FILLER FACIAL NEINVAZIV SPN6

Îngrijirea pielii din viitor.

Tratamentul facial SPN6 este Singurul filler facial neinvaziv ce oferă întinerire și efect antirid similar unei injectări cu acid hialuronic, fără disconfort. Bucură-te și tu de  un ten profund întinerit, cu mai puține riduri, așa cum ai visat. Totul cu ajutorul cu substanței avansate SPN 6 ȘI Colagen Stimulator, realizat cu deviceul SkinTera. 


Prețuri SkinTera SPN6 și oferte speciale

VESTITORII PRIMĂVERII : Luna martie vine cu culori ce îmbrățișează frumusețea! Dacă îți dorești să un ten întinerit , tratamentul SkinTera SPN6 ce acționează ca un filler neinvaziv este perfect pentru tine. Te îndemnăm să te bucuri de un răsfăț PREMIUM, cu -5% REDUCERE la cel mai bun tratament anti-aging, SPN6.

Completează acum formularul de mai jos și te vom redirecționa automat către magazinul nostru online unde vei vedea prețurile și vei putea comanda online.

SkinTera SPN6 vs alte tratamente anti-aging

Tratamentul facial premium avansat SPN 6 aplicat cu SkinTera este dedicat oricărui tip de piele și se poate realiza la orice vârstă oferind îmbunătățiri considerabile și evidente. De obicei, rezultate durabile se obțin după efectuarea unui număr de 3 ședințe realizate în decursul unui an de zile, iar pachetele noastre personalizate includ produse profesionale de tratament și produse dermatocosmetice pentru acasă care contribuie la potențarea rezultatelor obținute în clinică după fiecare ședință efectuată.

Rezultate rapide și de durată, fără timp pierdut.

SkinTera SRS

SkinTera SPN6 este un tratament aplicat cu o tehnologie de ultimă generație ce combină radiofrecvența (când condițiile pielii ne permit), fototerapia și presarea sonoră a microaplicatorului cu infuzarea automată a soluțiilor de tratament SPN6.

SPN6 este o substanță care atunci când pătrunde în derm stimulează neo-colagenoza fibroblaștilor, are un efect imediat de umplere și un alt efect de lungă durată de stimulare a producției de colagen

Cum funcționează tratamentul SPN6

Tratamentul pentru față și gât SPN6 funcționează în doi pași realizați la un interval de două săptămâni și sunt recomandate 3 sesiuni de tratament (formate din pasul 1 și pasul 2) o dată pe an. Odată ce microsferele PCL au fost introduse în derm, acestea sunt încorporate de fibrele de colagen. Acest lucru duce la crearea unei schele de susținere tridimensionale (denumită pe scurt în termeni tehnici schelă 3D).

Zone de acțiune a tratamentului

Tratamentul SkinTera SPN6 acționează cu succes pe zona totală a feței având multiple beneficii: Efect de umplere (filler neinvaziv), Efect anti-inflamator eficient, îmbunătățește pielea sensibilă, inflamată și reactivă, puternic efect anti-riduri, crește rata de dezvoltare a fibroblaștilor, reduce liniile fine și ridurile, etc.


Before & After SkinTera SPN6

Noi ne mândrim cu rezultate excepționale, de care fiecare client se poate bucura chiar și după prima ședință. Aici poți observa rezultate de înainte și după tratamentul cu SkinTera SPN6.


Medici Specialiști

Doctorii cu experiență și rezultate ne recomandă. Ne mândrim cu medicii specialiști ce aleg să aducă rezultate excepționale în clinicile noastre aBeauty. Vrei și tu să îi cunoști?


Peste 1480 de clienți nu pot da greș

Peste 1480 de recenzii oferite de clienți pe Google clinicilor noastre. Am obținut o notă medie de review de 4.9 din maximum 5 în urma recenziilor.

Așa cum ai văzut și la Știrile Pro TV

În cadrul materialelor de la Știrile ProTV, tratamentele faciale sunt prezentate ca o alternativă neinvazivă de tratament anti-aging.


”Acest tratament mi-a schimbat viața la 180 de grade. De mult mă confruntam cu pielea îmbătrânită și liniile fine dar și petele pigmentare. Nu credeam că voi scăpa vreodată de aceste probleme sau să le pot ameliora, de aceea am încercat multe tratamente dar fără niciun rezultat. Am zis să încerc acest tratament, și deși nu credeam că va avea vreun rezultat, de data aceasta am rămas uimită. Cu fiecare ședință s-au văzut schimbările. Fața mea este mult mai curată. Îl recomand cu încredere! ”


Ioana N.

Rezultate măsurabile pe care le simți când îmbraci hainele preferate.

Persoane publice aBeauty Clinique

Încredere și transparență

Mai multe persoane publice au apelat cu încredere la serviciile noastre. Suntem transparenți și de încredere.

Cea mai mare retea de clinici de estetica

Rețea națională clinici

Suntem cea mai mai mare rețea de clinici de estetică din România pentru ca tu să ai acces la servicii premium.

Clinica Estetica Bucuresti Unirii

Experiență și rezultate

Peste 10 ani de experiență. Mii de clienți fericiți. Upgrade periodic la tehnologii de ultimă oră.


Specialiști

Peste 50 de specialiști în clinicile din țară. Medici, asistenți medicali, terapeuți și consilieri.

Compatibilitate

SkinTera SRS completează foarte bine și alte tratamente faciale sau alte eforturi de skincare (cosmetice).

Rezultate

Rezultate dovedite prin măsurători precise și confidențiale ce îți evidențiază progresul obținut.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Item added to cart.
0 items - lei