Timp #PentruTine

In domeniul frumusetii si sanatatii inovatia este mereu la loc de cinste. Fie ca e vorba de imbunatatirea rezultatelor, proceselor sau a modului de interactiune, suntem bucurosi sa pretuim cea mai importanta resursa a clientilor si pacientilor nostri.

Timpul

Timpul este principala resursa irecuperabila a oamenilor.

De asemenea, se spune ca trupul este templul in care locuieste sufletul.

Oamenii care aleg aBeauty stiu de ce ne aleg.

Statistica: Stilul de viata actual nu ne mai permite sa ne gandim la templul nostru, la trupul nostru, la chipul nostru.

Unii pacienti ne marturisesc ca au ajuns sa puna pe plan secund lucruri mult mai de pret precum familia sau propria lor stare de bine. Din cauza unui ritm ciudat al vietii.

Suntem prietenii si partenerii autentici ai tuturor oamenilor care ne trec pragul. Este de datoria noastra sa inventam noi metode prin care putem eficientiza relatia cu tine.

Asa ca ne-am propus sa evidentiem mai des ca filozofia noastra inca din 2012 si pana acum este in primul si in primul rand #PentruTine.

Din dorinta de a-ti economisi timp pretios, facem urmatorul pas in relatia noastra si eficientizam evaluarile care se fac inaintea prescrierii unei scheme de tratament.

Astazi lansam Formularul Online de Pre-Evaluare Faciala ce cuprinde o serie de intrebari despre tine, menite sa iti eficientizeze timpul inaintea unui diagnostic.

Vei completa formularul cu datele tale, iar noi vom avea informatiile si vom incepe configurarea solutiilor personalizate.

Principalele avantaje

  1. Completezi formularul cand ai timp
  2. Specialistii nostri incep analiza
  3. Economisesti timp
  4. Obtii o solutie si mai precisa

Practic, atunci cand tu completezi formularul de pre-evaluare faciala economisesti timp pentru ca realizezi acest lucru atunci cand ai disponibilitatea si dispozitia necesara, fara sa tii cont de o ora fixa de programare.

Specialistii nostri vor analiza cu atentie pre-evaluarea ta faciala si atunci cand te vor contacta, discutia va fi mult mai eficienta, iar tu vei castiga timp.

Ulterior vei continua evaluarea faciala in clinica si te vei bucura de schema ta personalizata de tratament in timp util.

Iar surprizele placute nu se termina aici.

Pe langa faptul ca totul va avea o orientare si mai personalizata, in luna octombrie iti oferim drept cadou de lansare un voucher in valoare de 200 LEI.

Urmatorul pas pentru bunastarea templului tau sta in alegerea ta.

>> Acceseaza Formularul Online de Pre-Evaluare Faciala <<

Si bucura-te de viata!


Lasa un comentariu

Comentariile trebuie sa fie moderate si aprobate inainte sa devina publice.