Facem bine împreună

Comunitatea și echipa aBeauty Clinique este profund întristată de situația tragică ce se desfășoară în Ucraina.

Milioane de copii și familiile lor se confruntă cu un pericol nemaiîntâlnit în istoria recentă a continentului nostru.

Cu fiecare ocazie, fondurile și acțiunile noastre de binefacere au fost mereu îndreptate în general către copii sau către asociațiile care îngrijesc copiii din România ce se află într-o situație mai puțin favorabilă și vom continua să facem asta.

În același timp, ne luăm angajamentul să ajutăm familiile și copiii ucrainieni care au nevoie de ajutor. Din experiența noastră, implicarea în aceste acțiuni de sprijin sunt necesare într-un ritm constant și pe o perioadă mai lungă de timp.

Suntem mândri de colegii noștri care s-au implicat încă de la începutul crizei în acțiuni de voluntariat și care s-au asigurat că susținerea noastră financiară a fost distribuită eficient achitând deja cazarea, masa și produsele de igienă personală pentru câteva familii de refugiați care au intrat în țară.

Vă asigurăm că ăsta este abia începutul și că împreună vom pune resursele materiale și financiare în mișcare astfel încât să putem ajuta cât mai multe familii și copii.

Ajutorul umanitar presupune concentrarea pe accesul refugiaților la apă curată, îngrijire medicală, resurse educaționale, servicii de protecție a copiiilor și sprijin emoțional atât în țară cât și în zonele afectate de conflict.

Din experiența noastră din teren, putem să spunem că în anumite centre de colectare a ajutoarelor în care am fost deja există suprastocuri de resurse perisabile care momentan au fost redistribuite eficient cu ajutorul voluntarilor.

Dacă doriți să sprijiniți oamenii care se află în aceste momente grele acum, vă recomandăm să luați legătura cu centrele de ajutor și colectare din orașul dumneavoastră și să întrebați în prealabil ce este necesar.

De asemenea, dacă aveți proprietăți imobiliare sau spații de cazare, această formă de sprijin este în momentul prezent cea mai solicitată și necesară.

Vom lăsa mai jos denumirea unor organizații internaționale unde puteți dona bani care vor fi folosiți cum trebuie în ajutorarea familiilor și copiiilor aflați la nevoie.

Cu speranță în suflete vă mulțumim pentru că ne alegeți în continuare.

Continuăm să facem bine împreună 🙏

O parte din organizațiile implicate

  • People in Need oferă ajutor umanitar la peste 200.000 de oameni din teren cu alimente, apă potabilă, produse de igienă, adăposturi și materiale necesare încălzirii.
  • The Ukrainian Red Cross (Crucea Roșie din Ucraina) face multă muncă umanitară, de la ajutarea refugiațiilor și până la trainingul și sprijinul medicilor implicați.
  • The International Medical Corps este una dintre primele linii pregătite să ajute cetățenii cu servicii medicale de urgență precum și cu asistență psihologică.
  • CARE International răspunde acestei crize ajutând poporul ucrainian aflat la nevoie cu mâncare, kituri de igienă, acces la apă, la bani cash și la sprijin psihologic.
  • Nova Ukraine este o organizație nonprofit care livrează pachete cu ajutoare ce conțin hrană pentru bebeluși, produse de igienă, haine și provizii casnice.
  • UNICEF Ukraine contribuie și va contribui la repararea școlilor afectate de bombardamente, oferind în același timp un răspuns de urgență copiiilor afectați de conflict.
  • UNHCR, the UN Refugee Agency lucrează cu guvernele țărilor vecine Ucrainei pentru a ține granițele deschise și a primi refugiații care caută siguranță și protecție.
  • PrimăriaPrefectura sau Societatea Civilă din localitatea  ta îți poate spune ce resurse de cazare, materiale, financiare sau umane sunt necesare pentru ca acestea să fie distribuite cât mai eficient, cât timp va fi necesar.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Item added to cart.
0 items - lei