Cicatrici Atrofice

Cicatrici Atrofice

Solicită Consultație GratuităTe confrunți cu cicatrici atrofice? Aceste cicatrici au un aspect extrem de inestetic fiind cauzate de lipsa de țesut din zona respectivă. O cicatrice atrofică va determina suprafața pielii să arate de parcă ar avea o gaură în ea, deoarece leziunea din acea zonă s-a vindecat sub nivelul pielii iar pielea nu a reușit să genereze țesut nou.

Dacă îți dorești să tratezi cicatricile atrofice, recomandarea noastră este să soliciți o consultație gratuită sau să completezi formularul de contact de mai jos și vei fi contactată de către un Consilier de Estetică care îți va oferi toate informațiile de care vei avea nevoie.

Cauzele aparițieie cicatricilor atrofice

În afară de leziunile pielii cauzate de factori externi, (arsuri, tăieturi, etc.) există două cauze principale care duc la producerea de astfel de cicatrici atrofice:

  • Acnee Severă

Acneea este o afecțiune a pielii destul de întâlnită mai ales la adolescenți, atunci când au loc schimbări hormonale în corp. În urma unei forme severe de acnee, pielea suferă leziuni de țesut care nu mai poate fi regenerat de către piele. Astfel apar cicatricile atrofice care pot fi diminuate sau eliminate doar prin tratament.

  • Varicelă

Varicela este produsă de către virusul varicelo-zosterian care se găsește la nivelul leziunolor apărute pe piele. Erupția acestei boli apare sub forma unor vezicule asemănătoare unor "boabe de rouă". În urma leziunilor cauzate de vezicule, mai ales dacă ele sunt sparte, se pot forma cicatrici atrofice.

Cicatricile atrofice au un aspect care nu ne pune chipul în valoare, ÎMPREUNĂ CU NOI LE POȚI TRATA.

Solicită Consultație GratuităÎn cei 6 ani x 5 Clinici am dezvoltat cele mai eficiente proceduri, pentru a putea oferi rezultate optime, iar aparatura și tehnologia utilizată este considerată una de Top în industria Esteticii.

În Clinicile aBeauty puteți beneficia de tratament împotriva Cicatricilor Atrofice. Tratamentul este minim invaziv și se realizează de către un terapeut cu ajutorul aparatului eTwo.

Programează acum un tratament în una din Clinicile noastre aBeauty Clinique® și un Consilier de Estetică îți va prezenta cele mai bune oferte actuale!

Completează formularul de contact de mai sus ori de câte ori dorești să te contactăm și să consulți catalogul online de prețuri. De asemenea, ne poți contacta telefonic sau pe email dacă îți este mai la ușor:

DE CE SĂ ÎȚI TRATEZI cicatricile atrofice LA ABEAUTY CLINIQUE® ?

aBeauty Clinique ® este în prezent cea mai mare rețea de clinici de estetică corporală și facială neinvazivă și minim invazivă din România. Cu o experiență de peste 6 ani, 5 clinici și 7 medici, îți oferim Garanția Calității în Estetică.

  • Aparatură originală: folosim doar aparate originale achiziționate pe canale oficiale de la furnizori.
  • Protocol unic de proceduri: terapiile noastre sunt optimizate pentru a livra cele mai bune rezultate posibile cu aparatul utilizat.
  • Medici pregătiți internațional: noi lucrăm cu medici care au rezultate, nu doar publicitate și renume.

Toate elementele menționate anterior reprezintă detalii la care probabil unele persoane nu s-au gândit. Asta face diferența dintre servicii de 5 stele și servicii de 3 stele. Când vii la aBeauty Clinique ® știi că alegi mereu să te respecți cu servicii medicale de 5 stele. Ne adresăm persoanelor care pun siguranța și calitatea înaintea prețului.