🛡️ La aBeauty e sigur 👉 Vezi măsurile

Criolipoliza 3.0

Galați, 13 septembrie 2018 - aBeauty Clinique ®

A treia generație de criolipoliză este disponibilă în exclusivitate la aBeauty Clinique ® Galați

aBeauty Clinique este în acest moment cea mai mare rețea de clinici de estetică facială și corporală neinvazivă și minim invazivă din România.

Acest lucru se datorează dumneavoastră. Vă mulțumim!

Numărul 1 ne obligă să fim excelenți și impecabili. De aceea, an de an ne onorăm promisiunea de a avea cea mai nouă și mai bună aparatură de pe piață.

Astăzi lansăm în exclusivitate a treia generație de criolipoliză.

  1. Mai eficientă
  2. Mai puternică
  3. Mai rapidă

Tehnologia franceză de ultimă generație este aici și tocmai a pășit pe poarta clinicii aBeauty Clinique ® din Galați, urmând că lunile următoare să ajungă și în celelate clinici din țară.

Principalele caracteristici ale noului dispozitiv de generație superioară sunt:

  1. În cadrul unei ședințe se pot folosi până la 3 aplicatori simultan. Astfel, dumneavoastră veți economisi timp deoarece vom putea efectua tratamentul pe mai multe zone simultan.
  2. Temperatura este mai mică, respectiv -11 grade Celsius. Rezultatele obținute acum vor fi și mai bune datorită temeperaturii de -11 grade Celsius la care ajungem în siguranță.
  3. Nivelul de vacuum este reglabil pe 6 nivele. Astfel, dumneavoastră veți beneficia de precizie sporită atunci când țesutul adipos este tras și separat în interiorul aplicatorului.
  4. Durată variabilă a ședinței în funcție de zonă și de necesități. Terapeuții noștri esteticieni vor evalua zona și vă pot propune un timp personalizat de realizare a ședinței.
  5. Încălzirea prealabilă a țesutului adipos. Înainte de a începe procedura sigură de răcire la -11 grade Celsius, criolipoliza 3.0 încălzește și pregătește țesutul pentru tratament.

Ești gata pentru viitor?

Completează formularul de mai jos și descoperă prețurile pentru Criolipoliza 3.0.