațiile de care vei avea nevoie.

Cauzele apariției ridurilor pe buze și în jurul lor

După vârsta de 20 de ani, noi producem cu 1% mai puțin  colagen în fiecare an. Pe măsură ce producția de colagen scade, pielea devine mai subțire și mai puțin elastică. Buzele care au un aspect plin în tinerețe, devin vizibil mai subțiri pe măsură ce îmbătrânim.

Cauza majoră în apariția ridurilor pe buze și în jurul lor este expunerea la soare. Buzele noastre sunt foarte delicate și de multe ori le expunem la soare fără protecție. O altă cauză a apariției ridurilor deasupra buzei superioare este fumatul. Fumatul produce radicali liberi în corp, care contribuie la îmbătrânire prematură a pielii.

Ridurile Buzelor pot fi foarte dificil de ascuns, NOI TE PUTEM AJUTA SĂ le Tratezi eficient.

Solicită Consultație GratuităÎn cei 6 ani x 5 Clinici am dezvoltat cele mai eficiente proceduri, pentru a putea oferi rezultate optime, iar aparatura și tehnologia utilizată este considerată una de Top în industria Esteticii.

În Clinicile aBeauty puteți beneficia de tratament împotriva Ridurilor Buzelor. Tratamentul este minim invaziv și se realizează de către unul din cei 7 medici cu care colaborăm prin injectări cu Acid Hialuronic Premium.

Programează acum un tratament în una din Clinicile noastre aBeauty Clinique® și un Consilier de Estetică îți va prezenta cele mai bune oferte actuale!

DE CE SĂ ÎȚI TRATEZI Ridurile Buzelor LA ABEAUTY CLINIQUE® ?

aBeauty Clinique ® este în prezent cea mai mare rețea de clinici de estetică corporală și facială neinvazivă și minim invazivă din România. Cu o experiență de peste 6 ani, 5 clinici și 7 medici, îți oferim Garanția Calității în Estetică.

  • Substanțe originale: folosim doar substanțe de top achiziționate pe canale oficiale de la furnizori.
  • Aparatură 100% originală: Achiziționăm aparatura doar de la distribuitori certificați de către producători.
  • Substanțe valabile: substanțele se află în termenul de valabilitate și pot fi utilizate în siguranță.
  • Substanțe depozitate corect: transportăm și păstrăm acidul tău hialuronic la temperatura optimă de efect.
  • Medici pregătiți internațional: noi lucrăm cu medici care au rezultate, nu doar publicitate și renume.

Toate elementele menționate anterior reprezintă detalii la care probabil unele persoane nu s-au gândit. Asta face diferența dintre servicii de 5 stele și servicii de 3 stele. Când vii la aBeauty Clinique ® știi că alegi mereu să te respecți cu servicii medicale de 5 stele. Ne adresăm persoanelor care pun siguranța și calitatea înaintea prețului.