HIDRATARE ȘI ANTIAGING

Îngrijirea pielii din viitor.

SkinTera SRS Hidratare este singurul tratament cu factori naturali de hidratare ce restabilește echilibrul natural al pielii. Acum te poți bucura de un ten hidratat și întinerit așa cum ți-ai dorit. Totul cu ajutorul infuziilor de SRS Skin Renew 5 ml și SRS Glycolic Acid 2 ml. 


Prețuri SkinTera SRS Antiaging și oferte speciale

VESTITORII PRIMĂVERII : Luna martie vine cu multă culoare ce îmbrățișează frumusețea! Dacă îți dorești un ten hidratat și întinerit, tratamentul SkinTera SRS pentru hidratare este perfect pentru tine. Te îndeamnăm să te bucuri de un răsfăț PREMIUM, cu -20% REDUCERE la cel mai bun tratament ce ajută la hidratarea pielii, SkinTera SRS.

Completează acum formularul de mai jos și te vom redirecționa automat către magazinul nostru online unde vei vedea prețurile și vei putea comanda online.

SkinTera SRS vs alte tratamente de hidratare

Tratamentul SRS Intensive Hydrate pentru hidratare intensivă a pielii folosește substanțe care oferă rezultate vizibile chiar după prima ședință de tratament. Pachetele noastre personalizate includ produse profesionale de tratament și produse dermatocosmetice pentru acasă care contribuie la potențarea rezultatelor obținute în clinică după fiecare ședință efectuată.

Rezultate rapide și de durată, fără timp pierdut.

SkinTera SRS

SkinTera este un tratament aplicat cu tehnologie de ultimă generație ce combină radiofrecvența cu fototerapia și microneedling-ul pentru o infuzie în joncțiunea dermică.

Cum funcționează tratamentul SkinTera

Tratamentul Facial SkinTera SRS este un tratament avansat ce are la bază tehnica de combinare a nanotehnologiei biologice: combinarea radiofecvenței, fototerapiei și presarea sonoră de microaplicator cu infuzia automată și profundă a puternicelor cocktailuri de substanțe SRS.

Zone de acțiune a tratamentului

Tratamentul pentru hidratare acționează cu succes pe zona totală a feței având multiple beneficii: reduce liniile fine, întinerește și rehidratează pielea, susține reducerea hiperpigmentării, redă strălucirea și luminozitatea și susține regenerarea pielii.


Before & After SkinTera SRS

Noi ne mândrim cu rezultate excepționale, de care fiecare client se poate bucura chiar și după prima ședință de hidratare intensă. Aici poți observa rezultate de înainte și după tratamentul cu SkinTera SRS pentru Hidratare.


Medici Specialiști

Doctorii cu experiență și rezultate ne recomandă. Ne mândrim cu medicii specialiști ce aleg să aducă rezultate excepționale în clinicile noastre aBeauty. Vrei și tu să îi cunoști?


Peste 1480 de clienți nu pot da greș

Peste 1480 de recenzii oferite de clienți pe Google clinicilor noastre. Am obținut o notă medie de review de 4.9 din maximum 5 în urma recenziilor.

Așa cum ai văzut și la Știrile Pro TV

În cadrul materialelor de la Știrile ProTV, tratamentele faciale sunt prezentate ca o alternativă neinvazivă de hidratare și întinerire.


”Acest tratament mi-a schimbat viața la 180 de grade. De mult mă confruntam cu pielea uscată, acneea, liniile fine dar și petele pigmentare. Nu credeam că voi scăpa vreodată de aceste probleme sau să le pot ameliora, de aceea am încercat multe tratamente dar fără niciun rezultat. Am zis să încerc acest tratament, și deși nu credeam că va avea vreun rezultat, de data aceasta am rămas uimită. Cu fiecare ședință s-au văzut schimbările. Fața mea este mult mai curată. Îl recomand cu încredere! ”


Ioana N.

Rezultate măsurabile pe care le simți când îmbraci hainele preferate.

Persoane publice aBeauty Clinique

Încredere și transparență

Mai multe persoane publice au apelat cu încredere la serviciile noastre. Suntem transparenți și de încredere.

Cea mai mare retea de clinici de estetica

Rețea națională clinici

Suntem cea mai mai mare rețea de clinici de estetică din România pentru ca tu să ai acces la servicii premium.

Clinica Estetica Bucuresti Unirii

Experiență și rezultate

Peste 10 ani de experiență. Mii de clienți fericiți. Upgrade periodic la tehnologii de ultimă oră.


Specialiști

Peste 50 de specialiști în clinicile din țară. Medici, asistenți medicali, terapeuți și consilieri.

Compatibilitate

SkinTera SRS completează foarte bine și alte tratamente faciale sau alte eforturi de skincare (cosmetice).

Rezultate

Rezultate dovedite prin măsurători precise și confidențiale ce îți evidențiază progresul obținut.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Item added to cart.
0 items - lei