🛡️ La aBeauty e sigur 👉 Vezi măsurile

SkinBetter, un cadou excelent pentru piele

SkinBetter

SkinBetter este cea mai premiată gamă de produse profesionale dermatocosmetice din S.U.A. În ultimii 3 ani, SkinBetter Science a obținut o gamă variată de premii oferită de publicații și organizații independente, fiind brandul profesional de îngrijire a pielii cu cea mai mare creștere.

SkinBetter reprezintă cadoul ideal pentru orice ten, fie că este un cadou de Crăciun pentru tine sau un cadou de Crăciun pentru o persoană dragă ție. Imaginează-ți cum ar sta lângă brad această gamă de produse de lux pentru îngrijirea tenului.

Am făcut și noi câteva poze cu produsele SkinBetter Science lângă brăduțul nostru pentru a te inspira în decorarea acestuia cu cele mai dorite cadouri.

Creme Fata

SkinBetter Science

SkinBetter Romania

Dacă dorești să-ți oferi sau să oferi cadou un produs SkinBetter Science, completează formularul de contact de mai jos, iar colegele din cea mai apropiată clinică te vor contacta pentru a stabili ce ai nevoie sau pentru a te consilia astfel încât să oferi cadoul care se potrivește cel mai bine.

În plus, la o parte din produsele SkinBetter achiziționate în luna Decembrie 2019 vei primi cadou un voucher de 100 lei pe care îl poți folosi în orice clinică aBeauty Clinique pentru servicii sau pe care îl poți oferi cadou.

Prețurile pentru un produs SkinBetter Science pornesc de la 199 lei pentru un Daily Enzyme Cleanser FACE de 150ML și continuă până la maximum 936 lei pentru un Alto Defence Serum de 150 ML.

Despre produsele SkinBetter Science

În cele ce urmează vom detalia în acest articol de pe blog cele mai vândute produse SkinBetter Science din România, în rețeaua noastră de clinici de estetică. Astfel, vei avea un ghid amplu pentru a te orienta legat de următoarea ta achiziție de creme pentru față, gât și decolteu.

De asemenea, trebuie să menționăm că datorită politicii SkinBetter Science S.U.A., nici un produs SkinBetter nu poate fi vândut direct online, deoarece este necesară discuția cu un specialist certificat SkinBetter în prealabil. Dacă dorești un astfel de produs te rugăm să ne contactezi fie completând formularul de mai sus, fie apăsând butonul ”Te sunam?”.

SkinBetter este compus din patru mari game destinate rejuvenării, protecției sau reîmprospătării pielii. Aceste game sunt: Rejuvenate, Rejuvenate - Enhance, Protect și Refresh.

SkinBetter Rejuvenate

Gama SkinBetter Rejuvenate este compusă din următoarele produse:

 • SkinBetter AlfaRet® Overnight Cream
 • SkinBetter Intensive AlfaRet® Overnight Cream
 • SkinBetter Even Tone Correcting Serum
 • SkinBetter Trio Rebalancing Moisture Treatment™ FACE
 • SkinBetter InterFuse® Treatment Cream FACE & NECK
 • SkinBetter InterFuse® Intensive Treatment LINES

SkinBetter AlfaRet® Overnight Cream

AlphaRet Overnight Cream

Cremele SkinBetter AlfaRet® Overnight și Intensive AlfaRet® Overnight pot fi povestite împreună deoarece diferența dintre ele constă în îmbogățirea cremei Intensive cu Acid Glicolic pentru rezultate mai rapide și are efecte intensive sporite pe retexturizarea pielii.

Indicații și beneficii

SkinBetter AlfaRet® Overnight Cream are indicație pe riduri fine și profunde, ten matur și textură neuniformă, fiind noul standard gold în rejuvenarea pielii.

Mod aplicare

Se aplică zilnic un strat subțire pe față, seara. Recomandat a fi aplicat după utilizarea InterFuse® Intensive Treatment LINES pentru rezultate amplificate. Este obligatorie folosirea unei creme de protecție solară pe timpul zilei.

Detalii

Combinația stabilă dintre un Acid Alpha Hidroxy și un retinoid, fiind un retinoid stabilizat ce NU are efectele adverse specifice altor retinoizi precum: sensibilizarea pielii, usturimea, exfolierea și uscarea pielii.

