Ce este criolipoliza și cum te ajută să slăbești?

Criolipoliza este o procedură non-invazivă de eliminare a grăsimii care utilizează temperaturi scăzute pentru a distruge celulele adipoase (celulele grase).

Această procedură se bazează pe principiul că celulele adipoase sunt mai sensibile la temperaturi scăzute decât celulele din jur.

În timpul criolipolizei, o zonă selectată a pielii este răcită la o temperatură controlată și constantă timp de aproximativ o oră.

Temperatura scăzută distruge celulele adipoase, care sunt ulterior eliminate din organism prin procesul natural de metabolizare și eliminare a grăsimii.

Criolipoliza poate fi utilizată pentru a trata zone cu depozite de grăsime persistente, cum ar fi abdomenul, coapsele, șoldurile, brațele și bărbia.

Procedura este considerată sigură și eficientă, cu un timp de recuperare minim și fără necesitatea unei intervenții chirurgicale sau a anesteziei.

În cât timp apar rezultatele?

Ce este criolipoliza și cum te ajută să slăbești
Ce este criolipoliza și cum te ajută să slăbești

Rezultatele criolipolizei pot fi vizibile în mod obișnuit în câteva săptămâni după tratament, cu o îmbunătățire treptată în aspectul zonei tratate pe măsură ce celulele grase sunt eliminate din organism.

Cu toate acestea, timpul exact în care se vor vedea rezultatele poate varia în funcție de fiecare persoană, de zona tratată și de severitatea depozitelor de grăsime.

Unele persoane pot observa o îmbunătățire semnificativă în aspectul zonei tratate după câteva săptămâni, în timp ce altele pot avea nevoie de mai mult timp pentru a observa o diferență semnificativă.

Este important de menționat că rezultatele criolipolizei nu sunt imediate pentru că durează câteva săptămâni și că aceasta nu este o soluție rapidă pentru pierderea în greutate, ci doar pentru reducerea depozitelor de grăsime și a circumferinței.

În plus, pentru a menține rezultatele, este important să adoptați un stil de viață sănătos, care include o dietă echilibrată și exerciții fizice regulate.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Item added to cart.
0 items - lei

Descoperă abonamentele corporale!

X