NOU! Glossy Cat, un serviciu de estetică pentru pisici!

Dragi clienți și iubitori de pisici,

Suntem mândri să vă anunțăm că începând de acum, clinicile noastre de estetică de lux vor oferi servicii revoluționare de înfrumusețare pentru pisicile voastre iubite.

Glossy Cat este un serviciu de întinerire și slăbire pentru pisici, cu o eficiență remarcabilă. De fapt, vom lăsa imaginile să vorbească de la sine.

Pacaleala 1 Aprilie servicii estetica si infrumusetare pisici
  1. Rezultatele din imaginea prezentată au fost obținute după ce vârsta biologică reală a pisicii a fost determinată genetic cu ajutorului unui test ADN TeloTest, pentru a ști cum stăm în realitate cu tinerețea acesteia.
  2. Apoi, am intervenit cu o procedură de slăbire prin criolipoliză CryoLipo la -11 grade Celsius cu un aplicator adaptat special pentru pisici, combinând la 2 săptămâni cu tratamente anticelulită CellFIT.
  3. După ce am aplicat 3 mililitri de acid hialuronic Amalian, 100% hidratat și biocompatibil (fără efecte secundare), am desăvârșit rezultatele cu un pachet de tratamente neinvazive pentru piele cu celule Stem.

Dacă ne urmărești de ceva timp, știi probabil deja că suntem rețeaua numărul 1 de clinici de estetică neinvazivă din România, cu peste 10 ani de experiență și peste 50 de specialiști dedicați. Oferim deja cea mai variată gamă de tratamente neinvazive de slăbire, anticelulită, tratamente faciale, injectări estetice, epilare definitivă sau tratamente pentru păr.

De aceea, am simțit că este momentul să putem extinde bucuria și încrederea pe care o oferim clienților noștri și către prietenii noștri necuvântători.

Suntem bucuroși să te anunțăm că începând cu data de 1 aprilie, aceste servicii de estetică și înfrumusețare vor fi disponibile în toată rețeaua noastră de 10 clinici din țară: București Caramfil & Unirii, Brașov, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Galați, Iași, Oradea și Timișoara.

Vă așteptăm cu drag,

Echipa aBeauty Clinique

P.S.: “Glossy Cat” este o păcăleală de 1 aprilie și sperăm că v-am făcut să zâmbiți! Deși nu oferim servicii de înfrumusețare pentru pisici (cu toate că suntem topiți după animăluțele noastre), vă așteptăm în continuare cu drag în clinicile aBeauty Clinique pentru a vă oferi cele mai eficiente tratamente de estetică și frumusețe pentru dumneavoastră. Ne vedem în curând!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Item added to cart.
0 items - lei