Reduce aspectul ridurilor cu rezultate vizibile și uniformizeaza textura piellii în mai puțin de 4 săptămâni dacă se aplică zilnic, seara. Tehnologia Alpha Ret împreună cu acidul lactic au efect de diminuare a ridurilor și a uniformizarii texturii pielii făra a genera iritație.

Conține un cocktail de antioxidanți pentru protejarea pielii și un compus de hidratare pentru a preîntâmpina uscarea pielii.

Preț: 667 lei

SkinBetter Even Tone Correcting Serum™

Even Tone Correcting Serum

Indicații și beneficii

Even Tone Correcting Serum™ are indicații pentru pete hiperpigmentare, pete de vârstă, culoare neuniformă a tenului, depigmentări sau roșeață, fiind un corector de ton al pielii cu acțiune multiplă, fără hidrochinonă.

Mod aplicare

Se aplică un strat subțire dimineața și seara pe față, gât și decolteu. Este obligatorie folosirea unei creme de protecție solară pe timpul zilei. Pentru amplificarea rezultatelor se folsește cu AlphaRet® Overnight Cream sau Intensive.

Detalii

Rezultatele încep să fie vizibile în 4 săptămâni de utilizare zilnică dimineața și seara. Conține un complex inovator, patentat B.R.Y.T., ce nu conține hidrochinonă (compus interzis în Europa din cauza efectelor adverse).

Nu conține retinol (compus care ce generează sensibilitate, iritații și efect exfoliant de lungă durată în tratamentul petelor).

Preț: 849 lei

SkinBetter Trio Rebalancing Moisture Treatment™ FACE

SkinBetter Trio Rebalancing Moisture Treatment

Indicații și beneficii

SkinBetter Trio Rebalancing Moisture Treatment™ FACE are indicații pentru piele deshidratată sau deteriorată din cauza factorilor de vârstă sau de mediu. Echilibrează pielea compromisă de vârstă și mediu. Reface nivelurile de umiditate și de hidratare a pielii. Umple și îmbunătățește bariera naturală a pielii cu un mecanism invovator de autosusținere.

Mod aplicare

Se aplică dimineața și seara un strat subțire pe față, gât și decolteu. Poate fi folosită după aplicarea oricăror alte creme sau ritual SkinBetter, dar înaintea aplicării cremei de protecție solară.

Detalii

Formulă patentată cu triplă acțiune asupra refacerii barierei de protecție a pielii împotriva deshidratării, asupra factorilor naturali de hidratare a pielii și asupra producției de acid hialuronic.

Oferă de 2 ori mai multă hidratare față de orice alt produs similar. Formula asigură hidratare puternică fără a încărca tenul. Se utilizează dimineața și seara minim 4 săptamani pentru a observa rezultate.

Formula unică patentată asigură echlibrarea procesului natural de hidratare acționand asupra celor 3 factori implicați în procesul natural:

 1. Stabilizează bariera naturală de protecție a pielii ce previne deshidratarea rapidă
 2. Stimulează factorii naturali de hidratare a pielii
 3. Stimulează producția de acid hialuronic în piele

Preț: 699 lei

InterFuse® Treatment Cream FACE & NECK

InterFuse® Treatment Cream FACE & NECK

Indicații și beneficii

InterFuse® Treatment Cream FACE & NECK este o cremă indicată pentru o piele ce și-a pierdut fermitatea și densitatea, cu linii fine și riduri profunde. Acest tratament reprezintă o abordare de ultimă generație asupra colagenului, dezvoltată cu măiestrie pentru a învinge trecerea timpului.

Mod aplicare

Se aplică dimineața și seara un strat subțire pe față, gât și decolteu. Recomandat a fi aplicat după utilizarea InterFuse® Intensive Treatment LINES pentru rezultate amplificate.

Detalii

Formulă patentată ce conține un complex de peptide "mesager" ce au abilitatea de a hrăni și întări cele 5 tipuri de fibre de colagen răspunzătoare pentru fermitatea și densitatea pielii.

Susțin regenerarea fibrelor de colagen generată de tratamente profesionale. Conține o neuro-peptidă calmantă ce relaxează mușchii și preîntâmpină apariția ridurilor de expresie. Diminuează adâncimea ridurilor, netezește pielea și redă fermitatea acesteia asigurând un efect de lifting și conturing.

Conține factori de hidratare și antioxidanți. Se utilizează pe față și gât. Are efecte maxim amplificate în combinație cu produsele pentru ochi și riduri din gama Interfuse.

