Pete Bătrânețe

Pete Bătrânețe

Solicită Consultație Gratuită

Petele de bătrânețe sau petele maronii apar în general odată cu trecerea vârstei de 40 de ani. Deși se consideră că vârsta este cauza apariției acestor pete (de aici și denumirea afecțiunii), tot mai mulți cercetători susțin ideea că expunerile prelungite la soare sunt cauza hiperpigmentării. 

Petele de bătânețe sunt rezultatul unei producții excesive de melanină (pigmentul pielii). În general, zonele în care apar aceste pete au o expunere la soare ridicată, zone cum ar fi: mâinile, gâtul, fața, zona cervicală. Dimensiunile petelor de bătrânețe variază de la 2 la 30 mm, și de cele mai multe ori apar în grupuri.

Recomandarea noastră este să soliciți o consultație gratuită sau să completezi formularul de contact de mai jos și vei fi contactată de către un Consilier de Estetică care îți va oferi toate informațiile de care vei avea nevoie.

Cauzele apariției și cum poți reduce șansele ca ele să apară

Petele de bătrânețe sau petele maronii apar pe piele în urma unei producții în exces de melanină (pigment cu rol de protecție împotriva razelor UV). Expunerea la soare fără o protecție solară corespunzătoare face ca melanocitele să declanșeze o eliberare de melanină pentru a proteja pielea. Deși se considera că apariția acestor pete survine odată cu vârsta, astăzi se consideră că rolul cumulativ pe care îl au radiațiile asupra pielii, împreună cu alți factori nocivi, sunt cauza declanșării acestor leziuni. Aplicarea unei protecții solare de bună calitate pe piele poate duce la reducerea șanselor de apariție a acestei afecțiuni pe măsură ce înaintați în vârstă.

Petele de bătrânețe pot fi deosebit de inestetice, dar noi avem soluția. 

Solicită Consultație GratuităÎn cei 6 ani x 5 Clinici am dezvoltat cele mai eficiente proceduri, pentru a putea oferi rezultate optime, iar aparatura și tehnologia utilizată este considerată una de Top în industria Esteticii. 

În Clinicile aBeauty puteți beneficia de o întreagă selecție de tratamente și proceduri, care pot fi realizate în funcție contraindicații (dacă există), de tipul dumneavoastră de ten și de problemele de la nivelul pielii. Tratamentele sunt neinvazive, cum ar fi: Fotoregenerare, Peeling Chimic ZO Skin, Tratament cu Serum 100% Personalizat UniverSkin exact pentru afecțiunea pacientului. sau minim invazive, cum ar fi o ședință DermaFrac Lighten pentru iluminarea tenului.

 

Completează formularul de contact de mai sus ori de câte ori dorești să te contactăm și să consulți catalogul online de prețuri. De asemenea, ne poți contacta telefonic sau pe email dacă îți este mai la ușor:

DE CE SĂ TRATEZI PETE DE BĂTRÂNEȚE LA ABEAUTY CLINIQUE® ?

aBeauty Clinique ® este în prezent cea mai mare rețea de clinici de estetică corporală și facială neinvazivă și minim invazivă din România. Cu o experiență de peste 6 ani, 5 clinici și 7 medici, îți oferim Garanția Calității în Estetică.

  • Substanțe originale: folosim doar substanțe de top achiziționate pe canale oficiale de la furnizori.
  • Substanțe valabile: substanțele se află în termenul de valabilitate și pot fi utilizate în siguranță.
  • Substanțe depozitate corect: transportăm și păstrăm acidul tău hialuronic la temperatura optimă de efect.
  • Medici pregătiți internațional: noi lucrăm cu medici care au rezultate, nu doar publicitate și renume.

Toate elementele menționate anterior reprezintă detalii la care probabil unele persoane nu s-au gândit. Asta face diferența dintre servicii de 5 stele și servicii de 3 stele. Când vii la aBeauty Clinique ® știi că alegi mereu să te respecți cu servicii medicale de 5 stele. Ne adresăm persoanelor care pun siguranța și calitatea înaintea prețului.

În clinicile noastre aBeauty Clinique din țară există o multitudine de aparate, substanțe și proceduri care te pot face să previ îmbătrânirea prematură sau să reduci semnele de îmbătrânire ale tenului.