🛡️ La aBeauty e sigur 👉 Vezi măsurile

Tratarea cearcănelor cu produse profesionale pentru acasă

Subiect: bărbat, 33 ani, fost fumător, consumator ocazional de alcool, odihnă 6-7 ore pe noapte, lucrează la birou, se expune timp de peste 6 ore pe zi ecranelor, indicele de masă corporală peste limita normală, face sport rar.

Problemă: clientul este nemulțumit de felul cum îi arată cearcănele, iar în urma diagnosticului se pare că acestea se datorează în mare parte stilului său de viață și a stresului oxidativ la care este supus tenul.

Prescripție: clientului i-au fost recomandate de către specialiștii aBeauty Clinique produsele tratament skinbetter science® InterFuse® Treatment Cream EYES 15ML (599 lei) pentru utilizare seara și skinbetter science® Instant Effect Gel EYE 15ML (499 lei) pentru utilizare dimineața.

Rezultate: puteți observa rezultatele din imaginile de mai jos.

Părerea pacientului: După prima săptămâna de utilizare toată lumea îmi spunea că arăt mai luminos la ochi, dar nu își dădeau seama de ce. Am observat și eu în oglindă inițial, după care m-am obișnuit cu ideea :) Când am fost în clinică și mi-a făcut pozele Mia cu același telefon ca data trecută, am făcut pe loc diferența.

Sunt foarte fericit legat de rezultate. Din cauza timpului, am mers mereu pe creme, dar nu am avut rezultatele dorite. Skinbetter este cu totul altceva. Îți dai seama că este un tratament pentru acasă și nu o cremă, încă de la prima aplicare. Plus că sunt creme ușor de purtat, care nu se simt pe față și îți ajung mult timp.

Vrei rezultate rapide acasă?

skinbetter science® este cea mai premiată companie de profil din S.U.A. în ultimii 2 ani pentru rezultatele oferite. În gama skinbetter science® se află produse pentru întinerire, tratare riduri, tratare cearcăne, uniformizare ten, reducere pete pigmentare, tratare ten acneic, protecție ten și multe alte situații.

Fiecare client care a cumpărat până acum gama de produse skinbetter science® a avut un grad de satisfacție de 100%. Suntem atât de încrezători în aceste produse încât suntem convinși că ai putea fi exemplul din următorul articol dacă îți dorești acest lucru.

Contactează-ne acum și hai să vedem ce produse skinbetter science® ți se potrivesc. Datorită politicii stricte skinbetter science® U.S.A., aceste produse pot fi recomandate doar în urma unui consult de specialitate și nu pot fi comercializate online.

Lasa un comentariu