Preț: 733 lei

InterFuse® Intensive Treatment LINES

InterFuse Intensive Treatment LINES

Indicații și beneficii

InterFuse® Intensive Treatment LINES are indicații directe pentru riduri adânci de expresie. Acest tratament este o formulă no-needle de netezire (maximul care se obține fără injectări estetice), dezvoltată pentru umplerea topică a ridurilor.

Mod aplicare

După curățarea tenului, se aplică un strat subțire ca prim pas în ritualul de îngrijire a pielii cu SkinBetter. Ulterior se pot aplica și alte produse din gama InterFuse sau AlphaRet pentru rezultate amplificate.

Detalii

Utilizând o tehnologie de ultimă generație patentată, formula livrează o moleculă de acid hialuronic cu greutate mare capabilă să "umple" ridurile de expresie la suprafață prin capacitatea ei de a reține apa. Ridurile se vor netezi instanteu datorită celor două neuro-peptide ce relaxează pielea.

Conține un complex hrănitor din aminoacizi ce fortifică fibra de colagen și peptide ”mesager” ce au abilitatea de a transporta substanțele în piele plus vitamina C. Se utilizează dimineața și seara împreună cu produsele de față și ochi din gama Interfuse.

Preț: 759 lei

SkinBetter Rejuvenate - Enhance

Gama SkinBetter Rejuvenate - Enhance este compusă din următoarele produse:

 • SkinBetter InterFuse® Treatment Cream EYES
 • SkinBetter AlphaRet® Exfoliating Peel Pads
 • SkinBetter Instant Effect Gel EYE

SkinBetter InterFuse® Treatment Cream EYES

InterFuse Treatment Cream EYES

Indicații și beneficii

InterFuse® Treatment Cream EYES este un tratament indicat pentru riduri ochi, riduri ”talpa gâștei”, pungi sub ochi și cearcăne. Acesta constă într-un puternic eye recharger ce conține un mix de ingrediente puternice pentru o rejuvenare totală a zonei ochilor.

Mod aplicare

Se aplică dimineața și seara o cantitate cât un bob de orez în zona de sub ochi. Pentru rezultate amplificate se recomandă utilizarea împreună cu InterFuse® Intensive Treatment LINES.

Detalii

Complexul de peptide asigură hidratarea zonei. Neuro-peptidele calmante netezesc instant ridurile din zona ochilor. Vitamina C are efect de luminozitate acționând asupra cearcănelor. Diminuează pungile din jurul ochilor prin acțiunea cofeinei și a unui derivat din enzime ce elimină inflamația și stimulează circulația vasculară. Se utilizează dimineața și seara împreună cu produsele din gama Interfuze.

Preț: 599 lei

SkinBetter AlphaRet® Exfoliating Peel Pads

AlphaRet® Exfoliating Peel Pads

Indicații și beneficii

AlphaRet® Exfoliating Peel Pads sunt indicate pentru riduri fine și profunde, ten matur și textură neuniformă. Acestea oferă exfoliere, îmbunătățire a calității pielii, a clarității tenului și reducere a ridurilor utilizate împreună cu un program skinbetter.

Mod aplicare

Se aplică seara de până la 3 ori pe săptămână, folosind mișcări circulare mici și evitând zona ochilor și a buzelor. După folosire, se așteaptă 5 minute înainte se a se aplica alte creme sau serumuri.

Detalii

Această formulă patentată de triplu-acid (acid glicolic, lactic și salicilic) îmbunătățită cu retinoidul patentat, AlphaRet, exfoliază pielea, lasând-o fină și luminoasă.

Preț: 494 pentru un pachet cu 30 de buc., suficient pentru minimum 3 săptămâni.

SkinBetter Instant Effect Gel EYE

SkinBetter Instant Effect Gel EYE

Indicații și beneficii

SkinBetter Instant Effect Gel EYE este indicat pentru ochi obosiți, riduri, pungi sau cearcăne și se folosește ocazional, atunci când este nevoie de o revigorare rapidă. Efect rapid, aproape instantaneu, pentru un aspect întinerit și radiant în jurul ochilor.

Mod aplicare

Se folosește la nevoie un pump, de obicei dimineața sau înainte de un eveniment important. Gelul se aplică prin mișcări circulare cu rola specială de oțel inoxidabil.

