Păr corporal nedorit

Păr Corporal nedorit

Solicită Consultație GratuităÎți dorești să elimini părul corporal nedorit? Noi toate ne dorim o piele fină, fără fire de păr, și atunci când ne epilăm cu un aparat de ras sau ceară, acea textura fină a pielii durează doar câteva zile. Cu ajutorul epilării definitive, putem elimina părul corporal nedorit aproape pentru totdeauna și putem economisi timp renunțând la metodele clasice de eliminare a părului.

Dacă îți dorești să elimini părul corporal nedorit, recomandarea noastră este să soliciți o consultație gratuită sau să completezi formularul de contact de mai jos și vei fi contactată de către un Consilier de Estetică care îți va oferi toate informațiile de care vei avea nevoie.

De ce putem dezvolta păr corporal în exces?

Femeile pot dezvolta păr facial excesiv din cauza nivelurilor ridicate de androgeni (hormoni masculini), inclusiv ale testosteronului. Toate femeile produc androgeni, însă nivelurile rămân scăzute. Anumite afecțiuni medicale pot determina o femeie să producă prea mulți hormoni androgeni, acest lucru poate determina creșterea părului în exces.

PĂRUL CORPORAL ÎN EXCES ESTE CONSIDERAT INESTETIC, NOI TE PUTEM AJUTA SĂ ÎL ELIMINI.

Solicită Consultație GratuităÎn cei 6 ani x 5 Clinici am dezvoltat cele mai eficiente proceduri, pentru a putea oferi rezultate optime, iar aparatura și tehnologia utilizată este considerată una de Top în industria Esteticii.

În cele 5 clinici din țară sunt folosite 2 tipuri de aparate pentru epilarea definitivă, mai exact SPL și Laser. Eliminarea părului corporal nedorit poate fi realizată în proporție de până la 60% ,pe o zonă, chiar de la prima ședință, iar pentru eliminarea totală a rădăcinilor de păr sunt necesare mai multe ședințe, de asemenea, pentru păstrarea rezultatelor în timp, este recomandată o ședință la un interval de 6-12 luni în funcție de situație.

 Programează acum un tratament în una din Clinicile noastre aBeauty Clinique® și un Consilier de Estetică îți va prezenta cele mai bune oferte actuale!

Completează formularul de contact de mai sus ori de câte ori dorești să te contactăm și să consulți catalogul online de prețuri. Alternativ, ne poți contacta și telefonic la +40371781764

DE CE SĂ ÎȚI TRATEZI PĂRUL CORPORAL NEDORIT LA ABEAUTY CLINIQUE® ?

aBeauty Clinique ® este în prezent cea mai mare rețea de clinici de estetică corporală și facială neinvazivă și minim invazivă din România. Cu o experiență de peste 6 ani, 5 clinici și 7 medici, îți oferim Garanția Calității în Estetică.

  • Aparatură originală: folosim doar aparate originale achiziționate pe canale oficiale de la furnizori.
  • Protocol unic de proceduri: terapiile noastre sunt optimizate pentru a livra cele mai bune rezultate posibile cu aparatul utilizat.
  • Medici pregătiți internațional: noi lucrăm cu medici care au rezultate, nu doar publicitate și renume.

Toate elementele menționate anterior reprezintă detalii la care probabil unele persoane nu s-au gândit. Asta face diferența dintre servicii de 5 stele și servicii de 3 stele. Când vii la aBeauty Clinique ® știi că alegi mereu să te respecți cu servicii medicale de 5 stele. Ne adresăm persoanelor care pun siguranța și calitatea înaintea prețului.