La aBeauty e sigur. 👉 Vezi măsurile!

Timpul ăsta nu se mai întoarce.

Nu lăsa primele semne de toamnă să-ți aducă primele semne de bătrânețe!

Din punct de vedere calendaristic vara a trecut. Au fost câteva zile de toamnă ploioasă, însă de astazi Soarele își arată din nou razele și parcă ne sugerează că vom avea o toamnă lungă și plăcută.

Toamna începe sezonul de epilare definitivă și de tratamente faciale, însă de data aceasta vom vorbi doar despre tratamentele faciale.

Toamna este sezonul în care după ce ne-am dus copiii la școală și după ce am început să ne obișnuim cu traficul aglomerat, viața trebuie să se întoarcă la bunele tale obiceiuri.

Timpul este o resursă irecuperabilă. Și din păcate nu se mai întoarce. Așa că fă astazi ce trebuie ca să încetinești trecerea lui. Întinerește, ameliorează-ți petele pigmentare, luptă cu ridurile.

Orice, numai nu abandona lupta :)

Luna aceasta îți propunem în loc de oboseală, rutină și lipsă de chef, o doză de vitalitate, energie și sănătătate.

Avem două tratamente faciale la super preț!

Primul tratament facial se numește DermaFrac și reprezintă o combinație minim invazivă între infuzii cu acid hialuronic, substanțe nutritive, antioxidați și vitamine introdusă la joncțiunea dermului printr-un sistem fin și nedureros de micro-ace.

Rezultatele se observă într-un mod foarte puternic chiar și la trei săptămâni după realizarea tratamentului, datorită celor 21 de zile de regenerare celulară.

Al doilea tratament facial este complet neinvaziv și poate fi clasificat drept fiind relaxant și plăcut. Este vorba despre tratamentul facial de la Dr. Zein Obagi, renumitul medic dermatolog care a brevetat clasificarea tipurilor de piele.

Asemenea DermaFrac, tratamentul facial ZO Skin de la Dr. Zein Obagi oferă rezultate foarte bune pe hidratare, pete pigmentare și întinerire.

La DermaFrac avem o reducere de 15% atât la ședințele individuale cât și la pachetele deja reduse, iar la ZO Skin avem o reducere uriașă de 40% susținută de importator.

Completează formularul și descoperă prețurile. Profită acum!

2 comentarii

  • Bună ziua ma intereseaza preturi

    Anca
  • m-ar interesa pretul acestor sedinte pentru a putea sa-mi planific bugetul

    ghelase stefana

Lasa un comentariu

Mentiunam faptul ca toate comentariile trebuie aprobate inainte de a fi publicate