Papiloame

Papiloame

Solicită Consultație GratuităPapiloamele sunt tumori cutanate benigne de culoarea pielii sau hiperpigmentate care se dezvoltă cel mai frecvent în zonele unde există contact piele pe piele (gât, axile, pleoape). Acestea se pot dezvolta și înmulți și pot cauza aspect inestetic dar și dinsconfort fizic atunci când dimensiunea lor crește.

Dacă îți dorești să scapi de papiloame, recomandarea noastră este să soliciți o consultație gratuită sau să completezi formularul de contact de mai jos și vei fi contactată de către un Consilier de Estetică care îți va oferi toate informațiile de care vei avea nevoie.

Cauzele apariției Papiloamelor

Cauzele apariției acestor formațiuni nu sunt cunoscute cu precizie, însă ele se formează din ce în ce mai des o dată cu înaintarea în vârstă.

  • Pierdere localizată de fibre de elastină
  • Nivel crecut de factori de creștere, dar și progesteron și estrogeni (in timpul sarcinii)
  • Virusul Papiloma uman este identificat în unele papiloame

Papiloamele POT AVEA UN ASPECT ESTETIC FOARTE NEPLĂCUT, ÎNSĂ NOI LE PUTEM ÎNDEPĂRTA UȘOR.

Solicită Consultație GratuităÎn cei 6 ani x 5 Clinici am dezvoltat cele mai eficiente proceduri, pentru a putea oferi rezultate optime, iar aparatura și tehnologia utilizată este considerată una de Top în industria Esteticii.

În Clinicile aBeauty puteți beneficia de tratament împotriva Papiloamelor. Tratamentul este minim invaziv și se realizează de un terapeut cu ajutorul aparatului ThermaVein, unic în clinicile noastre din România la acest moment.

Programează acum un tratament în una din Clinicile noastre aBeauty Clinique® și un Consilier de Estetică îți va prezenta cele mai bune oferte actuale!

Completează formularul de contact de mai sus ori de câte ori dorești să te contactăm și să consulți catalogul online de prețuri. De asemenea, ne poți contacta telefonic sau pe email dacă îți este mai la ușor:

DE CE SĂ ÎȚI TRATEZI Papiloamele LA ABEAUTY CLINIQUE® ?

aBeauty Clinique ® este în prezent cea mai mare rețea de clinici de estetică corporală și facială neinvazivă și minim invazivă din România. Cu o experiență de peste 6 ani, 5 clinici și 7 medici, îți oferim Garanția Calității în Estetică.

  • Aparatură originală: folosim doar aparate originale achiziționate pe canale oficiale de la furnizori.
  • Protocol unic de proceduri: terapiile noastre sunt optimizate pentru a livra cele mai bune rezultate posibile cu aparatul utilizat.
  • Medici pregătiți internațional: noi lucrăm cu medici care au rezultate, nu doar publicitate și renume.

Toate elementele menționate anterior reprezintă detalii la care probabil unele persoane nu s-au gândit. Asta face diferența dintre servicii de 5 stele și servicii de 3 stele. Când vii la aBeauty Clinique ® știi că alegi mereu să te respecți cu servicii medicale de 5 stele. Ne adresăm persoanelor care pun siguranța și calitatea înaintea prețului.