🛡️ La aBeauty e sigur 👉 Vezi măsurile

Cluj-Napoca

Clinica Cluj-Napoca aBeauty Clinique este situata pe strada Gheorghe Marinescu Nr. 41

Poti folosi aplicatiile Waze sau Google Maps pentru navigare GPS catre clinica noastra: este suficient sa cauti aBeauty Clinique Cluj-Napoca pe Waze sau pe harti Google sau sa apesi acest link pentru a vedea clinica pe harta.

 

Contact Clinica Cluj-Napoca aBeauty Clinique 

Date contact aBeauty

Cluj-Napoca

Program de lucru aBeauty

Cluj-Napoca

Telefon: +40754642256 Luni: 09:00 - 19:00
Marti: 09:00 - 19:00
Email clinica Miercuri: 09:00 - 19:00
Email manager clinica Joi: 09:00 - 19:00
Email marketing Vineri: 09:00 - 19:00
Email HR Sambata: 09:00 - 14:00
Facebook Duminica: Inchis

Galerie foto clinica Cluj-Napoca aBeauty Clinique

 
 

 

 

Galerie foto echipa clinica Cluj-Napoca aBeauty Clinique

Roxana Matei, Consilier Estetica
Bianca Lucaciu, Consilier Estetica
 
Alina Florea, Terapeut

 

Servicii clinica Cluj-Napoca aBeauty Clinique

aBeauty Clinique Cluj-Napoca ofera servicii de estetica faciala si corporala neinvaziva si minim invaziva. Printre aceste servicii se numara:

Programare clinica Cluj-Napoca aBeauty Clinique

Completeaza formularul pentru detalii in privat si te vom redirectiona catre colectiile de preturi.

Giulia Anghelescu la aBeauty CliniqueSunt placut impresionata de clinicile aBeauty si de oamenii profesionisti si prietenosi de acolo.Giulia Anghelescu


Peste 5 ani de studii clinice, protocoale unice, rezultate masurabile si experienta in solutii personalizate.

 

Ce tratamente sunt la clinica Cluj-Napoca aBeauty

La clinica de estetica corporala si faciala din Cluj-Napoca oferim mai multe tipuri de tratamente de infrumusetare. Astfel, daca esti in cautarea unui medic bun care sa faca injectari cu acid hialuronic pentru marire buze in Cluj-Napoca sau doar contur de buze, la noi vei gasi cei mai buni medici din Cluj-Napoca.

De asemenea, oferim cele mai noi tratamente cosmetice din Cluj-Napoca. Este momentul sa incerci un tratament DermaFrac la clinica Cluj-Napoca aBeauty Clinique.

Desi exista multe solutii de epilare definitiva in Cluj-Napoca, la clinica aBeauty folosim cel mai performant aparat de epilare definitiva laser, Formatk Magma Spark, singurul cu melaninometru incorporat si racire la 4 grade Celsius pentru un plus de confort. Cautarea ta pentru epilare definitiva in Cluj-Napoca s-a terminat aici deoarece la aBeauty avem cea mai buna epilare definitiva.

Daca celulita reprezinta o problema pentru tine si ai incercat tot felul de remedii impotriva celulitei in Cluj-Napoca, la clinica aBeauty vei gasi cele mai eficiente tratamente celulita din Cluj-Napoca. Cele mai noi aparate fac posibilă atat tratarea celulitei cat si remodelarea corporala sau slabirea localizata.

Daca esti in cautarea unei clinici de slabire in Cluj-Napoca, la aBeauty clinique te intampinam cu tratamente corporale eficiente efectuate cu cele mai bune aparate de slabire din Cluj-Napoca, respectiv BodyShape sau CryoLipo, aparatul cu care se realizează cea mai eficienta procedura de criolipoliza din Cluj-Napoca.

Bineinteles, acestea sunt doar o parte din tratamentele oferite in clinica Cluj-Napoca aBeauty. Pentru mai multe detalii te invitam sa navighezi pe site.

Clinica Cluj-Napoca aBeauty Clinique pe Harta