Detalii

Efect instantaneu de revigorare a zonei ochilor. Acționează pe diminuarea pungilor din jurul ochilor datorate oboselii și retenției de apă și îmbunătățește textura pielii. Pielea devine mai fermă, ridurile sunt diminuate, iar pungile se diminuează datorită cofeinei și a extractelor din plante cu rol anti-inflamator.

Preț: 499 lei

SkinBetter Protect

Gama SkinBetter Protect este compusă din Alto Defense Serum™ sunbetter™ SHEER SPF 56 Sunscreen Stick și sunbetter™ TONE SMART SPF 68 Sunscreen Compact. În acest moment putem livra din stoc SkinBetter Alto Defense Serum™ 50ML.

SkinBetter Alto Defense Serum™

SkinBetter Alto Defense Serum

Indicații și beneficii

SkinBetter Alto Defense Serum™ oferă protecție antioxidantă zilnică pentru ten obosit, tern, iritat și/sau înroșit. Acesta este un antioxidant dezvoltat pe bază de inovație științifică avansată ce oferă o protecție de spectru larg împotriva radicalilor liberi ce deterioriază pielea.

Mod aplicare

Se aplică un strat subțire dimineața și seara pe față, gât și decolteu înainte de aplicarea altor produse din ritualul de îngrijire, mai puțin InterFuse® Intensive Treatment LINES care se aplică înainte.

Detalii

Produs pentru utilizarea zilnică ce combină Vitamina C cu un complex de 18 antioxidanți proiectați pentru o protecție activă și dinamică pe parcursul zilei împotriva radicalilor liberi. Are rol calmant și protector. Se utilizează dimineața și seara împreună cu produsele din gama AlphaRet®.

Preț: 936 lei (varianta cea mai mare)

SkinBetter Refresh

Gama SkinBetter Refresh este formată din următoarele produse:

 • SkinBetter Oxygen Infusion Wash FACE
 • SkinBetter Daily Enzyme Cleanser FACE
 • SkinBetter Detoxifying Scrub Mask FACE
 • SkinBetter Hydration Boosting Cream FACE

SkinBetter Oxygen Infusion Wash FACE

SkinBetter Oxygen Infusion Wash FACE

Indicații și beneficii

SkinBetter Oxygen Infusion Wash FACE este indicat pentru o curățare ideală a unui ten normal spre gras. De asemenea, potențează efectul altor produse. Acesta este un cleanser (demachiant) de tip multi-tasking ce conține acizi hydroxy alfa cu eliberare lentă și o infuzie de oxigen ce purifică și împrospătează pielea instantaneu.

Mod aplicare

Se aplică zilnic o cantitate generoasă pe pielea umedă și se masează gentil cu vârfurile degetelor. Se clătește cu apă călduță. Se recomandă utilizarea unei creme de protecție solară pe timpul zilei.

Detalii

Demachiant cu acțiune multiplă ce eliberează treptat Acizii Alpha Hidroxy și o infuzie de oxigen pentru a purifica și revigora tenul. Îndepartează machiajul, excesul de sebum și celulele moarte.

Preț: 229 lei

SkinBetter Daily Enzyme Cleanser FACE

SkinBetter Daily Enzyme Cleanser FACE

Indicații și beneficii

SkinBetter Daily Enzyme Cleanser FACE este indicat pentru curățarea unui ten normal spre uscat. Ideal pentru cei ce caută o exfoliere foarte gentilă. Acesta este un un cleanser (demachiant) enzimatic cremos ce curăță foarte bine tenul în timp ce oferă o exfoliere foarte ușoară și o hidratare a pielii.

Mod aplicare

Se aplică zilnic o cantitate generoasă pe pielea umedă și se masează gentil cu vârfurile degetelor. Se clătește cu apă călduță. Se recomandă utilizarea unei creme de protecție solară pe timpul zilei.

Detalii

Un demachiant ce curăță ușor și exfoliază tenul, în timp ce îl hidratează. Conține enzime și acizi de fructe pentru a elimina machiajul, excesul de sebum și impuritățile oferind luminozitate tenului.

Preț: 199 lei

SkinBetter Detoxifying Scrub Mask FACE

kinBetter Detoxifying Scrub Mask FACE

Indicații și beneficii

SkinBetter Detoxifying Scrub Mask FACE oferă exfoliere adițională delicată și detoxifiere pentru toate tipurile de ten. Aceaste este o mască bazată pe argilă cu funcție duală ce folosește bile sferice biodegradabile și ingrediete naturale derivate pentru a șlefui și a tonifia pielea, oferindu-i un aspect și o senzație mai netedă la atingere.

