🛡️ La aBeauty e sigur 👉 Vezi măsurile

Cicatrici Post Acneice

Cicatrici post Acneice

 

Solicită Consultație GratuităTe confrunți cu cicatrici post acneice? Aceste cicatrici au un aspect extrem de inestetic fiind cauzate de lipsa de țesut din zona respectivă. O cicatrice post acneică va determina suprafața pielii să arate de parcă ar avea o gaură în ea, deoarece leziunea din acea zonă s-a vindecat sub nivelul pielii iar pielea nu a reușit să genereze țesut nou.

Dacă îți dorești să tratezi cicatricile post acneice, recomandarea noastră este să soliciți o consultație gratuită sau să completezi formularul de contact de mai jos și vei fi contactată de către un Consilier de Estetică care îți va oferi toate informațiile de care vei avea nevoie.

Cauza aparițieie cicatricilor post acneice

 • Acnee Severă

Acneea este o afecțiune a pielii destul de întâlnită mai ales la adolescenți, atunci când au loc schimbări hormonale în corp. În urma unei forme severe de acnee, pielea suferă leziuni de țesut care nu mai poate fi regenerat de către piele. Astfel apar cicatricile post acneice care pot fi diminuate sau eliminate doar prin tratament.

Cicatricile post acneice au un aspect care nu ne pune chipul în valoare, ÎMPREUNĂ CU NOI LE POȚI TRATA.

Solicită Consultație GratuităÎn cei 6 ani x 5 Clinici am dezvoltat cele mai eficiente proceduri, pentru a putea oferi rezultate optime, iar aparatura și tehnologia utilizată este considerată una de Top în industria Esteticii.

În Clinicile aBeauty puteți beneficia de tratament împotriva Cicatricilor Post Acneice. Tratamentul este minim invaziv și se realizează de către un terapeut cu ajutorul aparatului eTwo.

Programează acum un tratament în una din Clinicile noastre aBeauty Clinique® și un Consilier de Estetică îți va prezenta cele mai bune oferte actuale!

👍 Recompensăm punctualitatea

Vino la timp la ora și la data stabilită telefonic cu colegii noștri și primești:

👩‍⚕️ Un diagnostic profesional realizat de specialiști

🎁 Un cadou de bun venit generat automat la sosire

💰 Diagnosticul nu va presupune nici un cost

  Verifică-ți bine agenda și nu lăsa nimic să stea în calea frumuseții și sănătății tale.

  După completarea formularului te vom redirecționa automat către 🏥 Clinica Virtuală, astfel încât să-ți faci o idee legată de prețuri și să comanzi online dacă dorești.

  Completează formularul de contact de mai sus ori de câte ori dorești să te contactăm și să consulți catalogul online de prețuri. Alternativ, ne poți contacta și telefonic:

   

   

  DE CE SĂ ÎȚI TRATEZI cicatricile post acneice LA ABEAUTY CLINIQUE® ?

  aBeauty Clinique ® este în prezent cea mai mare rețea de clinici de estetică corporală și facială neinvazivă și minim invazivă din România. Cu o experiență de peste 6 ani, 5 clinici și 7 medici, îți oferim Garanția Calității în Estetică.

  • Aparatură originală: folosim doar aparate originale achiziționate pe canale oficiale de la furnizori.
  • Protocol unic de proceduri: terapiile noastre sunt optimizate pentru a livra cele mai bune rezultate posibile cu aparatul utilizat.
  • Medici pregătiți internațional: noi lucrăm cu medici care au rezultate, nu doar publicitate și renume.

  Toate elementele menționate anterior reprezintă detalii la care probabil unele persoane nu s-au gândit. Asta face diferența dintre servicii de 5 stele și servicii de 3 stele. Când vii la aBeauty Clinique ® știi că alegi mereu să te respecți cu servicii medicale de 5 stele. Ne adresăm persoanelor care pun siguranța și calitatea înaintea prețului.