Vino alaturi de Laura Giurcanu la aBeauty Clinique Iasi in cadrul evenimentului de lansare DermaFrac si Universkin

Joi, 3 mai 2018, la ora 17:00, se lansează în exclusivitate în Iași gama unică de dermatocosmetice personalizate Universkin și tratamentul facial revoluționar DermaFrac. La eveniment va participa frumoasa Laura Giurcanu, câștigătoare Next Top Model, blogger și vlogger de succes.

În cadrul evenimentului vei avea parte de o pre-evaluare facială dermatocosmetică Universkin pentru a afla cu exactitate ce tipuri de nevoi are tenul tău în acest moment al vieții precum și compușii activi ce se pretează cel mai bine pentru tine.

De asemenea, vei avea ocazia să vezi cum se desfășoară live un tratament facial minim invaziv DermaFrac și poate chiar să beneficiezi de unul. Astfel, vei afla ce soluții noi, moderne și nedureroase există pentru tratarea ridurilor, cearcănelor și laxității pielii, mai ales că DermaFrac este un tratament ce se poate aplica atât pe față, cât și pe gât, decolteu sau mâini.

Evenimentul se va desfășura într-un cadru intim și discret la clinica aBeauty Clinique Iași aflată pe Soseaua Petre Andrei Nr. 28, Bl. A8, demisol, in complexul Exclusive Residence din zona Copou. La finalul evenimentului vei avea parte de surprize placute ce constau in oferte speciale disponibile doar in acea zi, asa ca fii pregatita pentru niste promotii excelente.

Intrarea este libera insa vor avea prioritate persoanele care s-au inscris completand formularul de mai jos sau care au confirmat telefonic la 0748484802 prezenta la eveniment. Ne vedem acolo la ora 17:00!


Lasa un comentariu

Comentariile trebuie sa fie moderate si aprobate inainte sa devina publice.