Mod aplicare

Se aplică un strat gros pe pielea curată și umedă. Se masează ușor cu vârfurile degetelor, se lasă să acționeze 15 minute și apoi se clătește cu apă. A se evita zona ochilor. Se aplică de până la 3 ori pe săptămână.

Detalii

Este o mască exfoliantă pe baza de argilă. Folosește ingrediente naturale pentru a netezi tenul și a-i oferi curățare și strălucire. Mineralele din argilă absorb excesul de sebum și elimină toxinele și impuritățile.

Preț: 339 lei

SkinBetter Hydration Boosting Cream FACE

SkinBetter Hydration Boosting Cream FACE

Indicații și beneficii

SkinBetter Hydration Boosting Cream FACE este o cremă indicată pentru toate tipurile de piele. Poate fi adăugată oricărui ritual de îngrijire pentru o hidratare light.

Magie? Nu, știință! Hidratare fără încărcare/greutate. Este o cremă hidratantă light ce reduce pierderea apei din piele în timp ce generează hidratare instantanee și de lungă durată.

Mod aplicare

Se aplică la nevoie pentru hidratarea feței, gâtului și decolteului. Poate fi folosită după aplicarea oricăror alte creme sau ritual skinbetter, dar înaintea aplicării cremei de protecție solară.

Detalii

Este o cremă hidratantă cu acțiune dublă ce asigură hidratare imediată și de lungă durată. Utilizează o combinație unică de ceramide și lipide extrase din plante pentru a asigura hidratare eficientă, fără a încarca tenul. Excelentă în combinație cu tratamentele pe bază de retinol.

Preț: 489 lei

SkinBetter Kits

De asemenea, poți opta pentru pachete SkinBetter, astfel încât să ai parte de cel mai bun raport între calitate și preț.

SkinBetter Skin Rejuvenating Kit

SkinBetter Skin Rejuvenating Kit

Skin Rejuvenating Kit este un ritual optimizat de rejuvenare facială (față, gât, decolteu).

Indicații: Curățare ideală pentru ten normal spre gras. Potențează efectul altor produse + Pete hiperpigmentare, pete de vârstă, culoare neuniformă a tenului, depigmentări sau roșeață + Riduri fine și profunde, ten matur, textură neuniformă.

Preț: 1519 lei în loc de 1745 lei (economisești 226 lei)

SkinBetter A-Team Duo Kit

SkinBetter A-Team Duo Kit

Acest duo dinamic care a câștigat multe premii în publicațiile internaționale de specialitate te va ajuta să protejezi cum arată și cum se simte pielea ta (față, gât, decolteu).

Indicații: Protecție antioxidantă zilnică pentru ten obosit, tern, iritat, înroșit + Riduri fine și profunde, ten matur, textură neuniformă.

Preț: 797 lei în loc de 1140 lei  (economisești 343 lei)

SkinBetter Refresh Duo Kit

Acest duo refreshing este conceput ca să curețe și să detoxifieze pielea, astfel încât să obții un ten luminos și strălucitor.

Indicații: Curățare pentru ten normal spre uscat. Ideal pentru cei ce caută o exfoliere foarte gentilă + Exfoliere adițională delicată și detoxifiere pentru toate tipurile de ten.

Preț: 389 lei în loc de 538 lei (economisești 140 lei)

SkinBetter Smoothing Experience Kit

SkinBetter Smoothing Experience Kit

Un trio câștigător care învinge trecerea timpului datorită acțiunii complete asupra liniilor fine, ridurilor și a pierderii de elasticitate (a colagenului).

Indicații: Riduri fine și profunde, ten matur, textură neuniformă + Riduri adânci de expresie + Riduri ochi, riduri ”talpa gâștei”, pungi sub ochi, cearcăne.

Preț: 1787 lei în loc de 2025 lei (economisești 238 lei)

Pasul următor?

Contactează-ne acum pentru a intra în legătură cu un specialist. Completează formularul online de contact de mai sus, sau intră direct aici.

Lasa un comentariu

Mentiunam faptul ca toate comentariile trebuie aprobate inainte de a fi publicate