Păr facial nedorit

Femeile pot dezvolta păr facial excesiv din cauza nivelurilor ridicate de androgeni (hormoni masculini), inclusiv ale testosteronului. Toate femeile produc androgeni, însă nivelurile rămân scăzute. Anumite afecțiuni medicale pot determina o femeie să producă prea mulți hormoni androgeni, acest lucru poate determina creșterea părului în exces.

Părul excesiv sau nedorit care crește pe fața unei femei poate fi rezultatul unei afecțiuni numite hirsutism. Toate femeile au păr facial, dar părul este de obicei foarte fin și de culoare deschisă. Diferența principală dintre părul facial tipic al unei femei (asemănător cu puful de pe o piersică) și părul cauzat de Hirsutism este culoarea mai închisă și dimensiunea mai groasă. Hirsutismul nu este același lucru cu Hipertrichoza, care se referă la păr excesiv în zone care nu depind de androgeni (hormoni masculini).

Dacă îți dorești să elimini părul facial nedorit, recomandarea noastră este să soliciți o consultație gratuită sau să completezi formularul de contact de mai jos și vei fi contactată de către un Consilier de Estetică care îți va oferi toate informațiile de care vei avea nevoie.

Alți factori care duc la apariția părului facial excesiv

Unul din cei mai importanți factori poate fi cel ereditar. Dacă femeile din familia ta dezvoltă păr facial nedorit, șansele de a dezvolta aceeași afectiune cresc. Dezechilibrul hormonal poate duce de ce le mai multe ori la creșterea părului facial nedorit, un dezechilibru hormonal poate aduce și alte afecțiuni pe lângă cele estetice.

Eliminarea părului facial nedorit

În cei 6 ani de experiență aBeauty am dezvoltat cele mai eficiente proceduri și folosimSolicită o consultație gratuită cea mai bună aparatură disponibilă. În cele 5 clinici din țară sunt folosite 2 tipuri de aparate pentru epilarea definitivă, mai exact SPL și Laser. Eliminarea părului facial nedorit poate fi realizată în proporție de până la 60% chiar de la prima ședință, iar pentru eliminarea totală a rădăcinilor de păr sunt necesare mai multe ședințe, de asemenea, pentru păstrarea rezultatelor în timp, este recomandată o ședință la un interval de 6-12 luni în funcție de situație.

 

Programează acum un tratament în una din Clinicile noastre aBeauty Clinique® și un Consilier de Estetică îți va prezenta cele mai bune oferte actuale!


Completează formularul de contact de mai sus ori de câte ori dorești să te contactăm și să consulți catalogul online de prețuri. De asemenea, ne poți contacta telefonic sau pe email dacă îți este mai la ușor:

DE CE SĂ ÎȚI TRATEZI PĂRUL FACIAL NEDORIT LA ABEAUTY CLINIQUE® ?

aBeauty Clinique ® este în prezent cea mai mare rețea de clinici de estetică corporală și facială neinvazivă și minim invazivă din România. Cu o experiență de peste 6 ani, 5 clinici și 7 medici, îți oferim Garanția Calității în Estetică.

  • Aparatură originală: folosim doar aparate originale achiziționate pe canale oficiale de la furnizori.
  • Protocol unic de proceduri: terapiile noastre sunt optimizate pentru a livra cele mai bune rezultate posibile cu aparatul utilizat.
  • Medici pregătiți internațional: noi lucrăm cu medici care au rezultate, nu doar publicitate și renume.

Toate elementele menționate anterior reprezintă detalii la care probabil unele persoane nu s-au gândit. Asta face diferența dintre servicii de 5 stele și servicii de 3 stele. Când vii la aBeauty Clinique ® știi că alegi mereu să te respecți cu servicii medicale de 5 stele. Ne adresăm persoanelor care pun siguranța și calitatea înaintea prețului.