La aBeauty e sigur. 👉 Vezi măsurile!

Franciza aBeauty Clinique ®

Articol realizat de Cristina Rosca, editor Catalogul Francizelor - Ziarul Financiar.

Reteaua de clinici de infrumusetare si estetica faciala si corporala aBeauty Clinique ® a luat nastere in anul 2012, insa in anul 2017 compania a lansat si sistemul de franciza pentru a dezvolta mai rapid reteaua.

Momentan sunt deschise cinci unitati in orase mari din tara, mai exact in Brasov, Bucuresti, Constanta, Galati si Iasi. In ceea ce priveste expansiunea viitoare, sunt vizate resedintele de judet.

Despre francizat, oficialii afirma ca trebuie sa fie o persoana onesta si integra, cu o minima experienta in antreprenoriat. Pasiunea pentru frumusete si pentru domeniu reprezinta un avantaj.

Investitia intr-o clinica aBeauty Clinique ® este de peste 100.000 de euro, la care se adauga un capital circulant de 25.000 euro.

Partenerul francizat trebuie sa achite o taxa de franciza de 17.000 euro, iar redeventa lunara de intre 5% si 7,5% cu o contributie de 3% la bugetul de marketing al grupului.

Clinicile ofera la nivel premium tratamente corporale, tratamente faciale, injectari estetice si epilare definitiva.

In ceea ce priveste cifra de afaceri a celor cinci unitati aBeauty Clinique ® deja deschise, aceasta va ajunge in acest an la 1,5 milioane de euro, cu 50% mai mare decat anul precedent.

Avansul vine atat din cresterea unitatilor deja existente anterior, cat si din deschiderea clinicii din Iasi. Businessul a pornit cu clinica din Galati.

Completeaza formularul de contact de mai jos sau contacteaz-o direct pe Raluca Stanciu la +40723622253 sau pe email raluca.stanciu@francize.ro