Injectari Riduri cu Acid Hialuronic si Toxina Botulinica

Scapa de semnele imbatranirii si intinereste natural prin injectari realizate de medici specialisti!

­čĺë cu acid hialuronic sau toxina boltulinica - metoda perfecta de a readuce tenul la perfectiunea de odinioara. E momentul perfect pentru acest lucru, pentru ca acum ai 10% reducere la toate tipurile de injectari estetice.

* La finalul acestei pagini cu informatii ai un formular care te va conduce direct catre colectia noastra de preturi online dupa ce il completezi. Mergi la finalul paginii daca vrei direct o oferta.

Iti doresti sa redobandesti tenul tanar, frumos, neted si stralucitor de odinioara? 

Injectarile cu acid hialuronic sau toxina botulinica reprezinta una dintre cele mai eficiente si rapide metode prin care poti sterge ani de zile de pe chipul tau. 

De ce sa alegi injectarile pentru estomparea ridurilor la aBeauty Clinique ®

Protocoalele de tratament, sistemul nostru de training si tehnicile de aplicare a terapiilor ne diferentiaza pozitiv.

Avem mai multe clinici, mai multi oameni, mai multe ore de tratamente, mai multe rezultate, mai multa experienta. Consideram ca toate aceste lucruri fac din aBeauty Clinique ® mereu alegerea numarul 1.

Folosim doar cele mai bune si sigure substante, cu rezultate dovedite si garantate. Procedura este efectuata doar de catre medici specialisti, acreditati si experimentati.

Pacientii nostri obtin rezultatele dorite intr-un mediu curat, igienizat si placut. Intr-un loc in care medicii nostri stiu cum sa se comporte cu pacientii si dedica cat timp este necesar pana cand rezultatul te va multumi.

Cum se desfasoara procedura de injectare

 1. Esti intampinata de colegele noastre cu ceai, apa sau cafea pentru a discuta inainte de injectare mai multe aspecte menite sa-ti ofere un plus de confort.
 2. Faci cunostina cu medicul nostru si ii povestesti acestuia ce rezultate doresti sa obtii, astfel incat sa-ti faca o recomandare foarte personalizata.
 3. Iti va fi aplicata o crema anestezica pe baza de lidocaina si, dupa caz, o anestezie suplimentara injectabila pentru un plus de confort.
 4. Atat acidul hialuronic cat si toxina botulinica au in compozitia lor lidocaina pentru a creste gradul tau de confort in timpul injectarii.
 5. Iti sunt prezentate toate recomandarile si bunele practici dupa o injectare cu acid hialuronic sau toxina botulinica astfel incat sa te bucuri de noa ta infatisare intinerita.

Despre acidul hialuronic 

Estomparea ridurilor presupune injectarea acidului hialuronic in zone ca fruntea, liniile nasogeniene, liniile de deasupra buzelor, dar si in zone atipice unde pot aparea riduri inestetice.

Acidul hialuronic va hidrata zona tratata in profunzime, iar ridurile si santurile inestetice se vor umple.

Acidul hialuronic este o substanta complet naturala, fabricata de organismul uman. Substanta are proprietatea de a atrage apa si de a-si mari volumul extraordinar de mult.

Despre toxina botulinica

Pentru a intelege efectul toxinei botulinice, trebuie inteles mecanismul de functionare a muschilor. Creierul trimite mesaje muschilor pentru a-i face sa se contracte si sa se miste.

O substanta numita acetilcolina transmite acest mesaj de la nerv la muschi. Uneori, o anomalie la nivelul creierului sau maduvei spinarii, poate duce la aparitia de mesaje exagerate sau necoordonate catre muschi.

Toxina botulinica impiedica descarcarea de acetilcolina de la nivelul terminatiilor nervoase catre muschi, blocand astfel comanda anormala de la creier. Aceasta reduce spasmul muscular, posturile anormale, cat si durerea asociata. 

Cantitatea de toxina botulinica folosita ca medicament in cazul tratarii ridurilor este foarte mica.

Avantaje

La aBeauty clinique utilizam cele mai bune substante disponibile pe piata. Impreuna cu experienta medicilor nostri, te poti astepta la numeroase beneficii:

 • Rezultate imediate, chiar dupa injectare
 • Injectarile ulterioare vor necesita o cantitate mai mica de acid hialuronic
 • Boost de senzualitate si fermitate
 • Estomparea liniilor fine din jurul buzelor
 • Estomparea ridurilor profunde
 • Aspect vizibil intinerit.

­čĺë cu acid hialuronic sau toxina boltulinica - metoda perfecta de a readuce tenul la perfectiunea de odinioara. E momentul perfect pentru acest lucru, pentru ca acum ai 10% reducere la toate tipurile de injectari estetice.

Completeaza formularul pentru detalii in privat si te vom redirectiona catre colectiile de preturi.
D─â refresh la aceast─â pagin─â dac─â nu apare un formular mai jos.

Giulia Anghelescu la aBeauty CliniqueÔÇŁSunt placut impresionata de clinicile aBeauty si de oamenii profesionisti si prietenosi de acolo.ÔÇŁ Giulia Anghelescu


Peste 5 ani de studii clinice, protocoale unice, rezultate masurabile si experienta in solutii personalizate.

 

Alternativ, ne po╚Ťi contacta ╚Öi telefonic la +40371781764