Puncte Albe

Puncte albe Milia

Solicită Consultație GratuităȚi-au apărut puncte albe pe față? Aceste puncte albe se numesc Milia și nu au nici o legătură cu acneea. Atunci când apar sunt de obicei mai multe și cauzează o schimbare majoră de aspect. În general acestea își fac prezența pe față, buze, pleoape sau obraji. Nu provoacă mâncărimi și nu sunt dureroase dar pot cauza disconfort pentru unii, hainele sau lenjeria aspră pot face ca punctele milia să devină iritate și roșii.

Dacă îți dorești să scapi de punctele albe Milia, recomandarea noastră este să soliciți o consultație gratuită sau să completezi formularul de contact de mai jos și vei fi contactată de către un Consilier de Estetică care îți va oferi toate informațiile de care vei avea nevoie.

Cauzele apariției punctelor albe Milia

Punctele albe Milia apar atunci cand celulele moarte formează un blocaj sub nivelul pielii, formând chisturi mici și tari. Cauzele formării acestor mici chisturi pot avea legătură cu anumite afecțiuni ale pielii cum ar fi rozaceea sau mătreața. De asemenea, alte traume ale pielii care produc vezicule la suprafața acesteia (arsuri, herpes) pot provoca acumularea unei cantități mari de cheratină sub piele ceea ce duce la formarea acestor chisturi. Arsurile solare cresc și ele șansele ca punctele albe să apară deoarece pielea este îngroșată și dură, iar celulele moarte sunt eliminate cu greu ceea ce duce la blocarea porilor și apariția Miliei.

Punctele albe Milia POT AVEA UN ASPECT ESTETIC FOARTE NEPLĂCUT, ÎNSĂ NOI LE PUTEM ÎNDEPĂRTA UȘOR.

Solicită Consultație GratuităÎn cei 6 ani x 5 Clinici am dezvoltat cele mai eficiente proceduri, pentru a putea oferi rezultate optime, iar aparatura și tehnologia utilizată este considerată una de Top în industria Esteticii.

În Clinicile aBeauty puteți beneficia de tratament împotriva Punctelor Albe Milia. Tratamentul este minim invaziv și se realizează de un terapeut cu ajutorul aparatului ThermaVein, unic în clinicile noastre din România la acest moment.

Programează acum un tratament în una din Clinicile noastre aBeauty Clinique® și un Consilier de Estetică îți va prezenta cele mai bune oferte actuale!

Completează formularul de contact de mai sus ori de câte ori dorești să te contactăm și să consulți catalogul online de prețuri. De asemenea, ne poți contacta telefonic sau pe email dacă îți este mai la ușor:

DE CE SĂ ÎȚI TRATEZI Punctele Albe Milia LA ABEAUTY CLINIQUE® ?

aBeauty Clinique ® este în prezent cea mai mare rețea de clinici de estetică corporală și facială neinvazivă și minim invazivă din România. Cu o experiență de peste 6 ani, 5 clinici și 7 medici, îți oferim Garanția Calității în Estetică.

  • Aparatură originală: folosim doar aparate originale achiziționate pe canale oficiale de la furnizori.
  • Protocol unic de proceduri: terapiile noastre sunt optimizate pentru a livra cele mai bune rezultate posibile cu aparatul utilizat.
  • Medici pregătiți internațional: noi lucrăm cu medici care au rezultate, nu doar publicitate și renume.

Toate elementele menționate anterior reprezintă detalii la care probabil unele persoane nu s-au gândit. Asta face diferența dintre servicii de 5 stele și servicii de 3 stele. Când vii la aBeauty Clinique ® știi că alegi mereu să te respecți cu servicii medicale de 5 stele. Ne adresăm persoanelor care pun siguranța și calitatea înaintea prețului.