🛡️ La aBeauty e sigur 👉 Vezi măsurile

Cearcăne

Tratare Cearcăne aBeauty Clinique
 
Cearcănele sunt o afecțiune ușor de observat, care mai tot timpul este motivată pe Solicită Consultație Gratuităseama oboselii sau a nopților pierdute. Însă de cele mai multe ori adevărul poate fi cu totul altul. Cearcănele pot ascunde afecțiuni și sensibilități, iar mecanismul prin care apar cearcănele este asemănător cu producerea contuziilor, adică oxidarea hemoglobinei.
 
Procesul de apariție a cearcănelor începe din vasele capilare care împânzesc pielea delicată din jurul ochilor, acestea sunt atât de mici încât celulele roșii circulă aliniate în șir indian. Uneori aceste celule roșii se îndepărtează de venele capilare iar enzimele sunt nevoite să le descompună (inclusiv hemoglobina). Atunci când hemoglobina este descompusă, rezultatul este apariția unor componente de culoare neagră-albăstruie iar acestea sunt vizibile la suprafața pielii. Acest proces are loc și în alte zone din corp, însă doar pielea din jurul ochilor este atât de subțire încât procesul este vizibil.
 
Recomandarea noastră este să soliciți o consultație gratuită sau să completezi formularul de contact de mai jos și vei fi contactată de către un Consilier de Estetică care îți va oferi toate informațiile de care vei avea nevoie.

Factori care duc la apariția cearcănelor

 • Hiperpigmentare - exces de melanină care duce la apariția cearcănelor. 
 • Vârstă - o dată cu înaintarea în vârstă pielea se subțiază și venele albastre - vineții devin mai vizibile.
 • Genetic - de multe ori cearcănele pot fi ereditare și se moștenesc de la părinți.
 • Stres și oboseală - lipsa somnului duce la scăderea intensității circulației sângelui la nivelul ochilor, ceea ce duce la apariția sau accentuarea cearcănelor.
 • Exces de cafea, alcool, dulciuri - suprasolicită glandele suprarenale și încetinesc circulația sângelui la nivelul ochilor.

Cearcănele sunt foarte insetetice, vestea bună este că putem scăpa de ele

În cei 6 Solicită consultație gratuităani x 5 Clinici am dezvoltat cele mai eficiente proceduri, pentru a putea oferi rezultate optime, iar aparatura și tehnologia utilizată este considerată una de Top în industria Esteticii.

În Clinicile aBeauty puteți beneficia de o întreagă selecție de tratamente și proceduri, care pot fi realizate în funcție contraindicații (dacă există), de tipul dumneavoastră de ten și de problemele de la nivelul pielii. Tratamentele sunt neinvazive, cum ar fi Peeling Chimic, Tratament cu Oxigen Hiperbaric, Microdermabraziune, sau minim invazive, cum ar fi o ședință DermaFrac.

Programează acum un tratament în una din Clinicile noastre aBeauty Clinique® și un Consilier de Estetică îți va prezenta cele mai bune oferte actuale!

👍 Recompensăm punctualitatea

Vino la timp la ora și la data stabilită telefonic cu colegii noștri și primești:

👩‍⚕️ Un diagnostic profesional realizat de specialiști

🎁 Un cadou de bun venit generat automat la sosire

💰 Diagnosticul nu va presupune nici un cost

  Verifică-ți bine agenda și nu lăsa nimic să stea în calea frumuseții și sănătății tale.

  După completarea formularului te vom redirecționa automat către 🏥 Clinica Virtuală, astfel încât să-ți faci o idee legată de prețuri și să comanzi online dacă dorești.

   

   :

   Completează formularul de contact de mai sus ori de câte ori dorești să te contactăm și să consulți catalogul online de prețuri. Alternativ, ne poți contacta și telefonic:

    

   DE CE SĂ ÎȚI TRATEZI Cearcănele LA ABEAUTY CLINIQUE® ?

   aBeauty Clinique ® este în prezent cea mai mare rețea de clinici de estetică corporală și facială neinvazivă și minim invazivă din România. Cu o experiență de peste 6 ani, 5 clinici și 7 medici, îți oferim Garanția Calității în Estetică.

   • Substanțe originale: folosim doar substanțe de top achiziționate pe canale oficiale de la furnizori.
   • Substanțe valabile: substanțele se află în termenul de valabilitate și pot fi utilizate în siguranță.
   • Substanțe depozitate corect: transportăm și păstrăm acidul tău hialuronic la temperatura optimă de efect.
   • Medici pregătiți internațional: noi lucrăm cu medici care au rezultate, nu doar publicitate și renume.

   Toate elementele menționate anterior reprezintă detalii la care probabil unele persoane nu s-au gândit. Asta face diferența dintre servicii de 5 stele și servicii de 3 stele. Când vii la aBeauty Clinique ® știi că alegi mereu să te respecți cu servicii medicale de 5 stele. Ne adresăm persoanelor care pun siguranța și calitatea înaintea prețului.

   În clinicile noastre aBeauty Clinique din țară există o multitudine de aparate, substanțe și proceduri care te pot face să previ îmbătrânirea prematură sau să reduci semnele de îmbătrânire ale tenului.