Injectare Buze Acid Hialuronic Amalian

Injectare Buze cu Amalian

Am lansat în exclusivitate în România Gama Premium Germană de Acid Hialuronic utilizată în Injectări Estetice și în Injectarea Buzelor. Amalian este un acid hialuronic de înaltă calitate și înaltă puritate ce oferă rezultate mai bune decât alte tipuri de acid hialuronic.

Femeile apelează deseori la injectările cu acid hialuronic în buze pentru a combate buzele subțiri, ridurile de pe buze sau diverse imperfecțiuni și asimetrii ale buzelor.

Injectarea cu acid hialuronic în buze este o procedură normală și din ce în ce mai solicitată datorită faptului că este o opțiune naturală. 

Amalian Made in Germany

Fillerele cu Acid Hialuronic Amalian se diferențiază prin 4 mari beneficii:

 1. Este un Acid Hialuronic Ultra Pur, produs în Germania, țară cunoscută pentru cele mai înalte standarde de calitate.
 2. Uită de umflături! Distribuția omogenă în piele, datorită structurii moleculare precise, reduce riscul umflăturilor.
 3. Acid Hialuronic Cross-Linked, cu molecule de Acid Hialuronic 100% Hidratate. Durere redusă, fără umflaturi.
 4. Efect instantaneu. Nu trebuie să mai aștepți 2 săptămâni ”să se așeze acidul în buze”. Rezultate pe loc.

Conceput de experți. Fabricat în Germania.

Formulă unică de acid hialuronic soft pentru o injectare cu durere redusă, ideală pentru persoanele care sunt la prima injectare, pentru persoanele care au mai realizat injectări în buze sau pentru persoanele care nu tolerează bine durerea.

Injectari Buze Before After

Ce înseamnă Acid Hialuronic 100% Hidratat?

Dacă ai mai realizat până acum o injectare cu acid hialuronic în altă parte, probabil te întrebi mereu următorul lucru când ai rezultate bune: ”Buzele mele arată superb după injectare! Oare forma, volumul și efectul va rămâne la fel?

În cazul acidului hialuronic care nu este crossed linked și nu conține molecule 100% hidratate, durează între 24 de ore și chiar 2 săptămâni până acidul hialuronic injectat se hidratează în corp și capătă forma finală.

Acest lucru duce la rezultate mai puțin predictibile, la migrarea acidului hialuronic injectat în buze, la umflături foarte mari sau la diverse neplăceri. Acest lucru se întâmplă inclusiv cu game foarte cunoscute și mai scumpe de acid hialuronic.

Nu și în cazul Amalian.

Amalian este un acid hialuronic de nouă generație, care a evoluat pe baza a 20 de ani de experiență în injectările cu acid hialuronic realizate la nivel mondial. Această formulă oferă un efect instantaneu pe termen lung.

Acest lucru se datorează tehnologiei Cross Link și moleculelor de Acid Hialuronic 100% Hidratate, ce permit rezultate predictibile, care rămân la fel și imediat după injectare. Totul, într-o zonă de confort sporit, durere redusă și mai puține umflături.

Concentratie Acid Hialuronic Amalian

În plus, pe lângă beneficiile menționate anterior, fillerele cu Acid Hialuronic Amalian sunt printre fillerele cu cea mai mare concentrație de Acid Hialuronic per mililitru. Spre exemplu, 1 singur mililitru de Acid Hialuronic Amalian conține uneori chiar și concentrația a 2 mililitri de acid hialuronic low cost.

Acest lucru înseamnă că o injectare cu Acid Hialuronic Amalian realizată de un medic specialist aBeauty, îți va oferi rezultate mai bune pe loc, cu efect pe termen lung și disconfort redus la injectare.

Programează-te acum

Completează formularul de contact de mai jos și te vom redirecționa instantaneu către oferta specială de astăzi pentru acidul hialuronic Amalian.

Dă refresh la această pagină dacă nu apare un formular mai jos.

Injectari Acid Hialuronic Buze

De ce injectări cu acid hialuronic în buze la aBeauty Clinique ®?

aBeauty Clinique ® este în prezent cea mai mare rețea de clinici de estetică corporală și facială neinvazivă și minim invazivă din România. Cu o experiență de peste 7 ani, 6 clinici și 8 medici, îți oferim Garanția Calității în Estetică.

 • Substanțe originale: folosim doar acid hialuronic de top achiziționat pe canale oficiale de la furnizori.
 • Substanțe valabile: acidul hialuronic se află în termenul de valabilitate și poate fi injectat în siguranță.
 • Substanțe depozitate corect: transportăm și păstrăm acidul tău hialuronic la temperatura optimă de efect.
 • Ace și fiole unice: acul tău e numai al tău. Fiola ta de acid hialuronic e numai a ta. La noi ești în siguranță.
 • Opțiuni de anestezie: avem multiple opțiuni de anestezie în funcție de toleranța ta la disconfort.
 • Medici pregătiți internațional: noi lucrăm cu medici care au rezultate, nu doar publicitate și renume.
 • Prețul include tot: în prețul unei injectări sunt incluse consultațiile, acidul hialuronic și prestația medicului.

Toate elementele menționate anterior reprezintă detalii la care probabil unele persoane nu s-au gândit. Când vii la aBeauty Clinique ® știi că alegi mereu să te respecți cu servicii medicale de 5 stele. Ne adresăm persoanelor care pun siguranța și calitatea pe primul plan.

Când apelezi la injectări cu acid hialuronic în buze?

Poți apela la injectările cu acid hialuronic în buze într-una sau mai multe situații:

 • Mărirea buzelor, astfel încât buzele să capete un plus de volum.
 • Conturarea buzelor, astfel încât buzele să capete o formă atrăgătoare.
 • Tratarea ridurilor de pe buze, astfel încât buzele să devină mai tinere.
 • Tratarea asimetriilor buzelor, astfel încât să capete o formă corectă.

În funcție de ce îți dorești pentru buzele tale, poți discuta cu medicul ca să ajungi la rezultatul dorit. Putem să îți realizăm mărirea buzelor sau o injectare discretă, astfel încât buzele tale să fie mai frumoase și mai atrăgătoare.

Completează formularul de contact de mai sus ori de câte ori dorești să te contactăm și să consulți catalogul online de prețuri. 

Alternativ, ne poți contacta și telefonic la +40371781764