🛡️ La aBeauty e sigur 👉 Vezi măsurile

[Video] Diana Dumitrescu a făcut tratamente corporale la aBeauty Clinique

Actrița Diana Dumitrescu a ales aBeauty Clinique pentru a realiza tratamente corporale de slăbire. De-a lungul timpului, Diana a ales atât tratamentele anticelulitice cu radiofrecvență și vacuum pulsat cât și tratamentele de slăbire prin criolipoliză.

Tratamentele de slăbire prin radiofrecvență aplicate conform protocoalelor unice aBeauty dezvoltate în 6 ani oferă rezultate încă de la prima ședință. În funcție de protocolul de lucru, aceste tratamente atacă celulita sau țesutul adipos localizat generând efectul de remodelare corporală sau slăbire în centimetri, cum se mai numește el.

Criolipoliza este o terapie de slăbire ce reprezintă alternativa neinvazivă la liposucție. Acest tratament corporal presupune înghețarea la -8 grade Celsius a 4 din 5 acizi grași. Aceștia sunt distruși natural de organism și eliminați începând cu 3 săptămâni de la realizarea tratamentului.

Rezultatele constau într-o pierdere de centimetri în circumferință. Toate tratamentele de slăbire și de tratare a celulitei se regăsesc în clinicile noastre din București (0747034850), Brașov (0743292200), Constanța (0758837016), Galați (0748884160) și Iași (0748484802).

Pentru mai multe informații și prețuri pentru tratamentele de slăbire, vă rugăm să ne scrieți un comentariu cu întrebările sau completările dumneavoastră.

Dacă doriți să aflați prețuri la tratamentele de slăbire, vă rugăm să accesați acest link de unde puteți comanda direct online.

Lasa un comentariu

Mentiunam faptul ca toate comentariile trebuie aprobate inainte de a fi publicate