Piele Lăsată

Piele lăsată

Solicită Consultație GratuităPielea lăsată poate să apară pe măsură ce îmbătrânim sau atunci când pierdem multă greutate. Odată ce pielea își pierde elasticitatea și se lasă, aspectul nostru estetic are mult de suferit, mai ales dacă discutăm despre pielea lăsată din zona feței și a gâtului. Pe măsură ce îmbătrânim pielea noastră își pierde propietățile care ne fac să arătăm tineri.

Dacă îți dorești să scapi de aspectul pielii lăsate, recomandarea noastră este să soliciți o consultație gratuită sau să completezi formularul de contact de mai jos și vei fi contactată de către un Consilier de Estetică care îți va oferi toate informațiile de care vei avea nevoie.

Cauzele lăsării pielii

În general exista două cauze principale pentru lăsarea pielii, înaintarea în vârstă sau fluctuațiile de greutate.

 • Colagenul din piele își pierde structura fibrelor iar acestea nu mai sunt înlocuite de organismul nostru.
 • Stratul de grăsime al pielii suferă modificări din cauza fluctuaților de greutate, iar acest fapt conduce la alte modificări ale fibrelor de colagen care la rândul lor își pot pierde propietățile
 • Deformarea mușchilor duce la modificarea modului în care pielea este susținută, ceea ce rezultă în lăsarea pielii

PIELEA LĂSATĂ NE SCHIMBĂ ASPECTUL ÎN MOD DRAMATIC, NOI TE PUTEM AJUTA SĂ ÎL IMBUNĂTĂȚEȘTI.

Solicită Consultație GratuităÎn cei 6 ani x 5 Clinici am dezvoltat cele mai eficiente proceduri, pentru a putea oferi rezultate optime, iar aparatura și tehnologia utilizată este considerată una de Top în industria Esteticii.

În Clinicile aBeauty puteți beneficia de tratamente și proceduri, care pot fi realizate împotriva pielii lăsate. Tratamentele sunt neinvazive și minim invazive. Tratamentele neinvazive se realizează cu aparatele VelaShape II și VelaSmooth Pro, iar tratamentele minim invazive se realizează cu injectări, în ambele cazuri utilizând proceduri dezvoltate si testate în clinicile noastre.

Programează acum un tratament în una din Clinicile noastre aBeauty Clinique® și un Consilier de Estetică îți va prezenta cele mai bune oferte actuale!


  Completează formularul de contact de mai sus ori de câte ori dorești să te contactăm și să consulți catalogul online de prețuri. De asemenea, ne poți contacta telefonic sau pe email dacă îți este mai la ușor:

  DE CE SĂ ÎȚI TRATEZI PIELEA LĂSATĂ LA ABEAUTY CLINIQUE® ?

  aBeauty Clinique ® este în prezent cea mai mare rețea de clinici de estetică corporală și facială neinvazivă și minim invazivă din România. Cu o experiență de peste 6 ani, 5 clinici și 7 medici, îți oferim Garanția Calității în Estetică.

  • Substanțe originale: folosim doar substanțe de top achiziționate pe canale oficiale de la furnizori.
  • Substanțe valabile: substanțele se află în termenul de valabilitate și pot fi utilizate în siguranță.
  • Substanțe depozitate corect: transportăm și păstrăm acidul tău hialuronic la temperatura optimă de efect.
  • Aparatură originală: folosim doar aparate originale achiziționate pe canale oficiale de la furnizori.
  • Protocol unic de proceduri: terapiile noastre sunt optimizate pentru a livra cele mai bune rezultate posibile cu aparatul utilizat.
  • Medici pregătiți internațional: noi lucrăm cu medici care au rezultate, nu doar publicitate și renume.

  Toate elementele menționate anterior reprezintă detalii la care probabil unele persoane nu s-au gândit. Asta face diferența dintre servicii de 5 stele și servicii de 3 stele. Când vii la aBeauty Clinique ® știi că alegi mereu să te respecți cu servicii medicale de 5 stele. Ne adresăm persoanelor care pun siguranța și calitatea înaintea prețului.