[Video] Tratare Papiloame - Episodul 1: Va scăpa Gabriel de papiloame după tratamentul ThermaVein?

Tratare papiloame

În acest episod din vlogul nostru prezentăm tratarea papiloamelor cutanate folosind ThermaVein, un nou dispozitiv inovator care tratează papiloamele cutanate (skin tags), angioamele (Cherry angioma), punctele albe Milia și venele capilare sparte.

Gabriel Ursan este un vlogger și un blogger român care se confruntă cu câteva papiloame de care dorea de mult să scape. După ce a căutat mai multe soluții pentru tratarea papiloamelor și a descoperit că marea majoritate dintre ele sunt dureroase, a decis să vină la aBeauty Clinique pentru a beneficia de tratamentul ThermaVein împotriva papiloamelor.

Thermavein este un tratament neinvaziv de tratare a papiloamelor. Mai mult, tratamentul are un disconfort minim, nefiind necesară anestezie sau timp de recuperare. După tratarea papiloamelor cu Thermavein te poți întoarce imediat la activitățile zilnice.

Pentru că papiloamele cad de la sine în maximum 15 zile de la aplicarea tratamentului, vom reveni în două săptămâni cu episodul 2 din vlogul aBeauty pentru a vedea împreună rezultatele.

Dacă ai papiloame și dorești să-ți tratezi papiloamele cu un tratament de ultimă generație la un preț acceptabil, alege tratamentul papiloamelor cu ThermaVein în una din clinicile aBeauty Clinique din București, Brașov, Constanța, Galați sau Iași.

Poți programa un consult sau afla mai multe detalii accesând acest link și completând formularul de contact.


4 comentarii

 • @Teodora Bună ziua! În Constanța ne găsiți pe B-dul Tomis Nr. 93, colț cu Brătescu, chiar vis-a-vis de Parcul de la Operă. Aveți aici număr de telefon, program și poziționare pe hartă: https://www.abeauty.ro/pages/contact Vă așteptăm cu drag!

  aBeauty Clinique
 • Buna ziua.În Constanța m-ar interesa la ce adresa.

  Teodora
 • @Ionut Buna ziua! Prețurile încep de la 137 lei. Va așteptăm cu drag!

  aBeauty Clinique
 • Cât costa?

  Ionut

Lasa un comentariu

Comentariile trebuie sa fie moderate si aprobate inainte sa devina publice.