Fă-ți checkin la Liniile Aeriene ale Frumuseții

Meriți o vacanță ”estetică”!

Fă-ți check-in acum la Liniile Aeriene ale Frumuseții operate de aBeauty Clinique în toată țara și bucură-te de toate suprizele pe care ți le-am pregătit.

Alege destinația ta favorită într-una dintre clinicile aBeauty din București, Brașov, Cluj-Napoca, Constanța, Galați, Iași, Oradea și Timișoara, iar noi îți oferim surprize mari pe loc!

Completează acum formularul de check-in online!

După aceea te redirecționăm automat către pagina de unde îți vei putea afla toate premiile și chiar vei intra în posesia unora pe loc.

Nu mai sta pe gânduri, fă-ți checkin-ul și vezi ce suprize plăcute ți-am pregătit!

Formular checkin online ⬇️

Prețuim natura. Acțiunile noastre sunt reprezentate de fapte reale legate de utilizarea de materiale reciclabile și utilizarea responsabilă a resurselor astfel încât să contribuim la viitor. aBeauty Clinique ® este cea mai mare rețea de clinici de estetică facială și corporală, injectări estetice, epilare definitivă, tratamente de slăbire și tratamente de întinerire din România. Monitorizăm indicatori ce influențează satisfacția ta și avem o echipă națională formată din peste 50 de specialiști: medici, terapeuți, asistenți medicali, consilieri și manageri medicali. Credem și investim în oameni pentru că am avut, avem și vom avea mereu oricum cea mai performantă tehnologie și condiții astfel încât să oferim rezultate și experiențe inegalabile. Când alegi aBeauty, alegi binele. Pentru tine și pentru planetă.

Item added to cart.
0 items - lei