Top 3 Tratamente Cosmetice pentru Sezonul Nunților

Sezonul nunților a început, iar cu pregătirile de nuntă nu este ușor, întrebați orice viitori miri și mirese.

De la găsirea unei locații bune, la alegerea meniurilor, să nu mai menționăm alegerea rochiei, realizarea unor tratamente cosmetice sunt adesea pe lista noilor mirese și chiar miri.

Vă vom scrie despre Top 3 Tratamente Cosmetice pe care tinerii viitori căsătoriți le fac la noi în clinici.Intraceuticals

         1. Intraceuticals este cel mai des cerut tratament dintre cele 3 despre care vom vorbi astăzi.

De ce este în topul preferințelor?

Pentru că este un tratament numai bun de făcut chiar înainte de machiajul pentru cea mai importantă zi. De asemenea, Gama de Tratamente Intraceuticals oferă și alte beneficii, cum ar fi: Hidratare, Întinerire, Ameliorare Riduri, Ameliorare Linii Fine, Efect de Lifting.zo skin abeauty

          2. Zo Skin Health by Doctor Obagi este un Peeling Chimic realizat de Doctor Obagi, inventatorul Științei Pielii și a Sistemului de Clasificare a Pielii.

Acest Peeling stimulează regenerarea celulară pentru obținerea unui ten mai sănătos.

De asemenea, Tratamentele Zo Skin Health pot remedia și alte afecțiuni ale pielii, cum ar fi: Fotodeteriorări(arsuri solare), Hiperpigmentare, Uscaciune Cutanată, Linii și Riduri, Cicatrici și Acnee.Dermafrac blog

          3. Dermafrac este un aparat care realizează Tratamente de Mezoterapie și Hidratare.

Tratamentul  este minim invaziv și acționează asupra pielii cu micro ace, care produc o infuzie profundă de acid hialuronic, peptide, vitamine si antioxidanti.

Tratamentele DermaFrac întineresc, tratează ridurile, curăță pielea, închid porii, stimulează producția de colagen, îmbunătățesc fermitatea pielii. În plus, creează un efect de lifting facial și oferă o stare de sanatate mai bună a tenului.

 

Acestea sunt cele mai cerute Tratamente Cosmetice de către tinerii viitori căsătoriți.

Vrei să arăți de nota 10 la evenimentul tău? Completează Formularul de Contact și în scurt timp un specialist aBeauty Clinique va fi la dispoziția ta. 

 


2 comentarii

  • @Ecaterina Buna ziua! Colegii noștri din Iasi v-au contactat pe email pentru programare.

    aBeauty Clinique
  • Buna ziua. Ma intereseaza un tratament Intraceuticals in Iasi. Cand se poate si care este costul?
    Multumesc

    Ecaterina

Lasa un comentariu

Comentariile trebuie sa fie moderate si aprobate inainte sa devina publice.