Tombola Terapiilor de Toamna by aBeauty®

Inscrie-te la Tombola Terapiilor de Toamna (#TTT), participa la un diagnostic gratuit in cadrul oricarei clinici aBeauty din tara si castigi garantat un premiu prin tragere la sorti.

Indiferent ca vei alege sau nu sa achizitionezi o terapie din clinicile aBeauty, participarea la tombola este garantata. Tot ce trebuie sa faci este sa te inscrii la un consult gratuit folosind formularul de la finalul acestui articol si sa te prezinti la data si ora programata pentru discutia cu specialistii nostri.

Atentie: tombola se desfasoara doar pentru consulturile planificate pana la finalul lunii Septembrie 2017, deci mai ai foarte putin timp, asa ca iti recomandam sa te inscrii cat mai repede.

Premiile care te asteapta in bolurile cu biletele din clinicile aBeauty sunt garantate si poti extrage unul dintre ele. In joc sunt puse urmatoarele premii:

Fiecare clinica din Bucuresti, Brasov, Constanta, Galati si Iasi va detine aceste premii pe care le poti extrage in momentul prezentarii la diagnosticul gratuit. Valoarea totala cumulata a premiilor puse in joc este de 56.216,65 lei. Mai multe detalii regasiti in regulamentul complet care poate fi consultat la acest link.

Concursul se adreseaza atat clientilor noi cat si clientilor existenti aBeauty Clinique din Bucuresti, Brasov, Constanta, Galati si Iasi care sunt interesati de tratamentele noastre corporale si faciale, injectarile pentru marirea buzelor, pentru umplerea ridurilor sau epilarea definitiva nefacand parte din aceasta campanie.

Inscrie-te la #TTT (Tombola Terapiilor de Toamna)

Completeaza acum formularul de mai jos si vei fi contactat in zilele urmatoare de specialistii nostri pentru a stabili o planificare la diagnosticul gratuit.

aBeauty ®

+ 32.378 ore tratamente

+ 4.869 pacienti multumiti

+ 31 de tipuri de terapii

+ 32 de aparate noi

+ 35 specialisti si terapeuti

+ 28 de protocoale unice


Lasa un comentariu

Comentariile trebuie sa fie moderate si aprobate inainte sa devina publice.