Promoția expiră pe 15 august 2021. Dacă vezi această pagină după 15 august 2021 din păcate beneficiile de mai jos nu mai sunt valabile.

Checkin online confirmat

Felicitări! Ai obținut următoarele beneficii valabile 7 zile lucrătoare:

  • Un CADOU GARANTAT atunci când faci o programare fermă și te prezinți la timp la data și ora stabilită. Nu implică să cumperi nimic, ci doar să te prezinți la timp! Nu poți în următoarele 7 zile? Nu-i nici o problemă, aici putem programa când dorești!
  • O ședință de Tratament Facial CADOU SkinTera SRS Gluthatione în valoare de 765 RON, unul dintre cei mai puternici antioxidanți naturali care îți vor proteja tenul de îmbătrânirea accelerată și de radicalii liberi cauzați de expunerea prelungită la soare, pentru orice achiziție de tratamente corporale în valoare de peste 2000 lei.
  • O ședință de Tratament Corporal DualFit de 30 de minute în valoare de 629 RON, pentru Butt Lifting sau pentru tonifierea Abdomenului cu stimulare electromagnetică avansată, pentru orice achiziție de tratamente faciale în valoare de peste 2000 lei.
  • O ședință de Epilare Definitivă Laser Avansată în plus la orice pachet de 6 ședințe de epilare definitivă achiziționat conform ofertei, indiferent de preț.
  • Super mega preț la injectările cu acid hialuronic pentru mărirea buzelor! Profită de prețul scăzut de la 340 Euro (1672 Lei) la 239 Euro (1175 lei). Iar dacă nu ne-ai oferit încă un review pe Google și ne oferi după experiența ta la noi, mai primești încă 200 Lei reducere pe loc, ceea ce îți va asigura un preț de 975 Lei pentru 1 ml de acid hialuronic (198 Euro).

În plus te așteptăm cu oferte excelente, fresh, disponibile doar până pe 15 august 2021 în limita locurilor disponibile.

Când ajungi în clinică îți dăm un singur sfat :)… întreabă colegii de ofertele de Upgrade și de One Time Offer.

Ofertele speciale sunt fantastice!

Încă ceva!

Pentru că ai completat formularul de checkin, colegii noștri te vor suna oricum pentru a discuta mai multe și a clarifica totul, însă dacă toti ai ajuns până aici, mai avem o surpriză pentru tine!

Ești fericita câștigătoare a unui cupon de reducere în valoare de 100 RON pe care îl poți aplica la orice achiziție online de tratamente faciale, corporale și epilare definitivă, pe lângă reducerile aplicate pe care le vei vedea în magazinul nostru online.

Ai 24 de ore la dispoziție din acest moment pentru a folosi cuponul cadou.

Introdu codul ”checkin100” la finalizarea comenzii online și bucură-te de extra reducere.

Nu ai nici o limită minimă valorică de comandă! Poți comanda orice, indiferent cât costă.

Nu pierde beneficiile alocate acum pe contul tău.

* Cuponul de reducere poate fi folosit o singură dată la nivel de cont de client, doar online, și doar pentru servicii precum tratamente corporale, tratamente faciale și epilare definitivă. Cuponul nu este compatibil cu injectări estetice, produse sau alte servicii prestate de medicul specialist.

Item added to cart.
0 items - lei