🛡️ La aBeauty e sigur 👉 Vezi măsurile

Super Ofertă Corporal: 50% Mai Multe Ședințe

Slăbire accelerată? Avem tot arsenalul.

 • BodyShape pentru celulită, depozite localizate de grăsime și piele lăsată
 • CryoLipo pentru depozite semnificative de țeasut adipos localizat (și celulită)
 • SonicSlim pentru lipsa de fermitate (piele flască/laxitate) a pielii și celulită
 • CellFIT pentru cazurile avansate de celulită, indiferent de tipul acesteia

Păr nedorit? Epilare laser sigură.

 • Epilare Laser 2.0 pentru toate tipurile de fototip cutanat, inclusiv piele bronzată

În perioada 15 Mai - 23 Mai 2020 cumperi orice pachet de tratamente corporale de 2 sau mai multe ședințe și primești cu 50% mai multe ședințe.

Atenție: promoția este valabilă în limita numărului de locuri disponibile. Ne rezervăm dreptul de a opri acestă promoție oricând având în vedere cererile foarte mari din această perioadă raportate la măsurile de siguranță și distanțele între planificări.

Cum beneficiezi de ofertă?

Completează acum formularul de mai jos, iar un specialist aBeauty Clinique® te va contacta rapid pentru a stabili ce tip de tratament ți s-ar potrivi.

Ești doar la câteva câmpuri distanță de corpul dorit.

Despre noi

aBeauty Clinique® este cea mai mare rețea de clinici de estetică facială și corporală, injectări estetice, epilare definitivă, tratamente de slăbire și tratamente de întinerire din România.

Monitorizăm 196 de indicatori ce influențează satisfacția ta și avem o echipă națională formată din peste 50 de specialiști: medici, terapeuți, asistenți medicali, consilieri și manageri medicali.

La aBeauty e sigur. Oferim cele mai bune măsuri de siguranță în toate clinicile noastre din București, Brașov, Cluj-Napoca, Constanța, Galați, Iași și Timișoara. Vezi cum te protejăm.

1 comentariu

 • Prețurile variază în funcție de pachetul ales și de schema de tratament prescrisă de specialiștii noștri.

  Este dificil și neprofesionist să propunem o schemă de tratament și implicit un preț, fără un diagnostic specializat în prealabil, fie și realizat la distanță.

  Diagnosticul nu implică nici un cost.

  Totuși, pentru a vă forma o părere legată de prețuri, putem da câteva exemple.

  Un pachet de tratamente corporale BodyShape compus din 4+2 ședințe (6 ședințe în total conform promoției actuale) costă 1.049 lei pentru zona lombară S, spre exemplu.

  Iar un pachet de epilare laser de 6+3 ședințe (9 ședințe în total conform promoției actuale) pe o zonă mică localizată (ex. zona glabelei) costă 888 lei.

  Bineînțeles, prețurile per ședință pot fi și mai mici de atât dacă alegeți un pachet mai mare (cu cât este mai mare numărul ședințelor din pachet, cu atât e mai mic prețul per ședință).

  Iar dacă sunteți membru al Clubului aBeauty cu nivel Silver, Gold sau Platinum, veți avea parte mereu de beneficii suplimentare (reduceri, extra promoții, cadouri, prioritate etc.)

  aBeauty Clinique

Lasa un comentariu