🛡️ La aBeauty e sigur 👉 Vezi măsurile

Pete Pigmentare

Pete Pigmentare

Solicită Consultație GratuităPetele pigmentare, rozacee sau cuperoza și telangiectaziile îți pot face tenul să aibă un aspect îmbatrânit și neîngrijit. Rozaceea este o afecțiune cronică ce debutează în jurul vârstei de 30-50 de ani cu apariția unor leziuni eritematoase roșiatice și asociază, de cele mai multe ori, o erupție acneiformă și telangiectazii (dilatații vasculare mov-roșiatice). Aceste leziuni afectează preponderent regiunea centrală a feței și nasului și pot fi induse de consumul de alcool, alimente condimentate, stres și căldură.

Recomandarea noastră este să soliciți o consultație gratuită sau să completezi formularul de contact de mai jos și vei fi contactată de către un Consilier de Estetică care îți va oferi toate informațiile de care vei avea nevoie.

Cauzele și factorii apariției Rozaceei

 Până în acest moment cauza exactă a apariției rozaceei este necunoscută. Se consideră că afecțiunea are și o componentă genetică, însă cei mai importanți factori sunt cei vasculari, de mediu, degenerativi sau chimici. Există mai multe cauze care pot explica de ce apare această afecțiune:

 • Cauză Vasculară. Aceasta implică răspunsul exagerat la stimuli care dilatează vasele de sânge, ce are ca și consecință creșterea temperaturii locale, care determină proliferarea intensă a germenilor bacterieni de la acest nivel, cu dezvoltarea unor pustule sau coșuri, și are ca rezultat un aspect clinic asemănător cu acneea.
 • Cauză Infecțioasă. O serie de micro-organisme par a fi implicate în apariția leziunilor caracteristice a rozaceei. Demodex Folliculorum, un germene care face parte din flora tegumentară normală și este găsit la baza folicolului polisebaceu. Alte studii medicale corelează rozaceea cu prezența Helicobacter Pylori, un germene care este agentul etiologic al ulcerului gastric, însă sunt necesare mai multe studii medicale pentru a confirma relația exactă dintre cele două entități.
 • Cauză neurologică. Rozaceea ca boală neurologică, este o teorie care are la bază mecanisme care duc la hipersensibilizarea neuronilor senzitivi. Inflamația de cauză neurologică are ca și consecință vasodilatația caracteristică bolii.

Petele pigmentare  ne fac să simțim că ceva este în neregulă cu tenul nostru. Din fericire, îți putem oferi soluția.

În cei 6 ani x 5 Clinici am dezvoltat cele mai eficiente proceduri, pentru a putea oferiSolicită consultație gratuită rezultate optime, iar aparatura și tehnologia utilizată este considerată una de Top în industria Esteticii. 

În Clinicile aBeauty puteți beneficia de o întreagă selecție de tratamente și proceduri pentru pete pigmentare, care pot fi realizate în funcție contraindicații (dacă există), de tipul dumneavoastră de ten și de problemele de la nivelul pielii. Tratamentele sunt neinvazive, cum ar fi: Fotoregenerare, Peeling Chimic ZO Skin, Tratament cu Serum 100% Personalizat UniverSkin exact pentru afecțiunea pacientului. sau minim invazive, cum ar fi o ședință DermaFrac Lighten pentru iluminarea tenului.

Programează acum un tratament în una din Clinicile noastre aBeauty Clinique® și un Consilier de Estetică îți va prezenta cele mai bune oferte actuale!

👍 Recompensăm punctualitatea

Vino la timp la ora și la data stabilită telefonic cu colegii noștri și primești:

👩‍⚕️ Un diagnostic profesional realizat de specialiști

🎁 Un cadou de bun venit generat automat la sosire

💰 Diagnosticul nu va presupune nici un cost

  Verifică-ți bine agenda și nu lăsa nimic să stea în calea frumuseții și sănătății tale.

  După completarea formularului te vom redirecționa automat către 🏥 Clinica Virtuală, astfel încât să-ți faci o idee legată de prețuri și să comanzi online dacă dorești.


   Completează formularul de contact de mai sus ori de câte ori dorești să te contactăm și să consulți catalogul online de prețuri. Alternativ, ne poți contacta și telefonic la:

    

  • București ➡️ 0747 034 850
  • Brașov ➡️ 0743 292 200
  • Cluj Napoca ➡️ 0754 642 256
  • Constanța ➡️ 0758 837 016
  • Galați ➡️ 0748 884 160
  • Iași ➡️ 0748 484 802
  • Timișoara ➡️ 0738 953 333
  •  

    

   DE CE SĂ ÎȚI TRATEZI PETELE PIGMENTARE LA ABEAUTY CLINIQUE® ?

   aBeauty Clinique ® este în prezent cea mai mare rețea de clinici de estetică corporală și facială neinvazivă și minim invazivă din România. Cu o experiență de peste 6 ani, 5 clinici și 7 medici, îți oferim Garanția Calității în Estetică.

   • Substanțe originale: folosim doar substanțe de top achiziționate pe canale oficiale de la furnizori.
   • Aparatură 100% originală: Achiziționăm aparatura doar de la distribuitori certificați de către producători.
   • Substanțe valabile: substanțele se află în termenul de valabilitate și pot fi utilizate în siguranță.
   • Substanțe depozitate corect: transportăm și păstrăm acidul tău hialuronic la temperatura optimă de efect.
   • Medici pregătiți internațional: noi lucrăm cu medici care au rezultate, nu doar publicitate și renume.

   Toate elementele menționate anterior reprezintă detalii la care probabil unele persoane nu s-au gândit. Asta face diferența dintre servicii de 5 stele și servicii de 3 stele. Când vii la aBeauty Clinique ® știi că alegi mereu să te respecți cu servicii medicale de 5 stele. Ne adresăm persoanelor care pun siguranța și calitatea înaintea prețului.

   În clinicile noastre aBeauty Clinique din țară există o multitudine de aparate, substanțe și proceduri care te pot face să previ îmbătrânirea prematură sau să reduci semnele de îmbătrânire ale tenului.