🛡️ La aBeauty e sigur 👉 Vezi măsurile

Injectari Marire Buze si Contur

Obtine buzele perfecte prin injectarea acidului hialuronic de calitate de catre un medic experimentat! Rezultate garantate.

#VaraBeauty iti aduce un super pret la injectarile cu Acid Hialuronic premium, original. Nu MAI sta pe ganduri si fa o programare la cea mai buna clinica din orasul tau! Doar pana pe 15 iunie 2019 ai:

 • 250 EURO / ml pentru J. u. v. e. d. e. r. m. ®

Utilizam doar Acid Hialuronic de inalta calitate

* La finalul acestei pagini cu informatii ai un formular care te va conduce direct catre colectia noastra de preturi online dupa ce il completezi. Mergi la finalul paginii daca vrei direct o oferta.

In clinicile aBeauty Clinique din tara poti beneficia de mai multe tipuri de injectari.

Printre aceste se numara injectarile cu acid hialuronic pentru marirea si conturul buzelor, injectarile cu acid hialuronic pentru umplerea ridurilor, injectarile cu hidroxiapatita pentru volumetrie faciala sau injectarile cu toxina b pentru estomparea ridurilor.

Pe aceasta pagina iti vom oferi mai multe informatii despre injectarea buzelor cu acid hialuronic, fie ca iti doresti o marire de buze sau doar un contur discret al acestora.

Marire Buze Injectari Acid Hialuronic

De ce Injectari Marire Buze la aBeauty Clinique ®

Substantele originale si aparatura de top este obligatorie pentru fundamentul celor mai bune rezultate. Insa protocoalele de tratament, sistemul nostru de training si tehnicile de aplicare a terapiilor ne diferentiaza pozitiv.

Medicii nostri sunt intens pregatiti intern si international in vederea realizarii celor mai bune injectari. De asemenea, medicii nostri au mai multa experienta. Am injectat pana acum mii de mililitri de acid hialuronic in clinicile noastre.

Experienta miilor de injectari realizate pana acum de medicii nostri din fiecare oras ne recomanda ca principala alegere in materie de injectari cu acid hialuronic pentru marirea buzelor sau conturul acestora.

Astfel, pacientii nostri obtin rezultatele dorite intr-un mediu curat, igienizat si placut. Intr-un loc in care medicii nostri stiu cum sa se comporte cu pacientii si dedica cat timp este necesar pana cand rezultatul te va multumi.

Avem mai multe clinici, mai multi oameni, mai multe ore de tratamente, mai multe rezultate, mai multa experienta. Consideram ca toate aceste lucruri fac din aBeauty Clinique ® mereu alegerea numarul 1.

Cum se desfasoara procedura de injectare

 1. Esti intampinata de colegele noastre cu ceai, apa sau cafea pentru a discuta inainte de injectare mai multe aspecte menite sa-ti ofere un plus de confort.
 2. Faci cunostina cu medicul nostru si ii povestesti acestuia ce rezultate doresti sa obtii, astfel incat sa-ti faca o recomandare foarte personalizata.
 3. Iti va fi aplicata o crema anestezica pe baza de lidocaina si, dupa caz, o anestezie suplimentara injectabila pentru un plus de confort.
 4. Atat acidul hialuronic J. Ultra cat si Fillorga au in compozitia lor lidocaina pentru a creste gradul tau de confort in timpul injectarii.
 5. Medicul specialist iti modeleaza buzele dupa fiecare doza de acid hialuronic injectata, astfel incat rezultatul sa te multumeasca pe deplin.
 6. Iti sunt prezentate toate recomandarile si bunele practici dupa o injectare in buze cu acid hialuronic astfel incat sa te bucuri de noile tale buze.

In plus

 1. In anumite situatii iti pastram din mililitri achizitionati daca peste cateva saptamani va fi cazul sa efectuam o corectie sau o completare.
 2. Corectiile sau completarile realizate cu acidul hialuronic achizitionat de tine si ramas la noi dupa prima injectare, se realizeaza gratuit.
 3. Consultatiile post-tratament (dupa injectare) sunt complet gratuite si nu implica nici un fel de obligatii financiare sau de alta natura.

  Ce poti obtine prin injectarile in buze

  1. Un plus de volum al buzelor. Buzele mari si simetrice au fost mereu considerate un simbol de frumusete si feminitate.
  2. Un contur discret. In cazul in care iti doresti un contur discret si o usoara volumizare a buzelor, la noi e locul ideal.
  3. Corectia buzelor. Daca ai o problema cu felul in care arata buzele tale, injectarile cu acid hialuronic pot fi solutia perfecta.

  #VaraBeauty iti aduce un super pret la injectarile cu Acid Hialuronic premium, original. Nu MAI sta pe ganduri si fa o programare la cea mai buna clinica din orasul tau! Doar pana pe 15 iunie 2019 ai:

  • 250 EURO / ml pentru J. u. v. e. d. e. r. m. ®

  👍 Recompensăm punctualitatea

  Vino la timp la ora și la data stabilită telefonic cu colegii noștri și primești:

  👩‍⚕️ Un diagnostic profesional realizat de specialiști

  🎁 Un cadou de bun venit generat automat la sosire

  💰 Diagnosticul nu va presupune nici un cost

   Verifică-ți bine agenda și nu lăsa nimic să stea în calea frumuseții și sănătății tale.

   După completarea formularului te vom redirecționa automat către 🏥 Clinica Virtuală, astfel încât să-ți faci o idee legată de prețuri și să comanzi online dacă dorești.

   Giulia Anghelescu la aBeauty CliniqueSunt placut impresionata de clinicile aBeauty si de oamenii profesionisti si prietenosi de acolo.Giulia Anghelescu


   Peste 5 ani de studii clinice, protocoale unice, rezultate masurabile si experienta in solutii personalizate.

    

   Alternativ, ne poți contacta și telefonic la:

    

  • București ➡️ 0747 034 850
  • Brașov ➡️ 0743 292 200
  • Cluj Napoca ➡️ 0754 642 256
  • Constanța ➡️ 0758 837 016
  • Galați ➡️ 0748 884 160
  • Iași ➡️ 0748 484 802
  • Timișoara ➡️ 0738 953 333
  •  

    

   Rezultate Marire Buze prin Injectari cu Acid Hialuronic

   Marire buze aBeauty Clinique Before After

   Injectari Acid Hialuronic Marire Buze Before After

   Completeaza formularul de contact de mai sus ori de cate ori doresti sa te contactam si sa consulti catalogul online de preturi. Alternativ, ne poți contacta și telefonic la:

    

  • București ➡️ 0747034850
  • Brașov ➡️ 0743292200
  • Constanța ➡️ 0758837016
  • Galați ➡️ 0748884160
  • Iași ➡️ 0748484802
  • Timișoara ➡️ 0738953333
  •